Magazin > Horoskop in Numerologija
3568 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 29. junija 2023

astrologija Profimedia
Ovire vas ne bodo ustavile, kar si želite boste naredili in sicer na pogumen ter strasten način.

Zadevam boste na vsak način skušali priti do dna, ter dojeti bistvo težav in zoprnih situacij. Ustvarjalna energija bo povečana, razganjalo vas bo od nenavadnih ter mistično obarvanih idej. Najbolj uspešno bo raziskovalno delo, prav tako vas bo močno pritegnil duhovni razvoj. (Vir: Horoskop.si)
 
OVEN
Ne bodite presenečeni, če boste imeli zaradi lune v škorpijonu premalo potrpežljivosti, da bi se ukvarjali z vsem, kar so vam naložili. Ovira vas preveč ljudi, ki so popolnoma drugačni.

BIK
Nepremišljenost drugih vas bo vznemirjala, saj vam bodo po glavi švigala resna vprašanja. Tudi v ljubezni se nikar ne zapletajte v nedorečene zgodbe, ki bi vas lahko obremenile.

DVOJČKA
S svojo prijaznostjo boste v središču pozornosti, zato to tudi izkoristite, še posebej tisti, ki že nekaj časa čakate na pravo priložnost. Nikar ne oklevajte s pomembnim vprašanjem.

RAK
Ne izgubljajte živcev, če se zaradi lune v škorpijonu dogodki ne bodo odvijali tako, kot ste si zamislili. Ne ustrašite se izzivov, saj boste imeli dovolj moči in energije za spopadanje z njimi.

LEV
Z zagnanostjo, ki jo prebuja energija lune v škorpijonu, boste uspešni, tudi če je pred vami velik zalogaj na področju dela. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kar prebuja zadovoljstvo.

DEVICA
Počutili se boste tako odlično, da boste pripravljeni prevzeti vsako nalogo, ki vam jo bodo odredili. Naj vas ne bo strah, saj se boste s svojim premišljenim nastopom zlahka zmagali.

TEHTNICA
V službi bo naporno, saj boste morali dogajanje zaradi nepredvidljivosti, ki jo prebuja energija škorpijona, ves čas pozorno spremljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako.

ŠKORPIJON
Uredite čim prej vse kar je za vas pomembno, nihče vas ne bo čakal. Poskusite poiskati srednjo pot, ne iščite težav tam kjer jih ni in ne dovolite si, da vam kdo pokvari dan.

STRELEC
Skušajte umiriti svoja čustva, ki jih bo razburkala luna v škorpijonu, predvsem pa ugotovite, kaj vas muči v ozadju. Želeli boste slišati prijetne obljube, po katerih hrepenite.

KOZOROG
Vse, kar vas je v mislih v preteklih dneh obremenjevalo, se bo končalo ljubko in optimistično. Delovanje bo tako pri samskih, kot tudi pri vezanih na področju čustev zelo spontano.

VODNAR
S pomočjo iznajdljivosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu, boste spontano našli nenavadno rešitev za nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa. Sproščeni in klepetavi boste.

RIBI
Zmotil vas bo občutek, da morate v določeni zadevi pohiteti. Pazite, komu boste zaupali, saj bi vas lahko nekdo čisto napačno usmeril in razbil vaša sladka pričakovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.