Magazin > Horoskop in Numerologija
8630 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 29. oktobra 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Dan boste preživeli v tišini, da boste lahko neobremenjeno premišljevali in načrtovali rešitve. Kljub vsemu se ne boste mogli vklopiti v spremenjen ritem dela. Uspeh na finančnem področju je še vedno pod vprašajem, za enkrat sprememb še ne bo. Danes bodite previdni na vsakem koraku.

Ljubezen:
Vezani se boste danes soočili z neko situacijo, ki vam ni ravno po godu. Prosite partnerja, da vam pomaga pri sprejemanju odločitev. Verjemite, da ga boste potrebovali. Samski pa boste danes razdajali svoje znanje naokoli. Med vsem tem razdajanjem pa boste tudi sami prišli do spoznanja, da vam je nekdo všeč bolj, ne samo kot prijatelj.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami in pri tem boste upoštevali tudi pretekle pozitivne izkušnje. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa ravnajte preudarno. Vzemite si tudi čas za počitek in ne porabljajte energije po nepotrebnem.

Ljubezen:
Samski se boste morali danes močno potruditi, da boste pritegnili pozornost osebe, ki vam bo všeč. V kolikor boste uporabili pravi pristop, se bo iz tega lahko kaj razvilo, drugače pa vam dan ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste prešli v težavno obdobje, ko vajin odnos kar ne bo mogel napredovati. Ne silite z glavo skozi zid.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste doživeli prijetno presenečenje, ki bo zelo pozitivno vplivalo na vas in vam bo polepšalo današnji dan. Del zasluženega denarja vložite v delnice, še prej pa se posvetujte s strokovnjakom s finančnega področja. 

Ljubezen:
Samski boste danes potisnili svoja čustva na stran. Bolj vam bodo pomembni drugi odnosi. Poklicali boste starega prijatelja ali pomagali sorodniku. Dobro delo se vam bo obrestovalo. Vezani pa boste občutili neko nelagodje v odnosu. Ne skrbite, tak bo le vaš občutek.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Danes vas bo začela zapuščati želja po uspehu, saj dobrih rezultatov ni od nikoder. Vedite, da preboja ni mogoče doživeti kar čez noč. Kmalu se vam bo ponudilo nekaj priložnosti za zaslužek. Strahovi, ki se vas lotevajo zaradi težav, niso taka grožnja, kot se trenutno zdi.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, morate vedeti, da se je potrebno na začetku tudi malce prilagajati. Če se torej z nekom še spoznavate, potem pazite, da tej osebi ne boste vsiljevali mnenja. Vezani pa se boste morali danes posvetiti drugim težavam, ne partnerskim. Prosite boljšo polovico, naj vam priskoči na pomoč pri sprejemanju odločitev. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

LEV
Splošno:

Sodelovanje bo prijetno in komunikativno, predvsem pa bo obrodilo zavidanja vredne sadove. Uživali boste ob spoznanju, da ste našli svoj ritem. Obenem boste razmišljali tudi o tem, kam bi naložili privarčevani denar. Zavedajte se nevarnosti pri vlaganju, lahko se bo pojavilo nekaj ovir. 

Ljubezen:
Vezani, danes si podarite samospoštovanje. Prej kot boste to dosegli pri sebi, prej boste to lahko pokazali tudi partnerju. Samske pa bo danes navdušila nova ideja, ki bo sicer precej nenavadna. A ugotovili boste, da nekdo razmišlja podobno kot vi. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Prišli boste do razpotja, kjer se boste odločali med vsaj tremi različnimi možnostmi. Gledali boste v prihodnost in skušali najti pravo pot. Vedite, da so vse pravilne, saj vas bodo vse pripeljale do vašega cilja. Pomembno je le, kako se boste sproti odzivali na situacije, saj bo od tega odvisno, ali bo pot lažja ali težja.

Ljubezen:
Za tiste, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, bo danes pravi dan, da naredite nekaj za odnos z osebo, ki vam je všeč. Dajte vse od sebe in pokažite svoje zanimanje. Vezani pa boste morali danes pokazati več kreativnosti in domišljije, da boste popestrili dogajanje med vama. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Preden se boste dejansko odločili za korak naprej, zelo dobro premislite, kaj vse bi tvegali. Ni namreč nujno, da boste napredovali. Mogoče se boste popoldan odločili za nek dogovor, ki bo vsaj malo zakrpal finančno luknjo. Če čutite bolečine v ramenih, vas opozarjajo, da se čim prej znebite tujih bremen. 

