Magazin > Horoskop in Numerologija
10407 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. januarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Koga čaka lep dan?

OVEN
Splošno: 

Nekdo si vas bo izbral za zaupnika, kar vam ne bo prav nič všeč, saj se vam bo zdelo, da želi svoje težave prenesti na vas. Tej osebi jasno povejte, da so to njene težave. Nikar ne bodite naivni in se ne vmešavajte, četudi se vam bo vse skupaj zdelo precej nedolžno. Verjemite, da ne bo.

Ljubezen
Današnji dan bo skrivnosten in prepleten s posebno čarobnostjo. Vezani boste mislili, da izgubljate trdna tla pod nogami. Svojih čustev ne boste mogli več nadzirati. Samski pa boste čustvene zadeve postavili na prvo mesto. Bodite le previdni, da želja po vznemirjenju ne bi prevladala nad bolj pomembnimi stvarmi. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Ljudje so že utrujeni zaradi vašega neprestanega pritoževanja in kritiziranja. Čas je, da razmislite tudi o svojih napakah. Ne krivite vedno drugih za svoj neuspeh, saj veste, da ste tudi sami naredili marsikatero napako. Priznajte jih in se naučite iz njih potegniti le najboljše.

Ljubezen
Vezani lahko danes pričakujete presenečenje, ki vam ga bo pripravil partner. Nikar ne odklonite pobude! Samske pa bo prav danes pritegnila neka oseba, ki razmišlja podobno, predvsem pa svobodno ljubi. Ta oseba vas bo želela spraviti v posteljo, a prej dobro premislite, da ne boste nemara tega jutri obžalovali.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Danes ne varčujte z energijo. Sprostite jo s športnimi aktivnostmi ali pa z delom doma, kot je urejanje in preurejanje. Do ljudi okoli sebe utegnete biti precej zahtevni, zato boste doživeli manjše razočaranje. Brzdajte se in ne pričakujte, da vam bodo ljudje vedno ustregli.

Ljubezen
Danes bodo vidni premiki na bolje. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, pričakujte izboljšanje in razumevanje med vama s partnerjem. Razjasnili boste težave, ki so se pojavile v vajinem razmerju. Čutili boste olajšanje. Samski boste s svojimi misli daleč proč. Razmišljali boste o osebi, ki vam je izkazala pozornost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Danes bo odličen dan, primeren bo tudi za urejanje finančnih zadev. Drugo polovico dneva boste več ali manj samo nakupovali, saj si želite novih stvari. Le nikar ne pretiravajte. Odnos z ljubljeno osebo ne bo ravno odličen, a boste do večera vsa nesoglasja že zgladili. Poskrbite za več gibanja.

Ljubezen
V ljubezensko življenje vezanih bosta danes vstopila nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes ne sprejemate velikih odločitev. Že proti večeru boste zaznali partnerjevo naklonjenost. Samski pa se boste s težavami spopadali bolj razumsko, čeprav bi bilo bolje, da bi vsaj enkrat pošteno izgubili živce in povedali vse, kar vas moti. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Današnji dan bo od vas zahteval veliko več potrpljenja, kot pa so ga pretekli dnevi. Posvetite se negi telesa. Vse, kar boste danes naredili zase, se vam bo dobro obrestovalo. Manj sreče pa boste imeli pri energiji, ki jo boste vlagali v medosebna razmerja. Tam se stvari nikakor ne bodo obrnile po vaših željah, vsaj danes še ne.

Ljubezen
Potrebno se bo čim prej sprijazniti s tem, da bo težave enkrat treba rešiti. Vezani se boste zaradi tega že navsezgodaj zjutraj zapletli v prepir s partnerjem. Kasneje se raje oddaljite, poskrbite zase in se sprostite. Samski pa bodite previdni pri sprejemanju pomembnih odločitev. Nikar ne silite z glavo skozi zid.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Polni boste pričakovanj, vendar pa bo lahko vse skupaj postavila na glavo velika fizična obremenitev zaradi nerešenih finančnih zadev ali pa prihajajočega dela. Trudite se razmišljati pozitivno, s tem boste ohranjali tako psihično kot tudi fizično kondicijo.

Ljubezen
Ljubezenska sreča bo danes naklonjena predvsem vezanim. Že navsezgodaj boste občutili močne impulze, ki vas bodo spodbujali k aktivnejši vlogi v partnerskem odnosu. Pozitivni dogodki, ki bodo danes zaznamovali vaše intimno življenje, pa vam bodo prinesli novo zadovoljstvo. Samski pa boste današnji dan začeli dobro, a brez posebnih sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste izredno dobre volje. Že to, da boste zjutraj lahko potegnili spanec še za nekaj ur, bo veliko pripomoglo k temu. Vstali boste naspani in spočiti. Danes vas sicer čaka kar nekaj opravkov, zato bo dobro, da boste polni energije. Morda se boste celo pomerili v nekem tekmovanju.

