Magazin > Horoskop in Numerologija
8304 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave, ki lahko vplivajo tudi na prihodnost.

Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Danes boste, kljub temu da je nedelja, sprejemali finančne odločitve, ki utegnejo močno spremeniti prihodnje obdobje. Ne ustavljajte se več pri nepomembnih zadevah.

BIK 
Kljub luni v strelcu bo prisotne veliko volje za hišna opravila, zato vse skupaj izkoristite v svoj prid. Zaradi dobrih intelektualnih sposobnosti boste ves čas razmišljali o spremembah.

DVOJČKA 
Dvignite z vplivom lune v strelcu glavo in se usmerite k sreči, ki vas čaka za vogalom. V popoldanskih urah se vam nakazujejo družinski obiski, ki vam bodo godili, saj bodo pozitivno naravnani.

RAK 
Z luno v strelcu boste iz ure v uro spreminjali razpoloženje, saj vas bo motila prisotnost osebe, ki je popolnoma drugačna od vas. Morda je lahko to zelo pomembna lekcija za prihodnost.

LEV 
Z vplivom lune v strelcu se vam obeta veliko sreče in miru predvsem na osebnem področju. Morda boste sklenili dogovor, ki vam bo v prihodnje prinesel mnogo simpatičnih koristi. 

DEVICA 
Polni energije in sproščeni se boste predajali vsem odtenkom ljubezni. Skrbelo vas bo le dogajanje na družinskem področju, ki se je v zadnjem času zavrtelo v popolnoma drugačno smer.

TEHTNICA 
Brez razloga se vznemirjate in čakate, da bo nekdo naredil prvi korak. Raje se pogovorite, saj vas bo to občutno razbremenilo, ter vam podalo drugačno, širšo sliko celotne situacije.

ŠKORPIJON 
Bolj ko si boste miru želeli, bolj se vam bo z luno v strelcu vse skupaj kompliciralo in nakopičilo. Sprijaznite se in poskusite v življenje vnesti čim več pozitivnega razmišljanja.

STRELEC 
Z veseljem se boste s pomočjo energije lune v vašem znamenju usmerili v nekaj, kar vam hodi po mislih že nekaj časa. Bolj pozorni boste tudi na odnos z ljubljeno osebo, ki v zadnjem času ni najboljši.

KOZOROG 
Dobro veste, kaj morate spremeniti, da se prenehate obremenjevati. Priznajte si določene zadeve na ljubezenskem področju, saj res nima več smisla, da bi vse skupaj še naprej zanikali. 

VODNAR 
Želje, o katerih razmišljate že nekaj časa vas lahko z energijo lune v strelcu popeljejo v intenzivno razmišljanje in sestavljanje načrtov. Večer bo poln smeha in žgečkljivih komentarjev.

RIBI 
Presenečala vas bodo določena dejstva, ki jih boste izvedeli, vendar boste s pravim pristopom znali poiskati pravo pot do ravnovesja. Nikar ne vztrajajte, če niste prepričani.
 

Komentarjev 1
  • George_Herrera 14:17 10.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