Magazin > Horoskop in Numerologija
5563 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 6. maja 2021

astrologija, horoskopi
Ovni, možne so zamude.

OVEN
Splošno:

Neradi boste polagali račune glede preteklosti, pa tudi za prihodnost se še ne boste želeli obvezati. Če ste v službi pred pomembno prelomnico, vam to lahko prinese težave, možne pa so tudi zamude pri rokih in plačilih. Skratka danes ni dan za praktične preboje. Veliko bolj vam bodo ustrezali umetniški podvigi, duhovnost, meditacija ali joga.

Ljubezen:
Zelo prepričani boste v svoja čustva in težko bo vplivati na vas. Stabilni partnerski odnosi bodo to dobro prenašali, v razrahljanih pa današnji dan prinaša dodatne ohladitve. Zaljubljeni boste nagnjeni k idealiziranju svoje simpatije, obenem pa boste popolnoma nedovzetni za vsakogar, ki bi se vam zdel manj kot popoln.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Danes se boste veliko ukvarjali s tem, koliko osebnega prostora puščate drugim in koliko ga potrebujete sami. Nekaj, kar bi na vsak način želeli izvedeti ali spremeniti, se nikakor ne bo obrnilo po vaše. Horoskop vam svetuje, da ne rinite z glavo skozi zid. Prednost boste morali nameniti stvarem, ki vam ne bodo tako zelo dišale, boste pa zato tem bolj zadovoljni, ko bodo urejene.

Ljubezen:
Če imate na čustvenem področju vse razrešeno, si boste danes hvaležni za pretekli trud. Če nimate, pa si boste morali naliti čistega vina. Ni vse odvisno od vas, kljub temu pa bi morali biti iskreni tudi do partnerja, simpatije, ali osebe, ki ste ji všeč. Čeprav bi z najboljšim namenom povedali majhno laž, ne bi s tem dosegli čisto nič dobrega.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Imeli boste potrebo po nadzoru nad dogajanjem, še posebej v večernih urah. Poskušali boste uveljaviti svojo voljo, kar bo vodilo le v prepire in spore. Pritrdilno vam bodo kimali, a ne boste vedeli, kaj si mislijo o vas in vaših zamislih. Nikar ne skrbite, če se odnosi danes ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih.

Ljubezen:
Na čustvenem področju vam bosta nenadna odločnost in neposrednost olajšali številne težave, s katerimi ste se v preteklem obdobju soočali. Živel boste hitro in poskušali nadoknaditi čas, ki ste ga preživeli v dvomih. Morda vas bo nekdo presenetil z neobičajnimi rešitvami, nato pa bo sledila umiritev. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Potrudite se, da boste zapravili čim manj denarja za nepotrebne stvari, kajti zelo boste nepraktični in pripravljeni trošiti denar za svoje zadovoljstvo. Ne skrivate svoje nepotrpežljivosti in želje, da bi čim prej rešili določeno pomembno težavo, ki je lahko povezana z vašim burnim osebnim življenjem. V kolikor želite zamenjati delovno mesto, se najprej dobro pozanimajte. 

Ljubezen:
Na čustvenem področju vas čaka naporen dan. Trčile bodo potrebe po svobodi in obveznosti zaradi dnevnega reda. Vezani se boste težko dogovarjali že glede obstoječih obveznosti, možne so tudi kakšne izredne nove zahteve. Samski boste zase zahtevali nekaj, česar ne bi bili pripravljeni dati drugim.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


LEV
Splošno:

Vaše ambicije bodo naraščale, toda morali se boste vprašati, ali so tudi realne in uresničljive. Primanjkovalo vam bo veliko podrobnosti. Ne verjemite vsemu, kar vam bodo predlagali, ter pri dogovorih in pregovarjanjih ostanite še posebej pozorni. Lahko boste prejeli nepričakovano podporo, kar vas bo zelo razveselilo in vam bo polepšalo dan.

Ljubezen:
Dogajanje na čustvenem področju bo boljše od pričakovanega. Imeli boste veliko razumevanja, kar bo še zlasti vezanim olajšalo marsikatero situacijo v partnerskem odnosu. Samski pa bi morali biti glede tega bolj pozorni, sploh če boste opazili, da nekdo že vse predolgo igra na to karto. Skušajte objektivno oceniti potencialne partnerje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:

Pri pomembnih vprašanjih ne odstopajte od svojih načrtov. Vse, kar se vam bo zdelo prelepo, da bi bilo resnično, bo tudi res takšno, in vsaka bližnjica bi vas pripeljala kvečjemu v slepo ulico. Z doslednostjo boste sicer vzbujali začudenje, morda tudi nasprotovanje, a danes vas tudi zvezde spodbujajo k temu. Velik vpliv na morebitne partnerje bo pripomogel k temu, da boste vzpostavili koristne poslovne odnose. 