Ljubezen
Samski se danes obkrožite z ljudmi, ki so vam všeč, in ne s tistimi, ki so za vas koristni. Sami najbolje veste, da je tudi spogledovanje umetnost, v kateri ste vi zelo uspešni. Izkoristite to v svoj prid. Današnji dan bo malo manj naklonjen vezanim. Poskusite ostati čim bolj mirni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ponovno ste se znašli v vlogi žrtve. Poskušajte se izmotati iz tega in spoznajte, da morate življenje vzeti v svoje roke. S tem, da valite krivdo na druge, ne boste nikamor prišli, poleg tega pa imajo tudi vaši bližnji več kot dovolj takega obnašanja. Lahko pričakujete klic iz oddaljenih krajev.

Ljubezen
Samski boste ta konec tedna začeli zelo optimistično, celo izboljšali si boste možnosti pri osebi, ki vam je všeč. Danes se boste še bolj približali svojemu cilju. Vezani pa ne pozabite, da je zaupanje lepilo, ki bo utrdilo tudi vaše razmerje. Razvijanje zaupanja bo v tem času sprememb še poglobilo vezi med vama.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Čakajo vas globoki pogovori z vašimi prijatelji. Zaupali jim boste tudi svoje najbolj skrite občutke. Nekaj vas močno žre, zato se boste po tem pogovoru počutili veliko bolje. Ne držite vedno vsega v sebi, saj to ni dobro za vaše zdravje. Naučite se poslušati svoje občutke in začnite s čustvi tudi upravljati.

Ljubezen
Vezani boste danes popoldan na prvo mesto postavili potrebe vašega partnerja, saj že nekaj dni čutite, da je raztresen. Zelo vam bo hvaležen, ker si boste vzeli čas zanj. Samskim pa se obeta nova ljubezenska avantura, ki bo lahko prerasla tudi v nekaj več. Vaš razum bo danes podprt z dobro intuicijo - izkoristite to v svoj prid.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Danes vam bodo težave povzročale srčne zadeve. Vaša preobčutljivost bo lahko pripeljala do mnogih prepirov s partnerjem, ki jim kar ne bo videti konca. Vzemite v roke kakšno dobro knjigo in dan preživite v samoti, saj boste tako naredili še najmanj škode. Posvetite pa se tudi gospodinjskim opravilom.

Ljubezen
Samske bo domišljija danes odnesla daleč stran v čudežno deželo. Sanjarjenje je sicer prijetno opravilo, a ne prinese veliko dobrega. Vezane pa bodo danes ovirala čustva, ki jih že dalj časa prikrivate partnerju. Pogovorita se, priznajte svojo zmoto, se sprostite in odložite breme.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Pustite intuiciji, da vas vodi. Če boste imeli vse točno začrtano, se zna zgoditi, da se vaši načrti ne bodo uresničevali. Ne razmišljajte preveč, poslušajte raje svoje srce in se prepustite. Ne bodite razočarani, če uspeh ne bo prišel ob pričakovanem času ali v pričakovani obliki.

Ljubezen
Strasti samskih se bodo zjutraj razvnele, kar vam bo lahko povzročilo nemalo težav z zbranostjo. Kljub vsemu boste nocoj navdušeni nad nekim povabilom. Vezani pa lahko proti večeru pričakujete čustven preobrat, ki bo verjetno povsem spremenil vaše življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Danes vas bo vse zelo osrečevalo. Zdelo se vam bo, da ljudje okoli vas nadvse pozitivno vplivajo na vašo kreativnost. Danes vam bodo manjše skrbi povzročale le finance, vendar ne po vaši krivdi. Nekdo vam še vedno ni odplačal dolga. Kar pogumno ga spomnite na to.

Ljubezen
Današnji dan bo za tiste, ki ste pomirjeni s svojo ljubezensko preteklostjo, nadvse ugoden. Samski se boste odlično razumeli z vsemi. Vezani boste danes nenavadno sproščeni in dobro razpoloženi. Partner vas bo popoldan presenetil s kosilom, ki se bo zavleklo vse do večera. Tako lepo, kot bo nocoj, se že dolgo nista imela.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6


 

Komentarjev 1
  • cenili 00:44 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks