Magazin > Horoskop in Numerologija
5585 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. septembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ribe, danes pazite na zdravje ...

OVEN

Splošno:

Današnji dan vam bo pisan na kožo. Razmišljali boste o tem, kam bi se lahko odpravili. S svojimi pozivi boste navdušili prijatelje okoli vas. Pričakujte aktivno preživljanje prostega časa, v katerem boste poiskali pravo ravnovesje med mentalnim in fizičnim. Večer boste preživeli mirno in v bližini najbližjih. Zdelo se vam bo, da imate vse niti sreče v svojih rokah. Bravo.

Ljubezen:
Samski boste lahko danes spoznali nove osebe. Ne ustvarite si predhodnega mnenja o njih, saj jih zagotovo ne poznate dovolj dobro. Pustite času čas in videli boste, da boste navdušeni nad njimi. Vezani boste dan preživeli zelo aktivno, seveda v družbi svojega partnerja. Večer bo romantičen, poln predanosti in kemije.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno:

Tudi danes boste energijsko na dnu. Svetujemo vam, da si privoščite več počitka in preživite dan v postelji. Odpornost telesa je na nižji ravni, kot ste vajeni. Previdno. Naj vas mamljive ponudbe ne premamijo, saj bi lahko zaradi njih že jutri obležali v postelji. Za hipec pustite delo ob strani in se osredotočite nase ter na bližnje.

Ljubezen:
Vezani ste lahko presrečni, saj imate ob sebi osebo, na katero se lahko zanesete v dobrem in slabem. Včasih se zdi, da ni vse tako popolno, kot bi moralo biti, toda danes bo vaše navdušenje opazno in tega ne boste mogli skriti. Samski boste nagnjeni k novim izzivom. Nekdo vas opazuje in danes se bodo vajini pogledi srečali.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:

Pred vami je morda malce zdolgočasen dan, toda tako vam bo tudi ugajalo. Za vami je naporen delovni teden, zato je prav, da razmislite o počitku. Četudi vas bodo drugi želeli vreči s postelje, se ne pustite. Naredite si takšen dan, da boste v njem lahko zadovoljili vse svoje potrebe. Zato obstajajo prosti dnevi, kajne?
Ljubezen:
Ker bo današnji dan minil mirno, boste lahko razmislili o svojih čustvenih vprašanjih. Razmislek vas bo pripeljal do novih spoznanj, s katerimi boste presenetili celo sami sebe. Prisluhnite si in si ne delajte utvar. Naj vas vodi razum, šele nato srce. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste danes ravnodušni, saj ne boste čutili potrebe po zbližanju.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK

Splošno:

Dan bo minil mirno. Res je, da boste razmišljali o svojem delu, toda kljub temu se boste lahko sprostili. Popoldne bo minilo mirno, saj si boste želeli počitka. Dan lahko zato preživite pred televizijo. V tem ni popolnoma nič slabega. Na področju zdravja vam zvezde svetujejo veliko počitka, saj ste bili še včeraj zares živčni. Izogibajte se nepremišljenim besedam.

Ljubezen:
Vezani danes pokažite partnerju, da ste mojstri v ljubezni. Ne bodite tako zadržani. Prepustite se prijetnim trenutkom. V poznem popoldnevu pričakujte poležavanje v postelji. Predstavnice ženskega spola pokažite partnerju, koliko vam pomeni. Bodite pripravljeni v razmerje vložiti več truda. Tudi samski ne pozabite, da je za ljubezen potrebno narediti veliko.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Zbudili se boste zelo utrujeni. Planeti bodo vplivali na vaše počutje. Včerajšnji večer je bil pester, morda celo naporen, kar vam je pobralo vse moči. Energijsko boste povsem na dnu. Premislite o fizični vadbi, saj vam bo ta povrnila energijo, ki ste jo včeraj porabili. Če niste bili previdni, pa vas bo lahko zdravje pustilo na cedilu. Svetujemo vam ogromno počitka. Pazite na zaužito hrano.

Ljubezen:
Vezani boste še vedno navdušeni nad razmerjem, še posebej predstavniki moškega spola. Svoje življenje boste želeli deliti le s partnerko in z nikomer drugim. Skušajte se izogniti posesivnosti. Predstavnice nežnejšega spola se morate zavedati, da niste popolne, zato ne bodite preveč kritične do svojega dragega. Samski boste polni novega zagona. Bravo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 1

DEVICA

Splošno:

Čas je, da se sprostite. Čeprav nimate več potrpljenja in upanja, morate ohraniti pozitivne misli. Današnji dan bo kot nalašč za sprehode ali druge športe. Ne smilite se sami sebi, saj tako ne bo nič bolje. Pokličite prijatelja in se mu zaupajte. Videli boste, da vam bosta nasvet in topel objem prišla prav. Čas je, da sprejmete stvari takšne, kot so.

