Magazin > Horoskop in Numerologija
3827 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero situacijo.

Želeli boste delovati pogumno in prožno, vendar vas bo intenzivna čustvena energija zadrževala in vam nizala manjše dvome. Družina bo pravo zavetje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav boste delovali zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, ki vas le vznemirjajo.

BIK
Ker ne boste najbolj umirjeni, vas lahko kakšna lastnost določene osebe zelo zmoti. Vendar svoj nemir raje krotite, da po nepotrebnem ne zanetite resnega konflikta v službi.

DVOJČKA
Osredotočite se popoldne, ko luna prehaja v znamenje raka le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s čustvi, ki vas bremenijo, ali z odločitvijo, o kateri že več časa intenzivno razmišljate.

RAK
Sedaj je pomembno, da prisluhnete. Stvari boste namreč zaznavali v takšni luči, kot v resnici so. Stopite stopničko naprej in se ozrite tudi na tiste, ki ste jih v zadnjem času nekoliko pozabili.

LEV
Naredite vse, kar je potrebno za reševanje situacij na področju dela in denarja. Pazite, da ne bodo pogovori preveč obremenilni, saj bo vsak želel doseči in ujeti svoje bistvo.

DEVICA
Čutili boste, da se morate bolj izpostaviti. V večernih urah, ko se bo luna nahajala v raku stopa v ospredje podzavest, prepletena z močnimi zaznavami ter občutkom nejasnosti. 

TEHTNICA
Nikar se ne zagovarjajte, raje čim prej odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila. Če se nahajate v nezavidljivi situaciji, se boste najlažje rešili s kakšnim diplomatskim korakom.

ŠKORPIJON
Morali boste razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Bodite bolj iskreni in tudi za vas se odpira manj obremenjeno obdobje, polno lepih energij.

STRELEC
Ne igrajte kar niste, napačne poteze lahko skrhajo odnos, ki ste ga dolgo časa gradili. Hranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je zadnje čase blizu. 

KOZOROG
Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer. Luna bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali niti razmišljati.

VODNAR
Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom, je čas nadvse primeren za tveganje. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja. V opravke boste zakorakali samozavestno.

RIBI
Prijeten korak osebe, ki vam je pri srcu, predstavlja dovolj dober povod za srečo. V drugi polovici dneva, ko luna prehaja v raka, vas čaka razbremenitev na osebnem področju. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.