Ljubezen:
Vezani boste čas, preživet s partnerjem, doživljali nekoliko z rezervo. Tudi samski danes ne boste občutili navdušenja zaradi ujemanja, niti če ste se z neko osebo že zelo zbližali. Vaše meje na čustvenem področju bodo pod preizkušnjo in nikakor ni v vašem interesu, da bi jih spreminjali. Tudi zato se ne boste spuščali v debate, čeprav vam marsikaj ne bo prav.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Čez dan boste zaključili vse svoje obveznosti, zato boste v večernih urah precej nerazpoloženi za karkoli zahtevnega. Prilegel se vam bo neobvezujoč klepet ali lahkoten film, še bolje pa bi izkoristili čas, če bi si pripravili razvajanje. Želeli boste preprosto izklopiti možgane in uživati v čudovitem občutku, da ste se dobro odrezali.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste zelo občutljivi na zapostavljanje. Tako vezani kot samski, ki ste usmerjeni v zvezo, boste rabili jasno potrditev, da ste prvi in edini za svojo posebno osebo. Tisti samski, ki ste bolj svobodni, pa boste iskali pozornost skoraj neodvisno od tega, ali bi ali ne bi s to osebo kdaj imeli kaj več.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Pričakujete lahko pomoč osebe, ki je vedno imela razumevanje za vas in vaše težave, četudi se ni vedno strinjala z vašimi zamislimi. Številni sodelavci vas bodo jezili, vendar ohranite prisebnost. Dobro se boste znašli v poslovnih situacijah, čeprav ne boste preveč prepričani vase in v svoje sposobnosti. Pazite, da ne boste preveč zaupali drugim in se zaradi tega napačno odločili.

Ljubezen:
Morda se bodo določene odločitve vaše ljubljene osebe pokazale kot nepraktične, toda to je ne bo ustavilo. Sami boste sicer na dogajanje na čustvenem področju gledali nekoliko z zadržki, treba bo kar precej truda, da se boste pustili pregovoriti v kaj novega. Tudi samski boste raje naredili korak nazaj kot pa naprej, saj vam velike spremembe ne bodo dišale.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:

Današnji dan vam obeta živahno komunikacijo in precej ponudb. Morda boste čutili rahlo obremenitev, če se vam bo zdelo, da morate čim prej izbrati. Vendar vas bo občutek dobro vodil. Priporočljivo je, da mu prisluhnete. Kakšni večji finančni obeti znajo kasneje pokazati skrite pasti, zato se danes vsekakor dogovarjajte tako, da boste imeli čim več manevrskega prostora.

Ljubezen:
Vezani boste prava opora za vaše najdražje, čeprav sami pri tem ne boste doživeli tistega občutka čustvene izpolnitve. Vseeno pa se še ne boste odločili, da bi kaj ukrenili glede tega. Tudi samske bo občasno napadel nejasen občutek, da bi lahko občutili več ali bolj intenzivno. Marsikdo med vami si bo zaželel nove osebe na svojem ljubezenskem področju.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Pričakujete več razumevanja od svojih bližnjih. Zelo izzivalna poslovna ponudba bo lahko pripeljala do resnih pogovorov in dogovorov z osebami na višjih položajih. Dvomili boste, ali je vse res tako, kot vam to predstavljajo. Izogibajte se bučnim razpravam, če ne boste prepričani, kakšen položaj bi zavzeli. Šele čas bo prinesel razjasnitve.

Ljubezen:
Danes boste zelo uživali. Odnos s partnerjem bo postal zelo intenziven, romantičen in strasten. Vse ostale stvari v vsakdanjem življenju bodo imele manjšo vrednost od vajinega odnosa. Znali boste sprejeti pozornosti in komplimente tako, da bo to le še utrdilo vajino zvezo. Tudi samski boste zlo dovzetni za lepe besede in prijaznost.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Vzdušje v službi ni po vaši volji, veliko je govora o denarju in nekdo v vas vzbuja občutek krivde. Ne uspe vam vsega postaviti na svoje mesto, kar vam povzroča določene težave. Mislite, da drugi od vas pričakujejo veliko več, kot vam to dajo vedeti. Izkoristite ugoden čas za vzpostavitev dobrih poslovnih odnosov, še posebej če se ukvarjate s trgovino. 

Ljubezen:
Miren dan, osvobojen napetosti in izzivov, bo poudaril najboljše strani vaše ljubljene osebe. Z lahkoto se bosta kosala z vsakodnevnimi obveznostmi, ob tem pa bosta še vedno ostala dobro razpoložena. Številne težave bodo izgubile na vrednosti, imela bosta občutek moči in nadzora nad vsakdanjim življenjem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Dan bo zahteval odločnost, ki ji boste težko kos. Morali se boste pošteno potruditi, večkrat se boste počutili kot da nekaj žrtvujete za nek višji cilj. Imeli boste sicer veliko podpore, vzbudili pa boste tudi določene očitke, na katere danes nikakor ne boste imuni. Imejte v mislih, da tokrat ni najbolj pomembno utemeljiti svojih odločitev. Veliko bolj važno bo, da vztrajate pri njih.

Ljubezen:
Pred vezanimi je sprememba, ki bo terjala sodelovanje in dobro komunikacijo. Samo čustvena naklonjenost in podpora tokrat ne bo dovolj, potrebno bo tudi praktično ukrepanje. Tudi samski, ki imate v mislih določeno osebo, boste lahko naredili korak naprej na podoben način.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.