Magazin > Horoskop in Numerologija
9619 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 31. avgusta 2023

astrologija Profimedia
Zaupajte kljub energiji Polne lune, ki vas bo usmerjala iz ene skrajnosti v drugo notranjemu instinktu, saj vas ne glede na vsebino vodi k pravim odločitvam.

V negativnem smislu se bo nakopičilo veliko skrbi in obremenitev, vendar bo ljubezen tista, ki vas bo po tihem osrečevala ter navdihovala. Najboljše počutje se vam obeta ob ljubljeni osebi ali v domačem okolju, kjer boste vsi bolj previdni, kot ste običajno. Veliko boste tehtali, vendar bo prava odločitev tista, ki vam jo narekuje razum. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nežen pristop bo na področju čustev zaradi občutljivosti, ki jo prebuja Polna luna zmagovalen. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da bi se lahko dokopali do hitrih rešitev.

BIK
Nekomu ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč, zato se lahko pojavijo notranje napetosti, ki vas bodo prisilile, da se o vsem skupaj čim prej pogovorite.

DVOJČKA 
Čeprav boste zaradi Polne lune zelo nemirni, se boste pomirili, ko se boste osredotočili na nekaj, kar vas pomirja. Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se dolgo odločali.

RAK
Motijo vas nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato ne boste ravno najboljše volje. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste zaradi močnega vpliva Polne lune trenutno v bolj občutljivem obdobju.

LEV 
Intenzivno boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko se bo zaradi Polne lune v ribah vse dogajalo mimo vas. Marsičesa ta trenutek še ne opazite, a kmalu bo drugače.

DEVICA 
Priporočljivo je, da se na področju odnosov zaradi vpliva Polne lune brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Tokrat bo vse potekalo drugače.

TEHTNICA 
Prebuja se občutek, da ste pripravljeni narediti kakšen korak na področju kariere, tudi če se boste morali čemu odreči. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno, v nasprotnem primeru se boste zmotili.

ŠKORPIJON
Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih dali nekomu pred kratkim. Želeli si boste, da bi bilo vse skupaj hitro za vami ter da vas določeni posamezniki ne bi preveč spraševali. 

STRELEC 
Prihajajo večje priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj vam bo kasneje žal. Morda je dan pravi trenutek, da se sprostite in zadeve začnete opravljati nekoliko drugače.

KOZOROG
Počutje bo kljub Polni luni v ribah, ki prinaša problematične vibracije obarvano z barvitim delovanjem. Pomembne opravke boste sedaj veliko lažje prevzeli v svoje roke.

VODNAR 
Zaradi Polne lune se ne boste sposobni zbrati, čeprav vas bo čas priganjal. Nikar preveč ne oklevajte, saj bodo pomembne odločitve izsledek vaših dejanj ter dogovorov, ki jih boste sklenili.

RIBI 
Nečemu se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo zadevo, jo rešite in poglejte resnici v oči. Za družinske člane zaradi močne občutljivosti ne boste ravno najboljša družba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.