Magazin > Horoskop in Numerologija
8534 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 8. aprila 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Tehtnice, bodite bolj pozorni do domačih.

OVEN
Splošno: 

Izredno boste veseli. Današnji dan vam bo gotovo prinesel denarni dobiček. Veliko se boste dogovarjali z ljudmi, ki jih dobro poznate, in sklepali ugodne kompromise. Prijatelji in znanci vam bodo stali ob strani, koristi bodo obojestranske. Ves trud se vam bo izjemno obrestoval. Potrudite se in čim bolj izkoristite to ugodno obdobje. 

Ljubezen
Danes bo lahko prišlo do zelo intimnega čustvenega stika, ki bo za vas zelo koristen. Vsekakor bo to oseba, ki vam bo emocionalno zelo ustrezala. Želeli boste, da vas drugi vidijo in opazijo. Prejeli boste priznanje in pozitivno reakcijo okolice. To bo tudi tisto, kar vas bo navdihovalo in napolnilo z novo energijo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno:
 
Če boste danes znali razmišljati izven okvirjev, se vam bo to še kako obrestovalo. Spoznali boste osebo na precej visokem položaju in nanjo utegnete narediti zelo pozitiven vtis. Dan bo vsekakor ugoden za vse, kar bo v povezavi z denarjem, posli in dolgoročnimi načrti. Popazite na družinsko vzdušje. Z malenkostmi boste lahko zelo vplivali nanj.

Ljubezen
Razmerja se bodo še poglobila. Ne glede na to, ali boste sprožilec tega toka vi ali pa druga oseba oziroma partner, povezanost in razumevanje med vama se bosta zagotovo močno poglobila. To se bo pokazalo tudi v močnejših družinskih odnosih. Zelo dobro se boste počutili. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno: 

Danes poskušajte biti čim manj impulzivni. Vzemite si dovolj časa pri sprejemanju kakršnihkoli odločitev, da ne bi prišlo do kasnejšega obžalovanja. Čakajo vas nepotrebni stroški in težave pri poslu. Pazite na svojo energijo, ne trošite je po nepotrebnem. Lahko se boste zanesli na družino in prijatelje. Pazite, da tudi na tem področju ne bo prišlo do večjih zamer.

Ljubezen
Osebni odnosi bodo lahko harmonični in navdihujoči. Pojavila se bo priložnost za utrjevanje prijateljskih odnosov in iskrene pogovore med partnerji. Končno boste lahko razkrili svoja čustva brez skrbi, kaj si bo ljubljena oseba mislila o vas. Lažje boste zadihali.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Vse, po čemer ste hrepeneli, se utegne danes uresničiti. Prijatelji in družina vas bodo močno podpirali. Današnji dan bo ugoden za začetek poslov, ki se vam bodo obrestovali v prihodnosti. Dan bo pozitiven tudi na področju ljubezni in čustev na splošno. Finančno stanje se bo izboljšalo.

Ljubezen
Razmerja se bodo poglobila in širila. Vse bo zelo osebno obarvano. Ne glede na to, kdo se bo bolj potrudil, cilj do katerega bosta s partnerjem prišla, bo zelo spodbuden za oba. Privoščite si čim več počitka in sprostitve v dvoje. Nič ne bo narobe, če bosta dan preživela malo bolj leno in si privoščila kakšen poseben kulinarični užitek.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


LEV
Splošno: 

Danes bosta jeza in tesnoba popustili. Občutili boste olajšanje. V domačem okolju se boste počutili dobro in vaša pričakovanja se bodo uresničila. Informacije, ki jih boste potrebovali, boste brez težav našli. Zlasti krajše poti vam bodo v prihodnje prinesle uspeh in zadovoljstvo. 

Ljubezen
Vaše hrepenenje po ljubezni, sprejetosti in pripadnosti bo tokrat močno v ospredju. Možno, da bo prišlo do nove ljubezni in romance ali pa učvrstitve že obstoječega razmerja. Če imate pogosto v mislih nekoga, ki vam je že dolgo pri srcu in po komer hrepenite, svoje želje spremenite v dejanja in izpovejte svoja čustva. Uživali boste v estetiki. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno: 

Današnji dan bo precej aktiven. Zelo zaposleni boste. Vaša prizadevanja bodo kar naporna, a uspešna. Pridobili boste zaupanje starejših kolegov in nadrejenih. Osredotočeni boste na aktivnosti in dogajanje okoli neke novosti. Možna bo poslovna odločitev v prihodnosti, v zvezi s katero boste poželi same pohvale. Uspešni boste. Lažje boste zadihali tudi zaradi financ.

Ljubezen
Danes se ne boste hoteli prav posebej potruditi za vašega partnerja, ker se vam bo zdelo, da so vaša čustva in dejanja v popolnem neravnovesju in nasprotju. Nikar se ne prenaglite in ne poudarjajte kar naprej svojih stališč in mnenj samo zato, ker pri prvem poskusu niste prejeli pričakovanega odziva. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

V domačem okolju vam ne bo šlo tako gladko. Od vas se bosta pričakovali večja pozornost in skrb. Čeprav boste sposobni prenesti dodaten pritisk in odgovornost, vam bo vseeno težko prenašati obremenilne družinske zadeve. Pazite na svoje premoženje, možne so neprevidne odločitve, ki bi vam prinesle nadaljnje sitnosti.

