Magazin > Horoskop in Numerologija
13668 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 30. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Najslabše kar lahko naredite je, da se zatečete v samopomilovanje.

Boljša rešitev, da premagate občutljivost, ki se bo prepletala je, da pogumno dvignete glavo in nadaljujete po znani poti, kjer lahko predvidevate morebitne ovire. Znali si boste vzeti več časa za ljubljeno osebo, samski pa se boste najboljše počutili ob razigranih pogovorih v spletnih klepetalnicah. (vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi energije lune v raku ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo na področju dela. Naporno bo, tako v poslu, kot v domačem okolju. V ljubezni pa ne boste popuščali. 

BIK
Čisto navaden dan se bo z majhnimi trenutki sreče spremenil v nepozabno doživetje. Prihaja občutek zadovoljstva, ki se bo intenzivno odražal tudi na ljubezenskem področju. 

DVOJČKA 
Zaradi obotavljivosti, ki jo prinaša luna v raku bo tokrat precej manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali s pomembnimi opravki pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte razlago. 

RAK
Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar se v določenem krogu nikar preveč ne izpostavljajte, saj vas lahko napačno razumejo. Skupaj boste skovali presenetljivo dober načrt.

LEV 
Komaj čakate na ljubezensko dogajanje, ki se bo razvijalo počasi, ampak stabilno. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z neprestanim delom in financami. 

DEVICA
Določena zadeva vas zaradi lune v raku v mislih močno obremenjuje. Trenutno ne morete dobiti pravih informacij o vsem, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve.

TEHTNICA 
Priznajte si, da niste predvidevali vsega, kar bi se lahko zgodilo, zato se ponavljajo problemi, ki jim ni videti konca. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov. 

ŠKORPIJON
Veliko bo danes priložnosti zato boste umirjeni. Izkoristite dan z vplivom lune v raku  tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo s sabo posebno zadovoljstvo.

STRELEC 
Obeta se vam zanimivo sodelovanje, toda niste prepričani, če se boste v tem krogu dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v zasebne zadeve. 

KOZOROG
Bodite z vplivom lune v raku previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, dobesedno. To bo težko, saj vam bo nekdo ves čas želel skakati v besedo.

VODNAR
Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste lažje kot v preteklih dneh popravili in se tako končno otresli občutka, da nekoga ne sprejemate na pravi način. Zadeve se bodo proti večeru izboljšale.

RIBI
Čeprav bi se želeli popolnoma posvetiti delu, si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje, kar vas bo držalo nekoliko nazaj. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer z nežnostjo, ki jo prinaša luna v raku.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.