Magazin > Horoskop in Numerologija
12619 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. oktobra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zresnili se boste in si skušali sestaviti plan, kako v prihodnje delovati še bolj odgovorno.

Skoraj nemogoče vas bo pretentati, zanimale vas bodo vse skrite zadeve, veliko boste raziskovali. Podarjena vam bo zmožnost globokih psihičnih preobratov, ki preprečuje, da bi se negativne zadeve kopičile v notranjosti. Tistim zadevam, ki vas vznemirjajo, se skušajte izogniti, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nekaj slabe volje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Odločite se z energijo lune v znamenju bika za spremembo, stojte za svojimi odločitvami, potem vam bo marsikaj bolj jasno. Zdaj je čas, da vzamete stvari v svoje roke.

BIK 
Ljubezen in čustva boste dali nekoliko na stranski tir. Ne boste točno vedeli, kaj si v resnici sploh želite, zato počakajte z raznimi razčiščevanji, ki vas bodo močno mikala.

DVOJČKA 
Razigranost vam bo tokrat pripomogla k hitrejši realizaciji zadeve v družinskem krogu, ki vas muči že dlje časa. Prišli boste do pomembnega spoznanja glede čustvenega področja. 

RAK 
Začnite malo bolj gledati nase in si z energijo lune v biku, ki prebuja željo po sproščanju privoščite kakšno sprostitev, saj ste utrujeni in napeti, tako boste dolgoročno težko funkcionirali.

LEV 
Čeprav imate globoko v sebi občutek, da ste nekako nepripravljeni in nemočni, je prav, da se odzovete, ko se bodo spomnili na vas in vas prosili za kakšen pameten nasvet.

DEVICA 
Z nasmehom se boste zazrli v prihodnost in izognili se boste družbi kogarkoli, ki bi vas obremenjeval. Izkoristili boste priložnost na ljubezenskem področju, kar vas vodi v zelo prijeten trenutek. 

TEHTNICA 
Odločili se boste, da se morate nekoliko bolj posvetiti svojemu telesu. Kolo bo tokrat vaš najboljši prijatelj, ki vam omogoča več vitalnosti in dobrega počutja. Seveda bo lažje v dvoje.

ŠKORPIJON 
Pazite pri prehranjevanju, saj ste v obdobju, ko se lahko tudi zredite, ali pa povišate raven holesterola in sladkorja. Pojdite na zrak, sprostite se in boljše se boste počutili.

STRELEC 
Kljub luni v biku, ki prebuja stabilnost, se boste zaradi nerešene situacije obremenjevali z manjšimi nihanji na psihičnem področju. Ne popuščajte tam, kjer ste lahko na koncu razočarani.

KOZOROG 
Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar se boste tokrat težko izognili. Pazite se glavobolov, povezanih s slabim psihičnim stanjem. 

VODNAR 
Izkazalo se bo, da ste v določeni situaciji imeli prav, vendar vseeno pazite, kaj in komu boste povedali pomembno odločitev, od katere je odvisna tudi prihodnost, povezana s področjem družine.

RIBI 
Ne bojte se, če se določen odnos komplicira, čas bo naredil svoje. Odprti boste za vse namige ter pomembne informacije iz spletnega okolja, kjer boste preživeli veliko časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.