Magazin > Horoskop in Numerologija
10641 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 9. januarja

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lep četrtek?

OVEN
Splošno: 

Danes vas čaka produktiven dan. Na delovnem mestu boste opravili vse zelo dobro in nadrejeni bo z delom zadovoljen. Ker boste imeli čas in voljo, boste z veseljem priskočili na pomoč sodelavcem pri delovnih nalogah. Vendar previdno. Nekdo od sodelavcev bi lahko to sprejel kot pokroviteljsko obnašanje in ne kot pomoč, zato pazite na pristop.

Ljubezen
Samski ste pripravljeni na večer, od katerega pričakujete veliko. Celo preveč. Postavite realna pričakovanja, še bolje pa bi bilo, če jih sploh ne bi imeli. Čaka vas prijeten večer v družbi prijateljev in znancev. Vezani ste srečni in komaj čakate na čas, ki ga bosta preživela s parterjem. Partner vas osrečuje, zato ste že cel dan nekje nad oblaki.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Zaradi delovne vneme ne ločujete več zasebnega in službenega. Delo nosite domov in s tem obremenjujete družino. Namesto, da bi preživeli kakovosten čas z družino, se boste danes tudi doma posvečali službenim dolžnostim. Za spremembo presenetite domače in delo pustite v službi. Kljub temu boste uspeli vse narediti do dogovorjenega roka, družina pa bo presrečna.

Ljubezen
Samski se boste odločili za večerno pohajkovanje. Družbo vam bo delal nekdanji partner. Lepo da sta prebolela stare strasti in da se ujameta. Vezane čaka presenečenje, saj bi se vam parter rad odkupil za neumnosti, ki jih je naredil pred kratkim. Sprejmite opravičilo in obema polepšajte večer.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Ponovno se boste soočali z vsakdanjimi zapleti in težavami. Ne obupajte, raje recite komu za pomoč. V službi bo danes vse teklo normalno, zato si privoščite odhod domov ob normalni uri. Zvečer se izognite zabavi, na katero ste povabljeni, saj ne boste dobra družba. Vzemite v roke dobro knjigo in se nekoliko sprostite.  

Ljubezen
Samski ste se končno pomirili in sprijaznili s preteklimi dogodki. Samski stan vam ugaja in komaj čakate, da se boste z znancem srečali na dolgo obljubljeni pijači, ki utegne prerasti v kaj več. Vezani se že veselite večera, ki ga boste preživeli s partnerjem. Pustite se razvajati, zaslužite si.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Čaka vas pomembna preizkušnja. Na delovnem mestu vam bo nekdo nastavil past ali pa vas spomnil na pretekle neuspehe, morda zato, da bi vas očrnil. Ljubosumje nima meja in je glavno vodilo njegovih dejanj. Pazite, da se ne boste ujeli v to past; oči imejte široko odprte in ne verjemite vsemu samo na podlagi govoric.

Ljubezen
Samskim ni žal, da ste dokončno zaključili poglavje zadnje ljubezni. S partnerjem vam ni uspelo, zato glavo pokonci, saj ste dali vse od sebe, zato da bi rešili propadajočo zvezo. Vezani ste si izborili svoj prostor v zvezi in partner razume vašo željo po večjem osebnem prostoru. Tudi njemu bo koristilo, če se bosta nekoliko osamosvojila.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes vas čaka prijetno presenečenje. Na delovnem mestu boste dobili sicer napovedan obisk, pa vendar vas bo presenetil. Oseba, ki vas bo obiskala, se vam bo predstavila v popolnoma novi luči in presenetilo vas bo, koliko skupnega imata. Povabite ga na poslovno kosilo ali večerjo, saj si bosta imela veliko povedati.

Ljubezen
Samski si boste želeli več miru pred oboževalci. Najbolj zanimivo je to, da ko ste si želeli parterja in ste ga iskali, ni bilo nikogar, sedaj ko ste se navadili na samski status, pa je kandidatov kar nekaj. Vezani se veselite večera, ki ga boste preživeli skupaj s partnerjem. Pripravite njegovo najljubšo jed, presenečenje pa čaka tudi vas.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Ste pred pomembno odločitvijo. Ta se tiče tudi vaših bližnjih, zato je pomembno, da se pogovorite tudi z njimi. Izpostavite jim tako pozitivne kot tudi negativne strani odločitve, saj vam le na ta način ne bodo mogli ničesar očitati. Zvečer vas čaka prijetno presenečenje v družinskem krogu.  

