Magazin > Horoskop in Numerologija
3872 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 3. januarja 2019

astrologija, horoskop
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Vztrajno boste poskušali obrniti pozornost svoje okolice v smer, ki vam bolj odgovarja. Spoštujte vlogo in doprinos druge osebe pri poslovnem sodelovanju, kajti koristni podatki vam bodo lahko prinesli določene olajšave, ki jih nimate, a jih potrebujete. Spremenite svojo taktiko in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja.

Ljubezen:
Glede na to, da bosta težko usklajevala razlike v osebnostih, bo vajina zveza imela nekaj več kriznih trenutkov kot običajno. Ne prepuščajte se nezadovoljstvu, malodušju in izogibajte se umiku v svoj svet. Raje se posvetite skupnim aktivnostim, za katere veste, da vas bodo napolnile s srečo in vam bodo omogočile zadovoljstvo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Brez potrebe strogo vsiljujete svoje poslovno-finančne načrte drugim, kajti če boste začeli drugače razmišljati in delovati, vam bo to lahko prineslo večji uspeh in zadovoljstvo. Zanesite se na strokovno mnenje in nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora ali odločitve bodite bolj potrpežljivi kot običajno.

Ljubezen:
Svojega partnerja obtožujete in krivite zaradi lastnosti, ki jih pri sebi ne marate, a ne veste, kako bi jih lahko spremenili. Partner naj vam služi kot ogledalo, v katerem se boste videli, ampak naj nikar ne nosi krivice za vaš neuspeh. Bodite obzirni in dobri do njega, kajti tudi on ima svoje težave.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Pri poslovnih nastopih boste delovali dokaj nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja vašim zahtevam. Zaradi vašega avtoritativnega vedenja boste prejeli kar nekaj negativnih komentarjev in kritičnih besed. Brez potrebe govorite o stvareh, ki jih ne poznate dovolj dobro in nasprotujete drugim brez pravega razloga.

Ljubezen:
Občutljivi boste in malce zgubljeni v prostoru in času. Od svojega partnerja boste potrebovali vodilo pri sprejemanju hitrih in pravih odločitev. Vaša pričakovanja bodo uresničena, kajti on uživa, ko se vi zanašate na njega. Dobro se bosta razumela, ampak ne boste mu dovolili, da bi bila njegova beseda zadnja.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste razmišljali na zelo koristen in donosen način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost v družbi sodelavcev. Potrebno se bo izjasniti o skupnih ciljih znotraj podjetja. V kolikor ste še vedno negotovi, ko gre za mišljenje nadrejenih glede vas, potem pri tem projektu prevzemite vodilni položaj in nadzor nad celotno zadevo.

Ljubezen:
Sporazumevala se bosta brez odvečnih besed, čeprav bi večerne ure to znale spremeniti. Če delata na skupnem projektu, boste izrazili svoj temperament na zelo oseben in tudi vam do sedaj neznani način. Vaš partner se bo pred vašo močjo in navalom čustev umaknil ter vam prepustil vodilni položaj. Čeprav tega ne bo priznal, bo zelo ponosen na vas.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Vaše navdušenje bodo sodelavci sprejeli z negodovanjem, prav tako ste že dalj časa v slabem odnosu z zelo vplivno osebo, ki odloča o marsičem. Pri poslovno-finančnih dogovorih ali v situacijah, kjer obstaja določena prepoved, nikar ne tvegajte. Zadeve niso tako enostavne, kot jih želite predstaviti.

Ljubezen:
Vajina čustvena zveza bi se lahko znašla v resni krizi, še posebej če boste neprestano navijali za to, da bi vajine skupne trenutke preživljala v stanovanju ali izolaciji. Vaš partner hrepeni po zabavi in odprtem prostoru in ne zahtevajte, da se spremeni. Osvežite zvezo z zanimivimi doživetji, pogostejšim druženjem in stiki z drugimi. Tako ne boste imeli težav z njim.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Sprejmite nujne okoliščine na poslovnem področju in spoštujte osnovni protokol pri odnosih s sodelavci. Občasno boste delovali preveč malenkostno, toda nikar ne zapletajte skupnih dogovorov. Nadzirajte svojo nečimrnost in zavist, drugače boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva. Izogibajte se situacijam, ki bi vas lahko razburile.

Ljubezen:
Partner vam bo ponudil točno to, kar od njega pričakujete. Zelo bo predan vam in domu. Ne bo iskal nič več od tega. Zelo težko bo prenesel, če bo za nekaj časa zaradi službe odsoten od doma. Pogosto vas bo klical in komaj bo čakal trenutek, da vam bo padel v objem. Prava romantična duša. To imate radi!

