Magazin > Horoskop in Numerologija
4337 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 5. avgusta 2021

astrologija, horoskop
Razdražljivost in občutljivost se bosta prepletali na področju ljubezenskih odnosov.

Ničesar ne boste razumeli v pravi smeri, zato se lahko nejasnosti kopičijo v nedogled. Delo, ki vas obremenjuje, vas lahko spravi še bolj v slabo voljo, saj boste bolj hrepeneli po tem, da se dokažete, kar pa ne bo najbolj enostavno. Prihajajo številne ovire, ki jih trenutno ne boste znali razrešiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nekoliko boste zaradi lune v raku neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešujete popolnoma sami.

BIK

Pokažite, da ste še vedno vitalni ter v pravi formi. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa in podobne reči ne bodo izgovor.

DVOJČKA
Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je izredno prizadelo. Verjetno tega niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala. Rešil vas bo optimizem.

RAK
Ko se boste odločili za soočenje uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. V karieri lahko pričakujete izboljšanje.

LEV
V vas bo čutiti nežno energijo, ki bo privabljala ljudi in zato je pomembno, kakšne misli in energijo boste imeli v sebi. Vaša pozitivna pričakovanja bodo navdihnila marsikoga.

DEVICA
Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor ste si zamislili. V večernih urah, ko bo luna v raku, prihaja več nežnosti.

TEHTNICA

Pri delu lahko pričakujete izboljšanje, ki pa bo zares zgolj naključno. Zanesite se na svoje misli, saj vas bodo popeljale v lepše trenutke, ki obljubljajo predvsem iskren odnos.

ŠKORPIJON

Zaradi lune v raku bo težko biti z vsem na tekočem, saj vas bodo čustva povlekla vase. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj in situacij.

STRELEC
Pripomba nekoga, ki vam veliko pomeni vam ne bo ravno po godu. Usmerite se v topel ter sočuten pristop. Ljubljena oseba bo razposajena kot že dolgo ne, še posebej zvečer.

KOZOROG
Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj dolgoročnega in globokega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Morda se vam izpolni želja.

VODNAR

Pozornost, ki jo bo od vas zahtevalo delo, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da lahko počasi morda celo napredujete. Tokrat se boste morali znajti sami, nihče vas ne bo rešil.

RIBI
Denar vam je zelo pomemben, a tokrat se boste z luno v raku držali nazaj in le razmišljali o tem, kaj bi lahko spremenili. Morda boste prišli v kontakt z nekom, ki razmišlja popolnoma drugače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.