Magazin > Horoskop in Numerologija
4061 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. februarja 2019

astrologija
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Pokazali boste veliko več energičnosti in pripravljenost, da bi se prilagodili določeni novi situaciji, ki je za vas zelo pomembna. Morda gre tudi za odnos z osebo, ki vam je nekaj obljubila, a tega ni izpolnila. Bližnji vas bodo prepričevali, da popustite, toda pogumno obdržite svoja stališča, četudi bodo prestroga in morda tudi neuresničljiva.

Ljubezen:
Vaš partner bo do vas izredno nezaupljiv in sumničav, poleg tega pa se bo tudi izogibal soočenju s skupnimi težavami. Zaradi tega bo možna manjša kriza v odnosu. Partner se bo tudi zelo upiral vsemu, kar ne bo po njegovi volji. Ostanite to, kar ste in nikar ne popustite pod pritiskom.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pripravljeni boste sprejeti nekaj, kar vam osebno ne odgovarja, a bo to za vaše dobro. Dobili boste odlično priložnost, s svojim šarmom boste lahko rešili določena pomembna vprašanja glede vašega statusa. Popoldanske ure vam bodo prinesle veliko razburljivega, še posebej če boste od prijatelja slišali nekaj, kar vam ne bo odgovarjalo.

Ljubezen:
Določeni dogodki vas bodo napolnili s sumničavostjo in podvomili boste v iskrenost njegovih namer in izjav. Vse vam bo bolj jasno proti večeru. Malo več časa in truda vložita v medsebojno komunikacijo in spoznali boste, da nekaj, kar doživljate kot težavo, niti približno ni tako resno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Prijatelji vas bodo podpirali tako pri zasebnih kot poslovnih odločitvah. Ne povejte vsega, še posebej če veste, da ta oseba tega ne želi slišati. Morda sploh nimate prav, a mislite, da bi to bilo dobro zanjo. Prepričajte se, preden boste spregovorili. Uspeli se boste zadržati pri odzivih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in vaše bližnje.

Ljubezen:
Partnerjev način razmišljanja vam bo zelo tuj. Občasno se boste izogibali njegovi družbi, on pa bo vse močneje stiskal obroč okoli vas. Pozabite na težave in napetost, več uživajte in manj se utrujajte z vprašanji v smislu »kaj bo, če bo«. Če boste dobili priložnost, poskušajte nekam odpotovati za nekaj dni in se spočijte.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno dragi in simpatični. Ta oseba vas zelo ceni, kar bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje, še posebej če je tujec. Mladi boste zelo ambiciozni. Morda boste drugim dovolili, da vas bodo prepričali v nekaj. Ne dovolite pa nikomur, da bi vas omejeval.

Ljubezen:
S partnerjem se bosta razumela bolje kot kdajkoli, ali pa se boste odločila, da skupaj ne moreta več naprej. Spremembo v odnosu bo prinesel pogovor, ki ga bosta imela v zgodnjih jutranjih urah. Partner bo pripravljen sprejeti vaše povabilo. Kasneje se boste prepričali, da je vajina zveza kljub vsemu skladna in trdna.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Določene osebe bi vas znale vreči iz tira. Dobili boste vse več pozivov za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga iz umetniških krogov. Ne opravljajte, posebno pozornost pa posvetite svojem vsakdanu. Povišali se bodo vaši stroški ali pa se vam bodo zmanjšali prihodki. Dan bo izjemno naporen.

Ljubezen:
Uživala bosta v dolgih pogovorih, občasni prepiri pa nikakor ne bodo uničili skladnost vajine zveze. Ne boste se zlahka prilagodili spremembam, za katere pa boste mislili, da so vseeno zelo nujne. Partner bo od vas pričakoval podporo, vi pa od njega več samostojnosti. On bo bolj pripravljen na spremembe kot vi. Samskim se na čustvenem področju obeta pozitivna sprememba.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Izredno se boste posvečali bližnjim in družini. Še dobro, da boste v stanju pripravljenosti, drugače bi zlahka izpadli iz igre. Ne postavljajte sebi previsokih ciljev. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost pri pogovorih. Nekdo bo pred vami skrival resnico, ki ga bo v veliki meri tiščala in obremenjevala. Pogovorite se z njim.

Ljubezen:
S partnerjem bosta danes težko našla skupni jezik, po drugi strani pa ga ne bo nihče bolje razumel kot vi. Strast med vama bo uglašena. Oba bosta dokaj obremenjena s poslovnimi obveznostmi, kar vaju bo na določen način tudi zelo povezalo. On bo vaša podpora in tudi svetovalec pri poslu in denarju.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Drugim osebam boste izjemno dragi in poskušali vas bodo prepričati, da k določeni situaciji pristopite drugače, kot nameravate. V kolikor gre za pomembne odločitve, jih poslušajte, saj bo to za vaše dobro. Bližnji bodo v vsakem trenutku lahko računali na vas, še posebej ko bo šlo za dolgoročne obveznosti.

