Magazin > Horoskop in Numerologija
2756 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 30. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Zaljubljeni boste v skupno preživljanje časa.

Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije, na katero ne morete vplivati. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. Zavedali se boste pomena trdega dela. Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo notranje umirile. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Prijetna zamisel vam ne da miru, zato se čim prej podajte v akcijo. Vse skupaj boste opazovali na pravi način. Hitra in vznemirljiva energija bo več kot zaželena, še posebej na področju kariere.

BIK 
Če energiji lune v znamenju raka dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne rezultate. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih težav, zato se boste dobro počutili.

DVOJČKA 
Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri reševanju težav in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost. Vezani ljubljeno osebo obremenjujete z nepomembnimi težavami.

RAK 
Nekdo ves čas poudarja ponavljanje napak, vendar nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z neprestanim nerganjem. Raje se diplomatsko umaknite, predvsem zato, ker ste utrujeni.

LEV 
Energija in dinamika bo spodbudila, da se bo vse, kar vas obdaja, vrtelo z neverjetno hitrostjo. Romantični trenutki bodo tisti, ki bodo na področju ljubezni stopili v ospredje.

DEVICA 
Ob pretiranem spogledovanju se lahko vezani zapletete v ljubezenske težave, zato ostanite previdni. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni sami s sabo.

TEHTNICA 
Največ nevšečnosti se vam obeta tokrat na kariernem področju, zato ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali, kar vas lahko vznemiri. 

ŠKORPIJON 
Opazili boste, da nimate dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte na bolj ugoden trenutek. Nekomu boste brez slabe vesti odgovorili izredno ostro in zelo hladno. 

STRELEC 
Očitno je, da se z nekom od sodelavcev ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko, če bi se v zadevo podali sami, lotili povsem drugače. Priznati si morate, da preveč dvomite.

KOZOROG 
Zaradi počasne energije lune v raku bo časa dovolj za vse, kar ste si pred kratkim na področju dela zastavili. Končno se lahko dogovorite okoli določenih nakupov ali večjih odločitev. 

VODNAR 
Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite prijetnemu ritmu ljubezni. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju boste v mislih ves čas nekaj analizirali.

RIBI 
Ker boste utrujeni, si boste želeli počitka in miru. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, saj sta oba zelo obremenjena. Samski tokrat ne boste sposobni narediti prvega koraka.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.