Magazin > Horoskop in Numerologija
3232 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 8. julija 2021

horoskop Profimedia
Čeprav bo s prehodom lune v raku okrepljeno področje čustev, bo konjunkcija med Luno in Merkurjem tista, ki vam bo pokazala pravo smer in ustrezne rešitve.

Zaljubljeni se boste poglobili v zaznave in si skušali dopovedati, kaj lahko od nekoga v realnosti sploh pričakujete. Spoznanja danes ne bodo najbolj vzpodbudna. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju raka, se približujete nežnim in toplim vzgibom, ki vas bodo popeljali v še lepši večer, poln kramljanja in objemov, ki bodo trajali.

BIK
Dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih, nikar ne govorite o drugih, saj bi vas lahko narobe razumeli ter ocenili. Stojte tokrat za svojimi besedami in ne dovolite, da bi vas prenašali  okrog.

DVOJČKA
S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se boste danes pogovorili o posebnih zadevah. Lažje vam bo, saj boste spoznali, da ste o določeni zadevi pravilno sklepali, kar vam bo všeč.

RAK
Zaustavili se boste pri nakopičenih čustvih, ki vam ne dajo miru. Še posebej intenzivno boste vse skupaj doživljali popoldne, ko se bo luna nahajala v nežnem raku in vas po tihem navdihovala.

LEV
Z iskrenim pristopom lahko danes marsikaj razvozlate, saj boste odločni in usmerjeni k temu, da poiščete resnico. Z nekom, ki vam je blizu, boste zelo podobno razmišljali ter argumentirali.

DEVICA
Odnosi, ki so v zadnjem času napeti, se lahko danes popoldne, ko luna prehaja v raka, začnejo izboljševati. Prišli boste do spoznanja, da ste v določeni situaciji morda napačno odreagirali.

TEHTNICA
Jutranja kavica bo z vplivom lune v znamenju dvojčkov klepetava in navdihujoča. Skozi dan lahko vaša energija malce pade, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali.

ŠKORPIJON
Energija, ki jo popoldne prinaša luna v raku, vam ne bo najbolj pisana na kožo, saj se boste težko umirili in se priklopili na dogajanje v vaši bližini. Če vam nekaj ne ustreza, se raje umaknite v svoj svet.

STRELEC
Čeprav ste prepričani, da ste najboljši, vas lahko danes, ko nastopi konjunkcija nekaj močno preseneti. Ne iščite tokrat krivcev drugje, ampak najprej pometite pred svojim pragom.

KOZOROG
Trmasta in trda energija se bo dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih razpršila. Želeli boste biti zbrani, vendar vam bodo neprestane moteče zadeve kradle energijo in vas notranje vznemirjale.

VODNAR
Ljubezenski pripetljaji vas lahko danes presenetijo, saj boste končno dočakali sporočilo, po katerem že nekaj časa hrepenite. Čeprav vam ni vseeno, kaj si drugi mislijo, boste danes zelo samozavestni.

RIBI
Svojo nežno dušo boste danes izpostavili, saj se boste postavili za nekaj, kar vas moti. Ker vas niso vajeni, da tako določno nastopite, bodo nad vašimi reakcijami še kako presenečeni. 
 

Komentarjev 1
  • Robert_Quintero 11:25 08.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