Magazin > Horoskop in Numerologija
11853 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 31. marca 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Ne izgubljajte se v nepomembnih zadevah, saj vas bo to le razjezilo.

Ustvarite si mnenje in se šele nato odločite, kam in kako nadaljevati. Če vam nekaj ali nekdo ne bo všeč, boste to očitno pokazali, brez kančka slabe vesti. Dogajanje na področju čustev lahko v trenutku pridobi drugačen priokus. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Sodelavci bodo z veseljem prestopili na vašo stran in podprli ideje, o katerih razmišljate. Toda njihovi zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko boste pokazali svoj pravi pogumen zagon.

BIK 
Kovali boste načrte o prihodnosti, vendar boste pozabili na nekaj pomembnega. Seveda bo dan namenjen tudi počitku in interesnim dejavnostim. Priporočljivo je, da berete med vrsticami.

DVOJČKA 
Pod vplivom dogodkov v karieri boste začeli bolj intenzivno razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni nočete več laži, tokrat bi radi dokončno razčistili.

RAK 
Okoliščine so se očitno spremenile, saj vam bo tokrat zelo všeč nekaj, kar vas še do pred kratkim ni prepričalo. Z nekom se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

LEV 
Poskusite se prilagoditi, saj vas lahko izpostavljanje drago stane. Tako se boste izkazali kot zaupanja vreden človek. Luna v ribah vam bo pri vsem skupaj zaradi sočutne energije dopoldan v pomoč.

DEVICA 
Izognite se napaki, da vsako stvar preveč analizirate. Marsikaj je dobilo drugačne odtenke. Zaradi lune, ki bo zjutraj še v ribah, ne boste preveč optimistični, predvsem pa nočete popustiti.

TEHTNICA 
V službi nikar ne iščite lažjih poti, saj bi se lahko znašli na resnem in težkem razpotju. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah, ki vas prebujajo ter razveseljujejo.

ŠKORPIJON 
Dejanja imajo lahko posledice. Pomislite torej, preden se odločite za veliko spremembo v svojem življenju in najprej ocenite vse morebitne posledice, ki bi vas lahko doletele.

STRELEC 
Povsem napačne predstave sodelavcev vas tokrat ne bodo zmotile. Ohranili boste svoj nenavaden optimizem in na koncu se bo izkazalo, da je bil le ta popolnoma upravičen.

KOZOROG 
Spoznali boste nekaj, kar vas bo presenetilo. Potrebne bo tudi nekaj potrpežljivosti in upoštevanje slogana, kdor čaka, dočaka. Na čustvenem področju pa tokrat ne bo najbolj enostavno.

VODNAR 
Bodite previdni pri svojih dejanjih, da se ne boste zaradi napačne slike, ki jo lahko zariše napačno razumevanje, ujeli v past. Poskusite narediti kakšen korak samo zase.

RIBI 
Pri vseh zadevah bodite bolj previdni, posebno pa pazite na vsako besedo. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.