Magazin > Horoskop in Numerologija
3143 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. septembra 2023

astrologija Profimedia
Polni entuziazma in želje po tem da nekdo nekaj opazi se boste nenehno izpostavljali.

Prodreti boste želeli tudi v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast, obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko z energijo Zadnjega krajca počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati. Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zdi se vam, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda. Ne motite se, zato poiščite kakšno smernico in zaupajte energiji Zadnjega krajca, ki bo zelo učinkovita. 

BIK
Kdo je pravi prijatelj, se pokaže v težkih situacijah. To bo lekcija, ki vas bo danes ujela, zato bodite odprti za občutke, ki se bodo vrstili eden za drugim. Izognite pa se opravljanju.

DVOJČKA
Hitre odločitve vas lahko popeljejo na napačno pot, še posebej zaradi vpliva lune v vašem znamenju, ki prebuja površen pristop. Lotite se vsega bolj intenzivno in bolj premišljeno.

RAK
V ljubezni boste igrali na vse ali nič, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z neodločnimi posamezniki, ki vam bodo v enem trenutku zaupali, v drugem pa vas bodo izzivali. 

LEV
Dan ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite na prihodnje dni. Tik pred ciljem boste zaradi površinske energije lune v dvojčkih nekoliko oklevali.

DEVICA
Čeprav se vam na področju kariere in izobraževanja ni treba bati konkurence, bo razpoloženje izredno spremenljivo. Ne morete se odločiti, nekako vam nekaj ne diši preveč.

TEHTNICA
Spraševali se boste, ali je potrebno morda določene zadeve, ki se že dolgo vlečejo, nekoliko pospešiti. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, kar vas niti ne bo zmotilo. 

ŠKORPIJON
Morda bi lahko v nekaterih stvareh uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo da ste zaradi energije, ki jo bo prebujala luna v dvojčkih ves čas v časovni stiski.

STRELEC
Presenečeni boste nad nekom, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za njegovim umirjenim vedenjem. Z nekom bosta uživala v harmoniji, kar vas vodi tudi v poglobitve.

KOZOROG
Bojevito se boste zavzemali za dosego svojega cilja. Skušajte vse, kar je kompleksno in pomembno zastaviti premišljeno ter logično, predvsem pa ne komplicirajte po nepotrebnem.

VODNAR
Preveč ste se v zadnjih dneh sprostili in razvadili. Ker boste pod vplivom drugih in njihovih zahtev, boste nervozni ter obremenjeni z vsako pripombo, ki jo boste slišali od bližnjih. 

RIBI
Pomoč drugim vas trenutno ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v odnosih, ki v zadnjem času niso takšni, kot si jih želite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.