Magazin > Horoskop in Numerologija
11818 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 30. junija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Zaznavali boste potrebo po pozornosti in nežnosti.

V negativnem smislu, če vam ne bo ugodeno pa pričakujte skrbi, odrekanja in zatiranje želja. Najboljša rešitev je, da se umaknete v svoj svet, kjer boste lažje kot običajno poiskali mir in tišino. Prav je, da zahtevate razlago, vendar nikar ne bodite vsiljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v raku boste zelo občutljivi. Težko se boste držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, ker vas bodo zajela intenzivna čustva. Radi bi dosegli več stvari hkrati, vendar trenutno nimate dovolj moči.

BIK
Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in v veliko simpatično sprostitev. Kljub luni v raku se boste sposobni povezati s pravimi ljudmi in si v prijetnem trenutku nadeti nasmešek.

DVOJČKA
Pred vami je zanimiva dilema, ki vas lahko na področju kariere zmede. Vsaka zadeva ima dve plati, zato storite več, da premaknete stvari tako, kot vam trenutno najbolj ugaja.

RAK
Najprej se boste z vplivom lune v vašem znamenju poskušali sporazumeti z bližnjimi, a ne bo dovolj posluha. Nekomu od starejših namenite več pozornosti, kar vas bo napolnilo z dobrim občutkom.

LEV
Prihaja občutek, da vam gre v določeni zadevi vse skupaj dobro od rok, sicer pa ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja tam, kjer se vas v bistvu nič ne tiče.

DEVICA
Če boste prisluhnili sebi in skritim željam, se boste pravilno odločili. Ljubezen se bo razvijala v prijateljskem krogu, kar vas sicer nekoliko preseneča. Več časa namenite odprtim pogovorom.

TEHTNICA
Osrečili boste osebo, ki ji boste s svojimi komplimenti polepšali dan. Spomnite se tudi na prijatelja, ki u že dlje časa obljubljate da si boste zanj vzeli čas. Prijetno vam bo.

ŠKORPIJON
Kljub temu da vam nekaj ne bo najbolj všeč, se zahvalite, saj je bil namen zagotovo dober. Z nežnim pristopom, ki ga prebuja energija lune v raku boste zelo privlačni.

STRELEC
Kar boste preveč na hitro in nepremišljeno storili bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju. Razmislite o vsem skupaj in preverite dejstva, ki bodo dokaj enostavna.

KOZOROG
Notranji občutki zagotovo prinašajo s sabo prave odgovore, a treba jih bo poslušati. Dan z luno v raku bo zelo ugoden, kakorkoli se boste odločili. Še posebej lepo bo na ljubezenskem področju.

VODNAR
Pričakujte nekaj napetosti, še posebej na področju dela, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot zahtevajo od vas. Kljub temu ohranite samozavest.

RIBI
Čustveni odzivi, ki se bodo prepletali niso povsem napačni, v bistvu so zelo logični, zato jih nikar ne potlačite preveč. Če boste raziskali svojo notranjost boste končno bolj umirjeni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.