Magazin > Horoskop in Numerologija
4490 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 9. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nekoga čakajo težave na delovnem mestu.

OVEN
Splošno:

Na delovnem mestu se bo nekaj zapletlo, zato boste morali zaprositi za dodatno pomoč. Glede na to, da ste se v preteklosti že dokazali, vam pomoči ne bodo odrekli. Obstaja možnost nepričakovanega denarnega dobička. Načrt, ki ste ga naredili, boste lahko uresničili in prinesel bo nekaj dobrih rezultatov. Telo vam bo nekaj sporočalo, prisluhnite mu.

Ljubezen:
Danes boste kakor ljubezenski magnet. Za vezane to pomeni, da boste s partnerjem danes povezani še bolj kot običajno. Le proti večeru pazita, da vajine sreče ne bo skalila kakšna nepomembna malenkost. Samski pa boste morali danes vzeti stvari v svoje roke, ko bo prišlo do ljubezenskega življenja. Na nove ljudi boste napravili močan vtis.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah, potem pa bo vaša motivacija padla. Na delovnem mestu se ne boste mogli sprenevedati in izogibati nalogam. Naj vas finance ne skrbijo. Oskrbite se z dodatnimi vitamini in ne spreglejte signalov, ki vas bodo opominjali na preutrujenost.

Ljubezen:
Vezani, preden boste danes poslali sporočilo vašemu partnerju, raje še enkrat preberite besedilo. Vaša zamisel bi namreč lahko bila razlog za prepir med vama. Samski pa boste danes občutljivi. Vaša čustva bodo precej nihala in vsaka stvar bi vas znala spraviti iz tira. Poskusite umiriti svoja čustva, pa si boste prihranili težave.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste morali pri sebi urediti nekaj stvari in si postaviti nove dolgoročne cilje, sicer lahko pozabite na povišico, ki jo že tako dolgo čakate. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa se izogibajte nakupovalni mrzlici, saj se ne bi dobro končala. Živčnost, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek.

Ljubezen:
Samski pazite, da danes ne boste oddajali napačnih vibracij. Kar bo za vas le nedolžno spogledovanje, bi lahko bilo za nekoga drugega nekaj več. Vezani pa se boste danes želeli le sprostiti. Ne glede na to, da so vaša čustva do partnerja globoka, danes ne boste čutili potrebe po tem, da bi mu jih izkazovali. Partner bo malo užaljen.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Sodelovanje in delo bosta danes potekala v mirnem vzdušju. Kompromis, ki ga boste danes sklenili, pa bo izrednega pomena. Pravzaprav se boste znašli v položaju, ko boste lahko odplačali vse stare dolgove. Možnost poškodb bo danes nekoliko povečana, zato bodite bolj pazljivi.

Ljubezen:
Sprijaznite se s svojim trenutnim položajem. Prej, ko boste ugotovili, da niti ni tako slab, prej boste lahko začeli uživati. Vezani se zavedajte, da lahko le sami živite svoje življenje, vaš partner pa vam ga lahko le popestri. Samski pa boste zvečer dobili novo, svežo energijo, zaradi katere boste še posebno privlačni. Izkoristite jo in pojdite v družbo!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste morali vnesti nekaj sprememb na poslovno področje, spremenite način poslovanja. Pred kratkim ste začeli z novim projektom, ki zahteva veliko potrpljenja in žrtvovanja. Danes bodite na finančnem področju pripravljeni dati več. Utrujenosti se danes ne boste mogli izogniti, pojavil se bo tudi glavobol.

Ljubezen:
Vezani pazite, kaj boste danes govorili prijateljem glede vašega odnosa. Poslušajte se in ugotovili boste, kaj vas dejansko muči. Na ta način boste lahko danes razrešili vse dvome. Samski pa boste danes iskali pozornost in ljubezen. Pokažite svojo nedolžno in ljubko naravo in dobili boste vse. Le pazite, da ne boste tega izkoriščali.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Zazdelo se vam bo, da se zadeve na službenem področju ne premaknejo z mrtve točke. Nekaj, kar ste pred kratkim opustili, vam bo prišlo še kako prav. Na finančnem področju si boste lahko kar malce oddahnili, saj vam bo dan prinesel dobre novice in uspeh. Težave z zdravjem so preteklost, se pa malo »držite nazaj« pri uživanju prekomernih količin hrane.