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Več pozornosti posvetite dobronamernim nasvetom, kajti pri poslovnih srečanjih se boste brez razloga vedli preveč optimistično. Imejte svojo mero in stališče, to bo v vsakem pogledu najbolje rešilo vsako situacijo. Pravočasno poiščite nasvet ali strokovno mnenje. Izogibajte se osebam, ki vas nepotrebno obremenjujejo s svojim teatralnim vedenjem in velikimi zahtevami.

Ljubezen:
Občasno se boste zaradi svojega partnerja počutili dobesedno slabo. Zdelo se vam bo, da ne morete izpolniti njegovih egocentričnih zahtev in začeli boste veliko razmišljati o tem, ali sta pravzaprav sploh dober par. On je po svoji naravi pretirano dominanten in patriarhalen, zato pazite, da se mu ne boste povsem podredili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Vztrajno boste zagovarjali svoje profesionalne cilje in imeli boste določene zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili. Na koncu bo vse odvisno od dobre ocene in uspešnega delovanja na več različnih nivojih. Ne preizkušajte ljudi okrog sebe, ampak zmanjšajte kriterije, kajti tako boste dobili bolj realno sliko o skupnih možnostih.

Ljubezen:
Ne bosta se dobro razumela, pravzaprav se vam bo zdelo, da se je oseba, ki ste jo dobro poznali, spremenila v nekoga drugega. Spraševali se boste, kam je izginil ves čar in kdo je ta mrki nezadovoljnež brez drobtinice romantike v sebi. Ne dovolite mu, da tako nadaljuje. Pristopite z ljubeznijo, nežnostjo in toplino ter se pogovorita o željah in potrebah.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Želite pustiti dober vtis na okolico ali na določeno vplivno osebo iz poslovnega kroga. Pri dogovorih in pregovarjanjih se potrudite, ohranite pravo mero vrednosti in dobre kriterije. Bodite zelo premišljeni in zadržani, ne izpostavljajte se. Svoje dobro razpoloženje in navdušenje prenesite na poslovne partnerje. Naj bodo vaša čustva pred razumom.

Ljubezen:
Danes boste svojega partnerja doživljali kot neodgovornega in neresnega, toda on se bo le s pomočjo zabave in pretiranega druženja poskušal izogniti slabemu razpoloženju. Če želite v zvezi doseči prijetno vzdušje, potem ga ne dolgočasite s težkimi temami in depresivnim razmišljanjem, temveč se sami pridružite zabavi. Prevzemite iniciativo, kajti v dvoje bo lepše in tudi slajše.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

V prid vam gredo dobre okoliščine in faktor sreče, zato lahko pričakujete vidni uspeh na skoraj vseh življenjskih področjih. Dobro se organizirajte in dobili boste rezultate, ki bodo istočasno potrjevali vaše intelektualne in praktične sposobnosti. Novi dogodki in načrti vam bodo prinesli tudi osebno zadovoljstvo. Obkrožite se s pozitivno energijo.

Ljubezen:
Vi ste vse, kar vaš partner potrebuje za začetek skupnega življenja, toda ne hitite z odločitvijo, če še vedno nimate rešenega stanovanjskega vprašanja. Če boste hiteli in pristali na sobivanje z njegovimi ali vašimi družinskimi člani, boste med vami ustvarili le nepotrebna nesoglasja in tako porušili prijetno vzdušje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Samo misel, da se nahajate pred drugimi, v veliki meri kaže na vašo potrebo po dominaciji ali pa željo, da bi radi sprejeli nova pravila poslovanja. Neprijetni dogodki, ki bodo sledili, bodo predstavljali le logični potek dogodkov in odziv na vaše vedenje. Ne boste mogli tako enostavno spremeniti volje in mnenja drugih. Včasih tudi vztrajnost ni dovolj.

Ljubezen:
Zelo vas bo razburilo, ko se bo vaš partner vedel, kot da je v ljubezenski zvezi s svojim šefom in ne z vami. Na vsak njegov namig se bo takoj oblekel in odšel, ko pa ga boste vi kaj prosili, se bo vedno izgovarjal na utrujenost in pomanjkanje časa, ob tem pa ne bo niti za trenutek prenehal buljiti v televizijo. Bodite bolj strogi!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Nepričakovani dogodki na poslovni sceni vas omejujejo in ovirajo, zaradi tega ne morete v popolnosti uresničiti svojih namer. Potrebno bo poiskati drugo rešitev. Vaše razpoloženje bo dokaj spremenljivo, zelo boste občutljivi in pesimistični. Imate potrebo po čustvenem zbližanju, kar bo lahko prineslo določene posledice.

Ljubezen:
Ključni stvari v vajinem odnosu sta spoštovanje in prijateljstvo, ki ju gojita eden do drugega. Tega ne ogrozita in se ne igrajta s čustvi. Ne iščite pri vašem partnerju tistega, kar vam ne more ponuditi. Ne poskušajte ga spreminjati, ampak ga sprejmite takega, kot je. Edino tako boste ustvarili želeno skladnost in stabilnost v zvezi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.