Magazin > Horoskop in Numerologija
10300 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 4. aprila 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Povečan ego vas vabi k pogumnim korakom in temu, da branite vse, za kar se zavzemate.

Misli bodo prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli. Navdihovali boste tako v službi kot tudi v domačem okolju, kjer vas bodo ves čas hvalili. Čeprav boste razbremenjeni in razigrani, ne bo vse, tako kot ste si zamislili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato je priporočljivo, da preden nekomu sporočite, kako ste se odločili, počakate. Z naivnimi mislimi ne boste prišli tja, kamor si želite.

BIK 
Nekaj se bo zgodilo zaradi lune v vodnarju zelo nepričakovano, kar vam bo všeč, saj vas navdušujejo novi podvigi, ki so podkrepljeni s spremembami. Skušajte ujeti pravi trenutek.

DVOJČKA 
Zmotilo vas bo, da morate zaradi ljubega miru prikimavati določeni osebi, ter se strinjati z njenim mnenjem. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči, zato se resnim dogovorom raje izognite.

RAK 
Zaradi dobre volje in nikakor zaradi koristoljubja boste z veseljem ponudili svojo pomoč. Dobro delo, ki ga boste z navdušenjem opravili, bo prebudilo na osebni plati odličen občutek. 

LEV 
Ne zapravite priložnosti, ki ste jo dobili pred kratkim. Finančne zadeve se bodo zaradi lune v vodnarju ter velike želje po zapravljanju znašle na prelomni točki, kar vas lahko obremeni. 

DEVICA 
Poskusite napeto situacijo, ki se bo prebudila ob napačnih odzivih, rešiti s čim manj spori. Za slabo voljo bo kriva tudi negotovost na čustvenem področju, ki pa žal ni odvisna od vas.

TEHTNICA 
Na področju kariere se bo z luno v znamenju vodnarja prebujal občutek, da se morate bolj zbrati tudi zato, da ne boste česa pomembnega izpustili. S počutjem boste zelo zadovoljni.

ŠKORPIJON 
Z luno v vodnarju boste želeli povezovati in družiti se, zato bo odlična izbira daljši telefonski klepet z nekom, ki ga že dolgo niste slišali. Prebudili se bodo zanimivi občutki. 

STRELEC 
Skrbelo vas bo za soočenje, ki je bilo preloženo, saj bi se vsemu skupaj najraje umaknili. Tisti, ki vas obdajajo, vas bodo s težavo razumeli, saj bodo prepričanja čisto nasprotna.

KOZOROG 
Ko bo nekdo drezal v vas, se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi ter ga prepričali, da vse skupaj ni najbolj smiselno. Tokrat boste vi tisti, ki boste enostavni in spontani. 

VODNAR 
Prišli boste do spoznanja, da je ob napornih nasprotnikih bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, saj vam ne bo do tega, da se ponovno izpostavite. Ljubezen bo prepletena z razumevanjem.

RIBI 
Opozarjali vas bodo, da ponavljate določene napake, zato ne bodite kritični, ampak raje znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja na finančnem področju.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.