Magazin > Horoskop in Numerologija
9747 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. februarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pazite se s konjunkcijo med Luno in Saturnom prepirljivosti in narobe razumljenih zadev, ki se lahko sprevržejo v pravi kamen spotike.

Na področju ljubezni se bodo prepletale umirjene vibracije, razveselila vas bo velika mera nežnosti. Vse skupaj vas bo seznanilo z globino tega, kaj pomeni biti izpopolnjen. Ljubezen bo tista, ki vas bo pomirila in razveselila, tudi če ste samski. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar preveč ne analizirajte misli, sanj in situacij, saj se lahko z energijo lune v znamenju rib znajdete v temačnih energijah, ki vas nikakor ne bodo hotele izpustiti iz svojega primeža.

BIK 
V ljubezni ste lahko veliko bolj optimistični, saj boste dobili pravo potrditev, da ste nekomu všeč. Intenzivno boste doživljali čustva, prav tako ničesar ne boste opravili površno.

DVOJČKA 
Poprijeli boste za obveznosti v domačem okolju, med vsemi opravki se bo našel čas tudi za ljubezen. Previdno delujte le glede vprašanj, ki vas notranje močno vznemirjajo.

RAK
Izvedeli boste vse, kar vam lahko pomaga pri odločanju, zato nikar več ne mencajte, ampak sporočite določeni osebi, kako ste se odločili. Prebudilo vas bo več različnih možnosti.

LEV
Morda je nastopil pravi čas, da zapustite preverjene poti in si dovolite podati se v stvari, ki prinašajo nova spoznanja. Po nepotrebnem ste zadržani in skrivnostni, zato se čim prej odprite.

DEVICA 
Pozorni bodite na nekoga, ki bo nesramno zahtevali, da se prilagodite, vendar ohranite prijazno komunikacijo, saj boste z njo prekosili negativne vibracije in neprestano pritoževanje.

TEHTNICA 
Nekdo vas bo navdušil s preprostimi zamislimi, o katerih boste razmišljali še v naslednjih dneh. Če ste samski, boste zelo dovzetni za osvajanje in deljenje lepih komplimentov. 

ŠKORPIJON
Misli boste zaposlili z ustvarjalnimi nalogami, ki bodo na dan privabile razigranost. Potrebovali boste občutek, da hodite po umirjenem polju, ne da bi vas kdo ob tem nadziral.

STRELEC
Presenečenja, ki prihajajo, bodo sladka. Pravočasno boste ugotovili, kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Dinamični se boste podali novim zmagam naproti. 

KOZOROG 
Nekdo se nenehno vmešava v odločitve, ki ste jih pred kratki sprejeli, zato vas bo v ozadju spremljal dvom, ki pa mu ne smete dovoliti, da vas zajame. Poskrbite za svoje zadovoljstvo.

VODNAR
Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, ki si ga boste nadeli samo zato, da bi vas določeni ljudje, ki neprestano sprašujejo, končno pustili pri miru. Trmasto boste vztrajali pri svojih stališčih.

RIBI 
Oklevanje vam lahko povzroča nesmiselne nesporazume, zato se mu izognite. Odlično razumevanje, ki ga bo povzročila energija lune v vašem znamenju, bo dvignilo razpoloženje. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.