Magazin > Horoskop in Numerologija
10097 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 9. decembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Nežne misli ter besede prinašajo odgovore na že dolgo zastavljena vprašanja.

Konjunkcija med Luno in Jupitrom bo vaša kocka sreče, le pravilno jo bo treba zavrteti in si nekaj zaželeti. Na področju financ ter kariere pričakujte srečo in nepričakovane priložnosti, ki vas bodo presenetile z zanimivo vsebino. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo se bo izkazal za precej nesramnega, vendar v resnici morda ne bo mislil slabo. Analitično presodite, ali se splača ta odnos v prihodnosti sploh še nadaljevati. 

BIK 
Pomembne zadeve ne sprejmete, kot bi jo morali, s čimer si lahko povzročite nekaj nevšečnosti. Uredite pravne zadeve, ki že nekaj časa čakajo in se z njimi ne upate soočiti.

DVOJČKA 
Poznate svoje omejitve in strahove, zato jih potegnite na plano in z njimi razčistite. Nikakor pa ne tuhtajte predolgo, ker boste le izgubljali čas, ki bi ga lahko koristno uporabili. 

RAK 
Dan obljublja ter prinaša veliko lepega in tudi vi boste pripravljeni marsikaj pokazati in tudi dokazati. Prebujajo se speča čustva, zato boste vedno bolj polni novih idej, željni dogajanja. 

LEV 
Dopoldne, ko bo luna še v vodnarju, se boste podali v pestra razmišljanja in fantazije. Preprosto si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki lahko dobijo lepši pridih. 

DEVICA
Preložite sestanek, če niste dovolj pripravljeni na težka soočenja. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas vznemirjala iz trenutka v trenutek. Rešitev je soočenje.

TEHTNICA 
Če ste nezadovoljni, potem poskusite ugotoviti, kaj vas tako močno obremenjuje. Morda bo neizogibno tudi prilagajanje. Poiščite novo in predvsem drugačno, bolj obarvano pot.

ŠKORPIJON
Bodite odkriti in optimistični, saj se vse počasi obrača v vašo smer. V ljubezni vam bo popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju rib, uspelo doseči čustveno ravnovesje in harmonijo.

STRELEC 
Z nadutostjo in pretiranim ponosom resnično ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite za prijazno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga nova vrata. Tudi zadovoljni boste bolj!

KOZOROG 
Situacije se bodo izboljšale, tudi na poslovnem področju. Morda ne boste našli dovolj časa za vse, toda vsaj na sestanku se boste dogovorili za nekaj zelo pomembnega. 

VODNAR 
Če ne boste pazili na svoje besede, boste nekoga porinili v neprijetno situacijo. V zraku boste začutili ljubezen, zato se zvečer, ko bo luna v ribah, prepustite romantičnim trenutkom.

RIBI 
Nekdo zaupa v vas, zato tega zaupanja nikar ne pokvarite. Popoldne, ko bo luna v vašem znamenju boste nekoliko zadržani, toda našla bosta skupni jezik in se pogovorila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.