Magazin > Horoskop in Numerologija
11237 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Vse, kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje.

Borili se boste s sabo in svojimi nemogočimi zaznavami, ki vas bodo močno presenetile. Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici, se ponavljajo določeni zapleti, ki bodo povzročili notranjo napetost. Privoščite si več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji daleč popelje.

BIK 
V službenem okolju bo danes naporno, čeprav bi radi prisluhnili in se v miru pogovorili o določenih kočljivih ter pomembnih zadevah. Ne držite se pravil, ki so lahko za vas zavajajoča. 

DVOJČKA 
Deležni boste manjših preizkušenj, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Marsikaj bo zaradi lune, ki popoldne preide v škorpijona odvisno predvsem od vašega odziva na določene situacije.

RAK 
Razmislite, saj se prepogosto obtožujete za zadeve, ki niso v vaši domeni. Preveč pozornosti namenjate vsemu tistemu, kar pravzaprav sploh ni pomembno in vas le obremenjuje.

LEV 
Zelo previdni boste glede zadeve, povezane s poslovnim področjem in financami. Nazadnje boste zadovoljni, da ste bili dovolj pozorni in  da tokrat niste ničesar spregledali.

DEVICA 
Ne bodite presenečeni, če vas bo razjezil nekdo, s katerim imata še nekaj nerazčiščenega, kar vas vedno bolj obremenjuje. V zasebnih odnosih bodite bolj prilagodljivi.

TEHTNICA 
Situacije se hitro spreminjajo, zato ne sklepajte na osnovi prvega občutka, ki se vam pojavi. Morda celo slutite, da nimate več dovolj argumentov, da se nekomu postavite po robu. 

ŠKORPIJON 
Ne glede na svojo samostojnost boste v primeru odločitev popoldne, ko luna preide v škorpijona, posegli po pomoči svojih prijateljev. Situacija je preobširna, čeprav vam bo uspelo uskladiti vse skupaj.

STRELEC
Zgovorni boste, zato se vam bodo priložnosti odpirale ena za drugo. Z nekom, ki vam je posebno pri srcu, boste z veseljem odprto spregovorili o čustvih in si izborili nekaj prednosti.

KOZOROG 
Odlično se počutite, čeprav se nekaj dogaja čisto v drugi smeri, kot ste načrtovali. Zadovoljni boste, ker lahko končno zopet načrtujete nove premike in prijetne spremembe.

VODNAR
Vse poteka preveč intenzivno, celo prehitro za vaš tempo. Sicer že nekaj časa hrepenite po novitetah, vendar danes ne boste več tako zelo prepričani vase, da bi se podali v akcijo. 

RIBI 
Nikakor se ne morete sprostiti in v miru načrtovati ljubezenske pravljice. Nekomu ne zaupate dovolj, namesto da bi se umirili in prenehali delovanje, ki diši po preveliki negativnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.