Magazin > Horoskop in Numerologija
9901 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 29. julija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Na ljubezenskem področju se bodo čustva razbohotila, nič vam ne bo težko.

Pravi čas, da se postavite zase in iskreno poveste, kar vam leži na duši. V negativnem smislu boste nestrpni in neobzirni. Zaposlite svoje misli s tem, kar vam lahko pripomore k napredku, in skušajte v prometu ter pri zahtevnih opravilih delovati bolj umirjeno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ugotovili boste, da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite tudi skozi dan dobre energije, kar z luno v vašem znamenju ne bo težko.

BIK
Notranji nemir je del vas, zato ga čim prej sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč druge ljudi. Zato se ne obremenjujte preveč.

DVOJČKA
Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej zaradi ugodnega vpliva lune v ovnu.

RAK
Koraki usode bodo tokrat veliko bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Prisluhnite!

LEV
Družinskim zadevam in obveznostim se tokrat ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zelo pozitivno, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov.

DEVICA
Vse, kar se dogaja, vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota. Preložite večje naložbe.

TEHTNICA
Zaprosite za tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje vseh, ki bodo prisotni.

ŠKORPIJON
Strastno boste z energijo lune v ovnu zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.

STRELEC
Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti v vašemu obnašanju. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z vplivom lune v ovnu z glavo skozi zid.

KOZOROG
Danes bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo z energijo lune v ognjenem znamenju dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.

VODNAR
Previdni bodite zaradi povečane direktne energije v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse v domačem okolju tako, kot je treba.

RIBI
Zdaj bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo ter zelo nestrpno čakali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.