Ljubezen:
Vezani, danes se odločite za obnovo vajinega razmerja. Vendar pa se ne spuščajte v kakšne zaobljube, dokler ne boste pripravljeni na to. Preden bosta naredila ta korak naprej, se morata soočiti z drugimi preizkusi. Samski pa boste danes občudovani s strani okolice, vsem bo všeč, kar bodo videli v vas. Pazite le, da vas ta občutek ne bo prevzel. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Ugotovili boste, da ni važno, kaj si mislijo ljudje okoli vas. Vse, kar je pomembno, je le to, kar občutite vi, saj gre za vaše življenje. Sami si ga krojite. Sprejmite odgovornost le za svoja dejanja. Utegne se zgoditi, da se boste na zasebnem področju znašli pred prelomnico, ki vam ne bo dala spati.

Ljubezen:
Čutiti bo močan vpliv preteklosti. Če vas še vedno obremenjuje ljubezensko razočaranje, je danes pravi dan, da se o tem pogovarjate in pridete do novih zaključkov. Tako vezani kot samski se boste morali ukvarjati s tem, razlika bo le v tem, na koga se obrniti za pravi odgovor.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Danes se boste dogovorili za neko konkretno delo, rešili boste neko težavo in se postopoma spet ujeli in našli ravnovesje. Če dvomite v svoje sposobnosti, je čas, da se znebite omejitev. Težko pričakovanega denarja še ne bo, boste pa na račun dobili neke druge prilive. 

Ljubezen:
Samski danes izkoristite dan. Ne bodite sramežljivi, ko bo prišlo do pogovora z neko novo osebo. Ste namreč očarljivi in dovolite, da tudi ostali vidijo to plat. Vezani pa boste morali biti danes odkriti s partnerjem. Ko se boste izpovedali, se bo vajin odnos lahko le izboljšal. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Danes boste spoznali, da so pričakovanja, ki jih gojijo drugi, prevelika. Žal ne boste našli besed, s katerimi bi jim zaupali svojo stisko. Obstajajo pa velike možnosti, da bo napačna ali nepremišljena odločitev povzročila težave.

Ljubezen:
Vezani se boste morali naučiti izražati svoje občutke in čustva. Prej, kot boste to osvojili, boljše boste komunicirali s partnerjem. Konec koncev sta komunikacija in zaupanje v odnosu najbolj pomembna. Samski pa boste sicer klepetali z neko osebo, ki vam je všeč, vendar boste ostali neodločni.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Ne obremenjujte se s provokacijami in nasploh z drugimi ljudmi. Imate svoje načrte in najbolje bo, da se jih držite. Ne boste sicer prekipevali od sreče, a tekom dneva se bo vaše razpoloženje izboljševalo. Če pa boste nenehno razmišljali, kako je drugim boljše in lažje, to seveda ne bo pomagalo.

Ljubezen:
Vezani boste danes dobili posebno priložnost, svoji boljši polovici boste lahko zaupali, koliko vam pomeni. Oba bosta namreč precej čustveno razpoložena, zato izkoristita večer le zase. Samski pa boste odkrivali neke skrivnosti na ljubezenskem področju. Kako vznemirljivo!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes je čas za spremembe, zato naj vas nikar ne bo strah v življenje priklicati vsega tistega, kar si že dolgo želite. Bodite pogumni in verjemite, da se vam bodo vaša mala tveganja bogato obrestovala. Svoje misli naravnajte na pozitivno in prav takšni bodo v tem primeru tudi vaši rezultati.

Ljubezen:
Samski boste danes deležni neke ponudbe, ki bo zelo mikavna. Vendar pa pazite, kakšen bo vaš pristop k celotni situaciji. Vezani pa boste ugotovili, da vas partner pozna bolje, kot ste si mislili. Poskušali boste namreč prikriti neka čustva, vendar pa bo partner točno vedel, kaj vas muči.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.