Magazin > Horoskop in Numerologija
9769 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. septembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
S slabo voljo boste opravljali tiste naloge, ki so kompleksne in od vas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti.

V vsakem trenutku bodo pozornost neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili. Ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali zapleteno situacijo. Dišala vam bo okusna, vendar močna kalorična hrana. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Znali se boste posvetiti sebi, se vprašati, kaj potrebujete, da dosežete srečo in se poglobiti vase. Srečanje, ki se vam obeta zvečer, bo zaradi prehoda lune v leva prijetno in vznemirljivo.

BIK
Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Na določene družinske zadeve vseeno nimate vpliva, kar vas niti ne bo motilo.

DVOJČKA
Ne skrbite, če boste dopoldne občutljivi, saj bo proti večeru, ko luna prehaja v znamenje leva samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni, vas bodo prepričali. 

RAK
Marsikdo vas zaradi kompleksnih izjav sicer ne bo razumel, ampak to vas ne bo zanimalo. Končno si boste v mislih priznali, da potrebujete več razgibavanja in razvedrila.

LEV
Želja, da bi določeno zadevo v domačem okolju končali, vam bo dala dodatni zagon. Veselje vas bo držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano tudi s simpatijo ali ljubljeno osebo. 

DEVICA
S tem ko boste nekoga prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se ga razveselili. Prav je, da se družite in povezujete, namenite pa nekaj časa tudi sebi.

TEHTNICA
Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela določen pomen. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem. Samozavest bo postopoma naraščala.

ŠKORPIJON
Dan preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Prihajajo nežni občutki in želja po romantiki, ki pa bo seveda tudi uslišana. 

STRELEC
Izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Čeprav znate skoraj vedno misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet.

KOZOROG
V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Namesto, da bi po nepotrebnem tavali sem ter tja, razmislite o vsem skupaj.

VODNAR
Ponudila se vam bo velika priložnost za razrešitev pomembne osebne zadeve. Pazite pa pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj ste nečesa, kar se ponavlja že močno naveličani. 

RIBI
Premislite, ali vam resnično ustreza povabilo v zadnjem trenutku. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral. Marsikaj bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več optimizma.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.