Ljubezen:
Partner bo danes bojeval čustveno vojno. Prepričan bo, da v vajinem odnosu ni dovolj ljubezni in da je on tisti, brez katerega odnos ne bi obstal. Ne nasedite prehitro njegovim izjavam. Kriza, ki se bo pojavila, bo zgolj prehodna. Težko bosta usklajevala poslovno in družinsko življenje, eden od vaju bo zelo obremenjen.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Obveznosti bodo zelo zahtevne in zelo malo se jih bo ponudilo za pomoč, še posebej če tega ne boste želeli ali jih boste utrujali s svojimi nepotrebnimi komentarji. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine. Pričakujete srečanje ali sestanek z nekom. Če bo do srečanja prišlo, pa se najverjetneje ne bo odvijalo po vaših pričakovanjih.

Ljubezen:
S partnerjem se bosta ponovno srečala z določenimi starimi težavami, za katere ste mislili, da ste jih že razčistili. Partner bo zaradi tega zelo razburjen in jezen. Če s svojo zvezo ne boste zadovoljni, bi se znalo zgoditi, da boste obnovili zvezo iz preteklosti, če pa bo šlo za novo simpatijo, se prepričajte, ali je vaš izbranec vezan ali ne.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Določeni ljudje bodo lahko situacijo pripeljali do spora, toda vi se poskušajte umakniti in se drugače vesti do tistih, ki so vam simpatični. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za svoje težave. Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da želi z vami delati, a s to osebo se ne boste mogli sporazumeti glede vseh vprašanj. Več časa si vzemite za počitek.

Ljubezen:
Na površje bodo priplavale določene okoliščine, za katere do sedaj sploh niste vedeli, a vam bodo dale bolj jasno sliko o tem, kaj se med vama dogaja. Danes se še posebej potrudite in ostanite nepopustljivi in načelni. Vaš partner bo potreboval bolj močan občutek gotovosti v vas in v vajin odnos. Potrudite se.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Zelo prav vam bo prišel nasvet starejše, bolj izkušene osebe, ki ste ji simpatični in vam bo pomagala rešiti čustveno dilemo ali težavo v zvezi z družinskim članom. Danes bodite bolj tolerantni in tudi pripravljeni na vsako vrsto dogovora. Lahko obnovite zvezo z osebami, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v dokaj zategnjenih odnosih.

Ljubezen:
Ne boste popolnoma prepričani v stvari, ki se bodo dogajale z vajinim odnosom. Premislite, kako bi ga lahko zaščitili pred vašimi in tudi partnerjevimi negativnimi vplivi. Partner vam bo predstavljal varen in miren pristan. Vajina zveza bi lahko počivala na veliko skupnih točkah. Večer vam bo prinesel veliko ugodnih sprememb.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Do bližnjih bodite strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in zadeva vaše zasebno življenje. Posebej občutljivi boste na vsako vrsto kritike, a določene osebe, ki vas bodo užalile, ne bodo imele potrebnega razumevanja za vaše težave. Ne spuščajte se v nepotrebne spore s partnerjem.

Ljubezen:
Nove izkušnje in izzivi vam ne bodo pustili mirno spati. Občasno se vam bo zdelo, da je veliko stvari izven vašega nadzora in jezilo vas bo to dejstvo, da na nič ne boste mogli vplivati. Partner bo dušil svoja čustva, preveč jih bo racionaliziral in preveč bo razmišljal, namesto da bi se prepustil čustvom. Vi pa boste zelo zbegani.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Številni bodo danes iskali vašo pomoč, vi pa jim boste dali jasno vedeti, da bodo za to morali tudi plačati. Priznajte svoje napake, kajti veliko stvari vas bo jezilo. V kolikor bo prišlo do pomembnega pogovora, bodite prilagodljivi. Popoldan bo dober za dokončanje vseh potrebnih poslov, ki ste jih dolgo poskušali rešiti na miroljuben način. Zdaj boste morali biti veliko bolj neposredni.

Ljubezen:
Pričakujete lahko pomembno preizkušnjo, ki bo pokazala trdnost vajine ljubezni, vi pa pokažite željo, da bi zveza obstala. Naposled boste našli harmonijo, tako mentalno kot seksualno. Samski boste spoznali osebo, ki vas bo zapeljala že na prvi pogled. Današnji dan dobro izkoristite in ljubezenske sreče ne kvarite z ljubosumjem in spogledovanjem.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.