Magazin > Horoskop in Numerologija
5459 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 4. marca 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Škorpijoni, čustveno bo.

OVEN
Splošno: 

Čas bo pravi za pregled zadev. Ugotovite, kje ste sedaj in kje želite biti v prihodnosti. Zberite energijo za zagon, da boste lahko delali stvari, ki si jih želite. Če imate prave motive (pomoč drugim, učenje in izboljšanje samega sebe), potem boste lahko videli dolgo trajajoče rezultate v vašem življenju.

Ljubezen
V vašem razmerju se bodo znašli v ospredju nepričakovani užitki, igrivost in pustolovski duh. Odločite se za nov začetek. V čustvih boste zagnani in počutili se boste čudovito. Morda boste vzpostavili nove vzorce, navade, ki pa naj bodo vsekakor dobre, ker bodo vzpostavile ton za vas za zelo dolgo časa. Samskim se obeta nova romanca.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


BIK
Splošno:
 
Energija bo boljša kot zadnje dni in vaše kreativne zmožnosti bodo pripravljene za delo, ki vas čaka. Izogibajte se nuji, da bi se pridružili drugim, ki ne bodo razpoloženi za delo. To bo dan, ko se boste morali bolj potruditi, vsemu skupaj pa bo sledila velika količina uspeha. Pri reševanju sprotnih zapletov bodite strpni, saj ne bodo vsi tako dojemljivi kot vi.

Ljubezen
Razmerja bodo danes še posebej vzburljiva. Velik poudarek bo na pozitivnih lastnostih, ki jih boste pri drugih ljudeh še toliko bolj opažali. Vezani, ki imate za seboj naporno obdobje, si boste končno lahko oddahnili in se prepričali, da ste ravnali pravilno. Samski imate dobre možnosti za zanimiva nova poznanstva.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno: 

Imeli boste veliko sreče pri poslu in denarju. Toda nikar ne pretiravajte, raje vlagajte varno in preudarno. Morda nekam, kjer bo donos zanesljivo rasel, recimo v delnice, obveznice ali katerokoli drugo podjetje, ki ima element nevarnosti. Dolgočasnim stvarem se boste danes na daleč izogibali, motilo vas bo tudi vse, kar vam bo kratilo svobodo.

Ljubezen
Vaše želje ne bodo dovolj cenjene in napor v razmerju na žalost ne bo obrodil sadov. Čas bo pravi za dober pregled vašega življenja, da boste videli, kako ste omejeni in kaj vas zadržuje. Določite svoj naslednji korak, a ne poskušajte pritiskati preveč. Ne glede na trenutno sušo bo vaše srce še vedno izkusilo ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:
 
Spletkarili boste o tem, kaj drugi govorijo o vas. Včasih je težko sprejeti komplimente, zato boste imeli izgovore za priznanja, ki vam jih bodo vrgli drugi. Nihče ne mara osebe, ki je vzvišena v istem času, ko ne sme zavreči pohvale, ki si jo zasluži. Preprost hvala bi bil še najboljši odziv.

Ljubezen
V ospredju bo vaše nezadovoljstvo, saj niste zadovoljni s stanjem v razmerju. Šlo bo za osnovne življenjske konflikte in s partnerjem nikakor ne bosta mogla najti skupne točke. Na srečo bo komunikacija vseeno precej močna, tako da se bosta lahko pogovorila o razlikah in poiskala kompromis, ki bo ugajal obema.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Vaš današnji dan bo podoben hoji v krogu, saj boste imeli občutek, da se vse ponavlja, ne glede na to, kaj naredite. Večji del dogajanja ne bo odvisen od vas, zato s svojimi odločitvami ne boste mogli bistveno vplivati nanj. Kljub temu pa ne boste pripravljeni odstopati od svojih ciljev, kar je tudi prav. Samo malo dlje bo trajalo, da jih boste dosegli.

Ljubezen
Čustva danes ne bodo v harmoniji z vašimi sanjami in cilji. Ta energija bo lahko zadušila vso domišljijo, ki jo imate. Rezultat tega bo čustveno soočenje. Nato poskusite ugotoviti, kaj je na dan prineslo to soočenje. Ne poskušajte se spopadati s tem, raje pustite vse skupaj pri miru, da se malce razjasni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno
Vse, kar boste danes povedali, bodo drugi napačno razumeli. Vsekakor jim boste morali prav vsako stvar posebej obrazložit. Čeprav mislite, da načrt napada ne pomaga, boste kmalu spoznali, da ste vi vložili ves trud in ne bo nobenih slabih občutkov zaradi vas oziroma proti vam.

