Magazin > Horoskop in Numerologija
10267 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 29. septembra 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Preizkušnje in drame bodo semena, ki lahko kasneje poženejo korenine, zato bodite predvsem osredotočeni na njihov globlji pomen.

Če ne boste želeli izraziti svojih čustev, se lahko nanizajo čustvene blokade, tudi v obliki raznih fizičnih bolečin. Na področju kariere in izobraževanja bodite pripravljeni na različne vibracije, dobre in slabe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Največ nevšečnosti lahko pričakujete na kariernem in finančnem področju, kar vas bo močno vznemirilo. Spremljal vas bo občutek, da karkoli naredite, z vami niso zadovoljni.

BIK 
Kljub temu da luna v škorpijonu prebuja pogumne odločitve, bo vse skupaj nekoliko bolj umirjeno. Umikajo se tudi obremenilne misli, ki so vam po nepotrebnem kratile miren spanec. 

DVOJČKA 
Nikar ne glejte negativno na lekcije, ki ste jih doživeli pred kratkim, in sicer z namenom, da naslednjič odreagirate drugače. Pomembno je, da se ozrete naokrog in ničesar ne spregledate.

RAK 
Čeprav vam bodo čas kradli številni naporni trenutki, boste znali dvigniti glavo in se postaviti za svoje potrebe. Priganjale vas bodo tudi obveznosti, povezane z družinskim okoljem.

LEV 
Znali boste prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne odločitve, ki bodo prodorne. Prihajajo tudi novice, povezane s finančnim stanjem, ki vas bodo razveselile.

DEVICA 
Z energijo škorpijona si boste želeli več izzivov, pri katerih je potrebno tudi tveganje. Na področju ljubezni prihaja presenečenje, ki vam bo vse skupaj postavilo na glavo.

TEHTNICA 
Izraziti bosta danes potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite nase in se prepustite prijetnim vibracijam. Področje odnosov se bo končno stabiliziralo.

ŠKORPIJON 
Čeprav ste bili prepričani, da ste nesporazum vsaj delno rešili, namesto da se izpostavljate, počakajte na ugoden trenutek. Luna v vašem znamenju prinaša veliko dogajanja na področju ljubezni.

STRELEC 
Nagrade boste zelo veseli, finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje in skušajte prenesti nekaj dobre volje tudi na ljubljeno osebo ali dobrega prijatelja.

KOZOROG 
Ne iščite težav tam, kjer jih ni. Vdihnite, razmislite o vsem skupaj in spoznali boste, da vse skupaj niti ni tako zelo komplicirano, kot se vam je že nekaj časa dozdevalo.

VODNAR 
Hvaležnost prebuja zadovoljstvo. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost. Vsaka beseda bo nosila s sabo močan pomen, zato jih izbirajte preudarno.

RIBI 
Energija lune v škorpijonu vas bo prepričala, da ste pripravljeni na nove smernice. S svojim pozitivnim odnosom boste končno pozabili na slabo voljo, kar bo pomembno tudi v domačem okolju.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.