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola ste v razmerju, ki ga imate, srečni. Utehe ne boste iskali pri drugih osebah. Prepričani ste, da ste našli sorodno dušo. V večernih urah boste osrečili svojo drago s posebnim povabilom. Nežnejši spol bo v razmerju danes pasiven. Skušajte vnesti malce več aktivnosti v vajin odnos. Samski, čas je, da ozdravite čustvene rane.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:

Razmišljali boste o tem, kdaj se boste lotili obveznosti, ki bi morale biti opravljene že včeraj. Lotite se jih čim prej, saj si boste tako lahko privoščili sprostitev ob večernih urah. Popoldne lahko pričakujete klic prijatelja. Pričakujte zanimivo povabilo, ki vam bo zvečer omogočilo nova poznanstva. S finančnimi sredstvi, ki so vam na voljo, ravnajte razumno. 

Ljubezen:
Vezani, pred vami je slab dan za ljubezen. Danes lahko pričakujete prepire v razmerju, saj ne boste vedeli, ali želite svoj prosti čas preživeti s prijatelji ali s partnerjem. Čim prej se odločite. Samski boste polni navdušenja zaradi spoznavanja novih oseb. Danes boste morda odkrili svojega bodočega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:

Pred jutrišnjim napornim delovnikom boste danes razmišljali o počitku in sprostitvi. Vaše misli bodo še vedno švigale na delovno mesto, a brez pravega učinka. Premagajte jih in se posvetite svojim najdražjim, saj med delovnikom to naredite premalokrat. Čeprav je atmosfera v službi bolj negativna, pa poskrbite, da bo v vašem domu vladala harmonija. Zdravje: poskrbite za pravo prehrano. Zaužijte dovolj vitaminov.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, ste sveto prepričani, da je partner, s katerim delite svoje življenje, pravi za vas. Morda boste danes malce podvomili, toda zaupajte v vaju. Če se bosta zaobljubila drug drugemu, bodita razumska in obljubita le tisto, kar lahko držita. Samski boste danes zvečer zažareli v vsej svoji podobi. V medsebojnih odnosih boste zelo dobri. Bravo.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:

V zadnjih dneh ste pokazali izjemno pridnost. Tudi današnji dan ne bo izjema. Ker še vedno niste dokončali vsega, kar ste si zadali, obstaja verjetnost, da boste to storili danes. Pričakujte deloven dan. Kljub temu se boste zelo zabavali. Večer boste sicer preživeli mirno in v dobri družbi. Finance: naj vas slabše finančno stanje ne vrže s tira.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate ustaljen odnos, boste s partnerjem danes preživeli le nekaj ur. Kljub temu, da vam zvezde nakazujejo le večerne romantične trenutke, bodo ti trenutki nepopisni. Vaše srce bo polno ljubezni. Med vama bo gorel silni plamen ljubezni. Samski se boste danes spočili, zato nova poznanstva niso vidna.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno:

Zaradi določene težave ne boste mirno spali. Pogovorite se z najbližjo osebo, saj nekdo mora prisluhniti vašim težavam. Ko boste izlili svoja čustva, se boste počutili neverjetno bolje. Premislite o tem. Želodčne težave se bodo pojavljale tudi danes. Pazite, kakšno hrano boste zaužili. Svetujemo vam lažje prebavljivo hrano.

Ljubezen:
Tako moški kot ženske boste srečni v ljubezni. Zdelo se vam bo, da ljubite partnerja brez omejitev in zadržkov. Prav je, da zaupate partnerju, toda previdnost tokrat vseeno ne bo odveč. V večernih urah izkažite svojemu partnerju več naklonjenosti. Tisti, ki niste v ustaljenem odnosu, boste danes zelo čustveni. Barve ljubezni boste videli vsepovsod.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Izredno občutljivi boste, še posebej ko bo šlo za medsebojne odnose. V družini so danes vidni prepiri in nesoglasja. Skušajte se jim izogniti in ne bodite zadirčni v komunikaciji z ostalimi. Prisluhnite jim, še posebej starejšim od vas. Modri ljudje lahko delijo modre nasvete. Pri zdravju se pazite težav z dihali. Privoščite si izlet v naravo.

Ljubezen:
Vezani boste tudi v partnerskem odnosu izražali svojo občutljivost. Predvsem predstavniki moškega spola boste do najboljše polovice neprizanesljivi. Vprašajte se, kaj vas pravzaprav tako moti. Odgovora se bo razveselil tudi vaš partner. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, pričakujte danes zvečer možnost krajše avanture.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:

Danes boste zelo utrujeni. Včerajšnji dan vas je povsem izčrpal, zato premislite o tem, kako boste ponovno napolnili zaloge z novo energijo. Telo vam bo hvaležno. Ko premišljujete o delu, ne pozabite, da s svojimi odločitvami izpolnjujete osebne sanje. Premislite o željah, ki jih imate. Finance: stabilno.

Ljubezen:
V odnosu do partnerja boste zadržani. Na včerajšnje vedenje ne smete biti ravno ponosni, zato boste na nek način čutili občutke sramu. Opravičilo tokrat ne bo dovolj. Pripravite posebno presenečenje. Predstavnice nežnejšega spola boste čustveno razpoložene. Bodite iskrene. Samski boste danes v družbi prijateljev v središču pozornosti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.