Ljubezen:
Samski boste morali danes pokazati precejšnjo mero prilagajanja, še posebno kar se tiče neke osebe, ki vam je všeč. Sicer točno veste, kaj hočete, vendar boste morali na prvo mesto postaviti nekaj drugega. Vezani pa boste danes zaposleni z opravki. Vprašajte boljšo polovico, če vam lahko pomaga in vas malce razbremeni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje. 5

TEHTNICA
Splošno:

Sodelovanje bo prijetno in komunikativno, predvsem pa bo obrodilo zavidanja vredne sadove. Uživali boste ob spoznanju, da ste našli svoj ritem. Obenem boste razmišljali tudi o tem, kam bi naložili privarčevani denar. Zavedajte se nevarnosti pri vlaganju, lahko se bo pojavilo nekaj ovir. Težave vam bo povzročal povišan krvni tlak.

Ljubezen:
Vezani, danes si podarite samospoštovanje. Prej kot boste to dosegli pri sebi, prej boste to lahko pokazali tudi partnerju. Samske pa bo danes navdušila neka nova ideja. Delite jo z ostalimi in videli boste, kako lahko ena sama ideja prinese veliko različnih mnenj. Ugotovili pa boste tudi, da nekdo razmišlja enako kot vi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Današnji dan si boste zapomnili po tem, da ste bili primorani delovati na način, ki so si ga izbrali vaši nadrejeni. Na finančnem področju bo prišlo do nekaterih pozitivnih sprememb. Povsem možno je, da boste imeli v prihodnje več virov prihodkov kot do zdaj. Prehlad, ki ste ga težko preboleli, ne bo pustil dolgoročnih posledic.

Ljubezen:
Samski se boste danes morali narediti malce nedostopne. Nikar ne odgovorite takoj na neko sporočilo ali klic, saj bi tako delovali precej obupano. Zagotovo boste naredili boljši vtis, če boste delovali zaposleno. Vezani pa boste danes pod vplivom vaše podzavesti. Nekaj vas bo mučilo, pa še sami ne boste vedeli, kaj. Odgovore poiščite v sebi.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste spoznali, da so pričakovanja, ki jih gojijo sodelavci, prevelika. Žal ne boste našli besed, s katerimi bi jim zaupali svojo stisko. Obstajajo pa velike možnosti, da bo napačna ali nepremišljena odločitev povzročila ogromno denarno izgubo. Občutili boste nervozo, kar se bo poznalo na šibkosti in utrujenosti. Privoščite si več počitka.

Ljubezen:
Vezani se boste morali naučiti izražati svoje občutke in čustva. Prej, kot boste to osvojili, boljše boste komunicirali s partnerjem. Konec koncev sta komunikacija in zaupanje v odnosu najbolj pomembna. Samski pa boste sicer klepetali z neko osebo, ki vam je všeč, vas bo pa preveč strah, da bi naredili kakšen korak naprej. Čemu oklevanje?

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Sklenili boste kompromis, ki pa bo veliko stvari postavil na glavo. Kljub vsemu jih boste uspešno rešili in jih po svojih najboljših močeh postavili nazaj na svoje mesto. Nagradili se boste s tem, da boste zapravljali. Denar bo težko ostal v vaši denarnici. Manjše zdravstvene težave pričakujte proti večeru, ko boste začutili prvo utrujenost.


Ljubezen:
Danes boste iskali nek globlji pomen v vsem, kar boste videli ali slišali. Vezani boste zato deležni nekaj negodovanja s strani partnerja, saj boste zgrešili tisto, kar vam bo želel vaš partner dopovedati. Samski pa poskusite odmisliti te globlje pomene in se raje odprto pogovarjajte z nekom, ki vam je blizu. Tako boste videli pravo sliko.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste navduševali nad sodelavci in nad njihovimi dobrimi poslovnimi idejami. Skupaj boste sodelovali pri novem projektu. Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi nagrade in uživali boste lahko v finančnih koristih. Živčnim napadom se boste izognili, če se boste umaknili v mirno okolje.

Ljubezen:
Samski boste danes deležni neke ponudbe, ki bo zelo mikavna. Vendar pa pazite, kakšen bo vaš pristop k celotni situaciji. Kaj se bo izcimilo iz tega, bo popolnoma odvisno samo od vas. Vezani pa boste ugotovili, da vas partner pozna bolje, kot ste si mislili. Poskušali boste namreč prikriti neka čustva, vendar pa bo partner točno vedel, kaj vas muči.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da bi čim prej razmislili, kako bi lahko pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve. Popoldan se boste podali po nakupih, zapravljanje pa bo podrlo ravnovesje na vašem računu. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo, kar bo pustilo določene sledi na vašem zdravju.

Ljubezen:
Vezani boste imeli občutek, da s partnerjem ne razmišljata v isto smer. Bodite strpni, ne morete ga prisiliti, da bo razmišljal enako kot vi. Če bosta združila vajine misli, bosta dobila lepšo sliko. Samski pa boste danes zelo zabavni. Vaša domišljija bo brez meja in zato ji pustite prosto pot. Utrnila se vam bo neka ideja, ki jo boste kasneje lahko razvili.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.