Ljubezen
Danes boste obnovili staro ljubezensko razmerje ali pa boste začeli z novim. Nepričakovano zadovoljni boste v krogu novih možnosti, tudi avanturistične dogodivščine v že obstoječem razmerju vas bodo dodatno stimulirale. Želite si nekaj novega in drugačnega od vsakodnevne rutine. Prepustite se in uživajte v osvežujočih spremembah. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno: 

Dan, ki je pred vami, vam bo prinesel vsega po malem. Pred vami se bodo odpirale številne priložnosti. Težava bo le v tem, da jih ne boste znali izkoristiti. Utegnejo vam nagajati tudi manjše težave s pomanjkanjem energije. Pazljivo v odnosih s sodelavci, družino in znanci. Pogajanja raje preložite na kakšen drug dan, ko boste bolj potrpežljivi.

Ljubezen
Čas bo ravno pravšnji za izkazovanje čustev in pričakovanj. Dovolite si malo več sebičnosti, ampak ne pozabite prisluhniti tudi potrebam svojega partnerja. Dan bo ugoden za uveljavljanje želja in hrepenenj. Na splošno boste vsako komunikacijo uspešno izpeljali do konca. Ostri boste, jasni, odločni in pripravljeni na raznorazne debate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno: 

Veselili se boste in življenje boste uživali z veliko dozo optimizma in navdušenja. Istočasno boste pogumni in odločni, ampak ranljivega temperamenta. Dan ne bo ugoden za ljubezen in romance. Če imate otroke, bodite pazljivi na njihovo počutje ali pa na možnost poškodb. Dogajanje okoli vas vam bo marsikdaj ušlo izpod nadzora, kar vas niti ne bo pretirano motilo.

Ljubezen
Danes boste zelo intuitivni in vaše reakcije bodo ravno pravšnje, ne glede na to, v kakšnih okoliščinah se boste nahajali. Strinjati se ni težko in večina vaših sogovornikov se tudi bo, a od vas je odvisno, ali jim boste to omogočili. Zato ne bodite skopuški in pokažite dobro voljo. Pokažite, kaj čutite. Vsekakor boste na ta način lažje prišli do želenih rezultatov.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno
:  
Od vas se bo danes pričakovalo, da boste delali veliko in trdno, kar pa vam tokrat ne bo ravno uspevalo. Neprestane obveznosti vas bodo hitro utrudile, kar se bo močno odražalo na vaši produktivnosti. Nagnjeni boste k slabim odločitvam. Nerešene zadeve vaših najbližjih vas bodo precej obremenjevale. Zaskrbljeni boste, manjkalo vam bo optimizma.

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da so okoliščine, vaš partner in prav tako cel svet danes na nasprotni strani široke reke. Na življenje boste gledali s pesimizmom in obdajali vas bodo resni dvomi. Imeli boste občutek, da se od vas preveč zahteva, da je pritisk okolice prevelik in da imate veliko preveč obveznosti. Lažje vam bo, če si boste lahko vzeli čim več časa zase.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


VODNAR
Splošno: 

Imeli boste precej pozitivno stališče do življenja in zelo boste optimistični. Uspešni boste in izkazovali boste avtoriteto, zlasti tisti, ki delate na vodilnih pozicijah ali se udeležujete javnih nastopanj. Možna so krajša poslovna posvetovanja, ki bodo obrodila sadove zahvaljujoč vašemu trudu in delovni vnemi. Nivo vaše energije bo precej nihal. Izkoristite prosti čas za počitek.

Ljubezen
Če ste samski in že nekaj časa iščete novo ljubezen, bo danes pravi čas za nepričakovano srečanje. Ta oseba bo nekdo, ki ga že dolgo poznate, ali pa nekdo, ki se bo popolnoma nepričakovano pojavil v vašem življenju. Vzemite si čas in bodite prijazni ter tudi pripravljeni na tveganje. Zna se zgoditi, da se vam bo novo poznanstvo izjemno obrestovalo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4


RIBI
Splošno: 

Bodite na varni razdalji in pazite zlasti na družinske odnose. V nasprotnem primeru bo prišlo do prepirov. Popazite na svoje finance. Lahko se pojavijo nepričakovani stroški. Ne posojajte denarja drugim in tudi sami bodite previdnejši pri najemanju kakršnihkoli kreditov. Preden boste podpisali kakšen dokument, pozorno preberite celotno vsebino.

Ljubezen:
Veliko boste razmišljali o ljubezenskih spremembah, a v sebi boste hrepeneli po pravi ljubezni in stalni zvezi. Samski boste dobili dobro priložnost, morda se vam bo uresničila želja in boste končno spoznali pravo osebo za vas. Vezani pa bodite do partnerja malo bolj strpni in ljubeznivi, saj ni v najboljšem obdobju. Predvsem mu poskušajte biti dobra opora.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.