Magazin > Horoskop in Numerologija
3712 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 6. julija 2023

astrologija Profimedia
Razpoloženje bo bolj pogosto kot običajno nihalo iz ene skrajnosti v drugo, še posebej na področju medsebojnih odnosov.

Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj zmešnjave. Na področju čustev boste zaznavali vse neopazne podrobnostmi in skrita ozadja. Znali se boste soočati, priskočiti na pomoč ter razumeti tudi najbolj komplicirane zgodbe, ki se bodo prepletale. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Okuženi s čustvenim nemirom zadnjih boste težko kjerkoli delovali zbrano, zato si vzemite trenutek zase, preden sprejmete nove odločitve. Naj vas čustva ne zavedejo v napačno smer.

BIK 
Radi bi naredili kakšen drugačen korak, a vedno znova pozabljate, da tveganim situacijam niste kos, zato se raje odločite za preverjeno pot. Nagajalo vam bo tudi mnenje nekoga, ki vpliva na vas.

DVOJČKA 
Razum, ki bo razsoden, prinaša drugačno sliko. Če je treba, se pogovorite z nekom, ki mu resnično zaupate in ki ve, kako vam najbolje svetovati, kočljive podrobnosti pa raje zadržite zase. 

RAK 
Občutek, da ne živite tako polno, kot bi morali, ne bo prešel sam od sebe, spremembe bodo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v vodnarju neizbežne in dobrodošle, le teren bo treba pripraviti.

LEV 
Pričakujte nekaj živčnosti in neprijetnih reakcij, saj boste želeli vse, kar vas čaka, opraviti naenkrat. Odločitve, ki so pomembne boste prestavili za kasnejše dni, kar nekomu ne bo všeč.

DEVICA 
Na ljubezenskem področju bo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v vodnarju vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste raziskati nove stvari in se dotakniti vala strasti. 

TEHTNICA 
Ne bodite nestrpni, če vam nekaj ne bo odgovarjalo, saj srčna zgodba potrebuje še nekaj pravih epizod. Našli boste pot, kako združevati nasprotja in se soočiti z napetostmi. 

ŠKORPIJON 
Usklajeni boste sami s sabo, ne pa tudi z okolico. Marsikdo bo imel veliko za povedati, a vam bo za to prav malo mar. Pomembno bo, kaj si o določeni zadevi ali situaciji vi mislite.

STRELEC 
Tokrat boste zaradi zamišljenosti, ki se vas bo lotila, le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne boste strinjali z vsem. Pazite, površnost se vam lahko kmalu maščuje.

KOZOROG 
Ker bo na razpolago dovolj moči za nove izzive, se pogumno podajte v boj. Uspeh bo zagotovljen, sprememba na bolje pa se vam obeta tudi na področju financ, ki je za vas zelo pomembno.

VODNAR 
Vsestranskost vas lahko v zoprni situaciji reši. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali s spontanimi zamislimi, ki se bodo izkazale za ustrezno rešitev. 

RIBI 
Nekaj se bo odvijalo tako hitro, da sploh ne boste imeli dovolj časa, da bi vse v miru premislili in se odločili. V ljubezni se bo dogajalo nekaj, kar vam bo resnično pospešilo utrip.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.