Ljubezen
Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s parterjem. Bodite vi nosilec sprememb in predlagajte prijeten večerni sprehod. Tega že dolgo niste storili, sprehod pa bo prijal obema. Samski si želite novih poznanstev. Dan bo kot nalašč za to. Pokličite najboljšega prijatelja in odpravita se novim dogodivščinam naproti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Ponovno boste slabe volje. Namesto da bi se odpravili ven in se pridružili zabavi, na katero ste bili povabljeni, se boste zaprli v stanovanje in se izmikali družbi. Pomislite na težave, s katerimi se soočate. Nujno jih morate razrešiti. Zelo verjetno boste prišli do zaključka, da nobena od težav ni tako velika, da bi morali biti slabe volje. Čim prej se sprostite v prijetni družbi. 

Ljubezen
Samski se boste odločali, na katero zabavo bi se odpravili. Povabil bo danes precej, vi pa boste kolebali med njimi. Odločite se za tisto, kjer bo tudi oseba, ki vas zadnje čase zelo privlači. To bo za vas idealna priložnost, da ji pokažete, da vam je všeč. Vezani ste v dilemi, saj ne veste, kako parterju povedati, da si želite z njim preživeti več časa.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Pošteno se precenjujete. Res je, da ste na splošno uspešna oseba in da vam gredo stvari dobro od rok, pa vendar ne pretiravajte z nalogami, ki si jih zastavljate. Ne morete blesteti na vseh področjih. Lahko ste dobri, ne pa vedno tudi najboljši. Vaši cilji so previsoki in kaj hitro bi lahko nizko padli. Premislite.

Ljubezen
Samski hrepenite po stari ljubezni. Spominjate se trenutkov v dvoje, razjeda vas krivda, da takrat niste storili vsega, kar bi lahko, da bi rešili zvezo. Po toči zvoniti je prepozno, raje se skoncentrirajte na tekoče dogodke. Vezani se ponovno potegujete za partnerjevo naklonjenost, saj ste jo z neumnimi dejanji izgubili. Veseli bodite, da vam je dal še eno priložnost.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

 
STRELEC
Splošno: 

Danes boste zmedeni in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Pazite, da ne boste zamudili v službo, še posebno če se vam v zadnjem času to pogosto dogaja. Utegnete si napokati težave ali zamero. Če boste svoj dan bolje organizirali, bo počutje popoldan dobro, zvečer pa se bo lahko od utrujenosti pojavil glavobol. 
Ljubezen: 
Samski obžalujete svojo preteklo odločitev in žal vam je, da se za svojo ljubezen niste potrudili, ko ste še imeli priložnost. Sprijaznite se s posledicami svojih dejanj in naredite korak naprej. Vezani ste želeli večer preživeti v partnerjevem objemu, on pa ima žal že druge načrte, v katere vas ni vključil.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Težko boste dočakali čas za počitek. Zdržite čez delovni dan in čaka vas prijetno ter sproščeno popoldne. Preživite ga v družbi bližnjih, ki vas močno pogrešajo, saj ste večinoma nenehno odsotni. Pokažite jim, koliko vam pomenijo in da to delate za skupno dobro. Dan boste zaključili v prijetnem vzdušju.

Ljubezen
Samski si boste zvečer zaželeli družbe. Hrepeneli boste po nekom, ki bi vas objel in bi z vami popil kozarec vina ob dobrem filmu. Glede na to, da bo želja velika, nekaj ukrenite in povabite simpatijo na večerjo. Vezani ste zmedeni. Ta trenutek ne veste, kaj točno si želite. Pokličite partnerja, njegov glas vas bo pomiril.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Primanjkuje vam energije, zato lahko pričakujete ponavljajoče se težave. Pomagalo bi že samo več gibanja in svežega zraka, poleg tega pa bi veliko pripomogla tudi bolj zdrava prehrana. Vaše prehranjevalne navade so slabe, česar se zavedate, pa vendar ne čakajte na kaj hujšega, da jih boste spremenili.

Ljubezen
Vezani si želite pobega v neznano. Zakaj pa tega partnerju ne bi kar predlagali? Vzemita si čas zase in si privoščita razvajanje. Samski ste si ustvarili podobo popolnega partnerja, ki ga nikakor ne uspete spoznati. Ni čudno glede na ideale in zahteve, ki jih imate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Komaj boste čakali, da boste zaključili z delom, saj vas popoldan čakajo aktivnosti v krogu bližnjih. Kljub temu, da imate popoldan lepo načrtovan, se boste morali soočiti z neprijetnim prepirom, saj boste zamudili na prizorišče. Opravičilo ne bo dovolj, saj se to ne bo zgodilo prvič. Zato se bo lahko še tako načrtovan popoldan prelevil v naporne trenutke s sorodniki. 

Ljubezen
Samski zavidate srečnim parom na ulici. Nikar. Na ta način boste nad sebe priklicali negativno energijo, ki bo vaše stanje le še poslabšala. Vezani prisluhnite partnerju, saj vam že nekaj časa želi nekaj povedati, pa ne ve kako. Vi pa ga s svojim obnašanjem še odvračate od tega. Čas je, da se zaveste tudi druge polovice zveze.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.