Magazin > Horoskop in Numerologija
10805 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 8. decembra 2022

astrologija Profimedia
Česarkoli se boste lotili, vas bosta spremljala občutek praznine in rahlega nezadovoljstva.

Zastavljeni cilji in stabilno delovanje se umikajo v ozadje. Nakopičeni dvomi bi se morali sprostiti, zato nikar brezglavo ne vztrajate tam, kjer se zadeve ves čas komplicirajo. Zmotila vas bo počasnost drugih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

S težavo se boste zaradi vpliva Polne lune posvetili bolj zahtevnim delovnim obveznostim, saj boste na vsakem koraku zaznavali, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti v resnici.

BIK

Na kariernem področju boste vključeni v pomembnejšo vlogo, pri kateri se boste morali znajti sami. Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih, ki vas lahko le zavede.

DVOJČKA

Z energijo Polne lune boste tavali v oblakih ali na več mestih hkrati. Zelo boste neprevidni, zato poskrbite, da se ne bo nekaj, kar je za vas pomembno še bolj zakompliciralo.

RAK

Na področju čustev boste opozorjeni, da spet zavlačujete. Morda bo vzrok novo prepričanje ali pa boste preprosto pripravljeni sprejeti več izzivov na področju dela in denarja.

LEV

Napredek bo kljub vplivu Polne lune opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju in družbenem položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.

DEVICA

Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov. Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo vezane na tujino ali izobraževanje. Razveselili se boste!

TEHTNICA

Zatekali se boste v temna razmišljanja, na vas bo močno vplivala Polna luna, ki ne bo najbolj ugodna. Enostavno si želite nekaj več, le v ljubezni bo vse bolj harmonično in polno navdiha.

ŠKORPIJON

Bolj drzni boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov, pri katerih pa boste potrebovali dober načrt ter veliko časa, da vse skupaj popeljete v realnost.

STRELEC

Zaradi vpliva Polne lune boste pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Pomembno je, da bližnjim popolnoma zaupate in poveste kaj vam trenutno leži na duši in vas obremenjuje.

KOZOROG

Odgovorno in vztrajno boste stopali naprej po svoji poti, za vpliv Polne lune se ne boste zmenili, saj bodo okoliščine ugodne in naklonjene, še posebej v finančnem smislu.

VODNAR

Čeprav boste zaradi Polne lune neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Vztrajno in brez pomislekov se boste lotili sprememb na osebnem področju.

RIBI

Ves čas boste namesto da bi delovali tukaj in sedaj razmišljali o preteklosti. Čas je, da greste naprej in si dovolite nekaj novega, kakšno spremembo ali vsaj drugačen odziv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.