Magazin > Horoskop in Numerologija
6335 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 8. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Če boste razdražljivi, nepotrpežljivi, ali celo oblastni, se morate umakniti in se poskušati sprostiti.

Močno boste zaznavali potrebo, da naredite vtis na druge. Ne glede na to, ali boste poudarjali svojo inteligenco, objavljali slike na družbenih omrežjih, želeli se boste preleviti v osebo, ki je drugim všeč. Nagnjeni boste k pogostim spremembam razpoloženja, zato boste morda težko razumeli, kaj čutite v globini. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nujno potrebujete več gibanja na svežem zraku, zato se podajte v tek ali hitro hojo, nikar pa se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam ne bodo izgovor stvari, ki jih lahko rešite. 

BIK
Čeprav vam je na področju kariere poskus, da bi nekaj dosegli pred kratkim spodletel, se boste odločili vse skupaj začeti znova. Morda je morala ideja le dozoreti v vaših mislih. 

DVOJČKA
Nikar ne bodite pesimistični v zvezi z zadevo, ki se ni rešila kot ste predvidevali. Prehitro sprejeta in nepremišljena reakcija vas lahko potisne daleč nazaj, zato raje potrpežljivo počakajte.

RAK
Kljub prijetni vibraciji lune v vodnarju boste polni nemirne energije in silovitih impulzivnih reakcij, zato boste zelo težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi. Napetost se bo dotaknila tudi področja čustev.

LEV
Z energijo lune v vodnarju vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi na kariernem področju boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo. 

DEVICA
Ukvarjate se z vprašanji, ki vas v bistvu samo oddaljujejo od pravega bistva. Niste pripravljeni na težke teme zato povejte, da se o določenih tematikah trenutno niste pripravljeni pogovarjati. 

TEHTNICA
Na področju čustev se počasi prebuja nezadovoljstvo, saj vam nekaj očitno ne ustreza več. Če boste marljivi, pa vam lahko na področju kariere uspe pridobiti določeno prednost.

ŠKORPIJON
Z vso spretnostjo prepričevanja, vam bo uspelo prepričati posameznike, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti. Povečal se bo tudi ugled, kar vas bo razveselilo.

STRELEC
Pri delu skušajte biti kljub energiji lune v vodnarju bolj zbrani, saj bo od tega odvisno, kakšne načrte bodo pripravili za vas v prihodnosti. Ne pozabite vprašati kar vas zanima.

KOZOROG
Ker ste sposobni biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno vas lahko nekdo, ki je vaše nasprotje s površnostjo močno vznemiri. Morali se boste navaditi, da smo si različni.

VODNAR
Ne bodite presenečeni, če boste kljub temu da se luna nahaja v vašem znamenju do rezultatov prišli počasi in po številnih ovinkih. Spregledali boste nekaj, kar običajno vedno opazite.

RIBI
Ne bi bilo slabo, če bi se bolj zbrano ozrli okoli sebe. Nekateri posamezniki, ki se vam sladko nasmihajo, bodo v resnici želeli hinavsko prekrižati vaše velike in ambiciozne načrte. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.