Magazin > Horoskop in Numerologija
5848 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 9. septembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Merkurjem bo povečala zanimanje za izobraževanje in prebiranje zanimive literature.

Usmerili se boste v reševanje ter urejanje birokratskih zadev, zaradi česa si boste oddahnili. Hiter in bister um bo omogočil, da ničesar ne boste spregledali ali pozabili. Ker si boste na področju kariere in denarja želeli čim več, boste težili k več ciljem naenkrat. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ljubljena oseba bo zaradi lune v tehtnici zelo ljubeča, vendar se lahko naveliča vaših neprestanih obljub. Naučiti se boste morali bolj odločno ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem.

BIK
Na delovnem mestu boste za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata nekoga direktno obtožili. Izrazito si prizadevate za uveljavitev, vendar ne pretiravajte.

DVOJČKA
Zaenkrat se boste sprijaznili z dejstvom, da še ni prišel čas, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v nervozni situaciji.

RAK 
Oseba, ki ji zaupate, bo s pohvalo doprinesla k zadovoljstvu, zato boste danes uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete spodbudo. Napredujete lahko le notranje umirjeni.

LEV
Določeni posamezniki vam bodo ponudili koristne namige za uspešno kariero. Nekdo od bližnjih želi, da vložite več truda vase, saj se bodo na ta način osebne razmere izboljšale.

DEVICA
Ni vse tako negativno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na manjši poraz.

TEHTNICA
Več kot veste, težje se boste odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste vprašali kar vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo, ki vas bremeni, prespite.

ŠKORPIJON
Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali. Predvsem vas bo zanimalo, kateri so iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Luna v tehtnici povečuje zbranost.

STRELEC 
Zelo zamišljeni boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko oviralo mnenje nekoga, ki vam je blizu. Vaša odločnost bo v zatonu in težko se boste pravilno usmerili.

KOZOROG
Končno veste, kaj bi morali spremeniti. Zdaj vam ostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. Vse skupaj ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne.

VODNAR
Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje v zvezi s pomembno zadevo.

RIBI 
Danes se boste zaradi vpliva lune v tehtnici z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Vaše misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bodo prisotne ljubeznive energije.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.