Ljubezen
Želeli se boste osvoboditi običajne rutine. Ker ste pripravljeni eksperimentirati, kot tudi biti spontani, boste izkusili osvežujočo spremembo ljubezenskega tempa. V ospredju se bo hitro znašla nova romanca ali obnovitev trenutne. Nepričakovani užitki in sveža čustva bodo to obdobje naredili še posebej zanimivo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Načrtovali boste čas za aktivnosti, s katerimi se zadnje čase niste imeli priložnosti ukvarjati zaradi nenaklonjenih okoliščin. Počutili se boste, kot da danes čas teče počasneje in lahko res počnete tisto, kar želite. Težava, za katero ste mislili, da vam bo vzela veliko energije, se bo razrešila sama od sebe ali preko drugih ljudi, vaše sodelovanje pa pri tem ne bo potrebno.

Ljubezen
Na današnji dan boste največ pozornosti namenjali vašemu domu, osebnemu življenju, bližnjim čustvenim razmerjem in prijateljstvu. Tako boste sicer bolj tihi, a boste čutili potrebo po bližini. Veliko moči in zadovoljstva dobite ravno s strani vaše družine in ljubljenih. Bili boste veliko bolj čustveni kot običajno.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6


ŠKORPIJON
Splošno: 

Ljudje vas bodo presenetili, ko vam bodo zaupali, kako zelo jih skrbi za vas in za vašo trenutno situacijo. To se vas bo dotaknilo, saj se niste zavedali, kakšna družina ste v tem času postali. Vsekakor jim pokažite tudi, kaj vi čutite do njih. Vse skupaj bo pripeljalo do tega, da boste vaše odnose še bolj poglobili.

Ljubezen
Za vas bo to zelo čustveno obdobje. Imeli boste nujo po negi in skrbi, vsekakor morate to deliti še s kakšno drugo osebo. Ženske se boste še posebej osredotočale na to, kot tudi na vaš dom in družinsko okolje. Hrana se bo zdela bolj pomembna za vas kot kdajkoli prej, ko boste poskušali nadomestiti pomanjkanje nekaterih čustvenih vez.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno: 

Potreba po nežnosti in toplini ter spodbudi bo danes na višku. Hrepeneli boste po pozornosti ljudi, ki jih občudujete in cenite njihove življenjske dosežke. Vzemite si čas za razvajanje in več energije usmerite v to, da se boste obrnili v pravo smer. Potrudite se za uspeh in vsekakor boste nagrajeni. Pokazala se bo vaša potreba po priznanju.

Ljubezen
Vaše spoštovanje do čustev na splošno bo povečano. Morda prihaja za vas nov čas. Izberite novo stanovanjsko opremo, obnovite barve, izboljšajte stvari v življenju. Dovolj bo že šopek rož za neko posebno osebo. Čas bo enkraten, da uživate v tem, kar imate. Ljubite in živite življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste slabe volje in ne bo vam do ničesar. Če imate le možnost, raje ostanite doma in ne počnite čisto nič ter dopustite, da bo šel čas mimo. Vsekakor pa prestavite vse nenujne stvari. Počakajte, vse dokler se situacija ne bo pomirila. Poslušajte vaš občutek in se umirite. Če boste hoteli kaj narediti, boste lahko situacijo samo še poslabšali.


Ljubezen
Imate občutek, kot da je čas za spremembo v vašem intimnem razmerju. Zaradi občutka čustvenega hladu ali odstopa na osebnem nivoju bo potreben poglobljen pogovor. Tokrat ne boste tolerantni do ljudi, do katerih običajno ste. Vsekakor premislite o uvedbi nekaterih sprememb.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 1


VODNAR
Splošno: 

Poštenost bo beseda dneva v vaši neposredni okolici. To bo dan, ko bodo ljudje obravnavani glede na njihov doprinos. Ste eden tistih, ki lahko pomaga pri zakonu na tem področju. Vsakega posameznika boste obravnavali pošteno, tudi če bodo kritizirali vašo presojo iz preteklosti.

Ljubezen
Seksualne potrebe bodo danes poudarjene, status, moč in denar pa bodo utemeljeni afrodiziaki. Naučite se, kaj pripraviti za drugo osebo, da jo boste vzburili. Vaša orientacija v tem času naj bo, da morate vse pričeti od začetka v vašem razmerju, da bosta s partnerjem oba zadovoljna.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RIBI
Splošno: 

Ujeti boste v novico, kar vas bo motilo. Običajno se od takih tipov zgodb odmaknete, še posebej ko vsi, ki jih poznate, debatirajo o tem med seboj. Danes se ne boste mogli oddaljiti.  Vedno bodo obstajali pozitivni in negativni dogodki. Poskusite te negativne zgodbe zamenjati z bolj pozitivnimi. Lahko, da boste dobili čudne poglede, a se bo vsekakor splačalo. 

Ljubezen
Zdi se, kot da so okoliščine, vaš partner ali celo cel svet proti vam. Tako boste preobremenjeni od vseh zahtev, zunanjih pritiskov ali od vaših odgovornosti. Na vaše življenje gledate z resnim dvomom ali pesimizmom. Drugi vam ne bodo pomagali. Tudi če bodo poskusili, bi bilo morda najbolje, če bi bili danes sami.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.