Magazin > Horoskop in Numerologija
8105 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 6. oktobra 2022

astrologija, horoskop
Umirjena energija se bo prepletala predvsem v povezavi s čustvenimi zaznavami.

Znali se boste prilagoditi ter prisluhniti tistim stvarem, ki vas zanimajo in privlačijo. Tudi če bo vse skupaj izgledalo neizvedljivo, boste sposobni potruditi se ter vztrajati, dokler se vse skupaj ne razreši v pravi smeri. Počutje lahko nekoliko zaniha, sorazmerno z dogajanjem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vsi dogovori, ki so ostali v zraku, se bodo sedaj začeli izpolnjevati v ustrezni smeri. Prehod lune v znamenje rib boste najbolj zaznali na področju čustev, saj postajate bolj občutljivi. 

BIK
Spraševali se boste, kaj lahko naredite, da bi se stvari zasukale v bolj dobičkonosno smer. Skušajte najprej prezreti manjša, zahrbtna nerganja, ki bodo kratkoročnega pomena. 

DVOJČKA
Vse se vrti prehitro, zato se boste začeli zavedati, da je težko biti z vsem kar se odvija na tekočem. Spomnili se boste tudi na nekaj neprijetnih izkušenj, ki so vam okrnile zaupanje.

RAK
Prenehajte se obnašati tako zelo vzvišeno, saj lahko ustvarite popolnoma napačni vtis, ki ga bo v prihodnosti še težje popraviti. Delujte raje skromno in ponižno, obrestovalo se vam bo.

LEV
Pred vami je izredno ugoden dan, v katerem luna prehaja v znamenje rib, zato ga izkoristite v svoj prid in se poigrajte s prijetnimi komplimenti. Nikar pa se ne držite nazaj!

DEVICA
Glede na to, da zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu, se pripravite na pripombe ljudi, ki bi z veseljem preživeli z vami kakšen sproščen trenutek ali dva.

TEHTNICA
Če ne boste v službi, kjer se vse skupaj komplicira, hitro ukrepali in nekaj spremenili, se bodo težave še naprej stopnjevale. Krivde nikar ne valite na druge, raje priznajte svojo napako.

ŠKORPIJON
S prehodom lune v znamenje rib se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Področje ljubezni potrebuje več optimizma, zato bodite bolj sproščeni.

STRELEC
Čeprav svojo zadrego spretno skrivate, bo nekdo opazil, da niste najbolj zadovoljni. Lažje bo, če si boste priznali, da vas motijo tudi najmanjše malenkosti, povezane z osebnim področjem. 

KOZOROG
Bodite v kariernem okolju pozorni na nekoga, ki bi vam lahko ob uspehu začel metati polena od noge. Nikar ne tuhtajte preveč, raje nadaljujte svoje delo z vztrajnim tempom.

VODNAR
Spoznali boste, da nima nobenega smisla opravičevati se za svoja dejanja, saj vas ne bodo jemali resno. Oddolžite se raje z iskrenimi z dejanji in nikar ne mislite, da bo enostavno. 

RIBI
Morali boste razumeti, da marsikdo potrebuje več časa, da stvar preboli ali odpusti, zato nikar ne drezajte v nekoga, ki se nahaja v fazi razčiščevanja. Raje se posvetite sebi!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.