Magazin > Horoskop in Numerologija
11276 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 6. aprila 2023

Polna luna Profimedias
Polna luna je lahko odlična iztočnica, da si povrnete pogum in se nehate pritoževati.

Usmerite se tja, kjer so iskreni ljudje in delujte predvsem pristno. Razne špekulacije ali laži se lahko obrnejo v popolnoma negativno smer, zato se jim, kolikor se le da, izognite. Prihajajo resni trenutki, ki vas lahko motivirajo ali prestrašijo, odvisno, v kakšni poziciji se nahajate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub vplivu Polne lune ne popuščajte preveč, kljub temu lahko z nekom, ki vam je pri srcu, še vedno najdeta stične točke. Morda sta bila v zadnjem času oba le preveč trmasta. 

BIK
Namesto da se sprehajate po dvomih, se posvetujete z nekom, ki vam lahko ponudi pravi nasvet. Zadeve sicer niso tako zapletene, toda preprosto se niste sposobni poglabljati.

DVOJČKA
Želite si prijateljsko podporo in razumevanje, saj bi zadeve, ki so za vas pomembne in jih sami morda niste sposobni razvozlali, radi čim prej zavrteli v čim bolj pozitivno smer. 

RAK
Tokrat zaradi Polne lune nič ne bo spontano in razigrano. Z nekom se bosta srečala ravno takrat, ko boste nerazpoloženi, zato se lahko vse skupaj, če ne boste popuščali, zavihti v velik nesporazum.

LEV
Nekdo vas bo obiskal prav takrat, ko si boste zaželeli mir. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se potrudite in premagate negativno vibracijo, ki jo prebuja Polna luna.  

DEVICA
Pazljivi bodite predvsem na psihični osnovi. Naenkrat se zaradi Polne lune niste sposobni sestaviti. Če vas je nekdo iztiril, poiščite pravi vir boljšega počutja v naravi.

TEHTNICA
Zgodba, ki jo boste slišali, bo na vas delovala pozitivno, končno boste lahko izpostavili, kar vam je pomembno.  Zanimivo bo predvsem vsem, ki ste dolgo čakali na ponovno prižiganje strasti. 

ŠKORPIJON
Vsak pomemben korak, po katerem boste hrepeneli, bo direktno povezan le z vašo pobudo, zato ne čakajte na druge. Nekoga bi radi obdržali ob sebi, toda to bo možno le, če boste popustili.

STRELEC
Kljub vplivu Polne lune se boste na kariernem področju razveselili dobrih iztočnic in napredka. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave, kar vam bo pisano na kožo. 

KOZOROG
Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko storjenega. Zaradi Polne lune boste preveč nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme.

VODNAR
Pri izpostavljanju težkih argumentov boste neprekosljivi, tudi če gre za nekaj povsem enostavnega. Počasi se vračate v pravo smer in na svojo stran pridobili boste še nekoga.

RIBI
Ljubljena oseba bo od vas pričakovala, da se poglobite vase, začutite močno energijo in se z njo povežete nekoliko globlje. Vse skupaj bo za vaš okus preveč zahtevno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.