Magazin > Horoskop in Numerologija
11291 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. julija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Dan, ki ga bo spremljala prodorna energija lune v levu, vas vabi k novim dogodivščinam.

Izredno odločni in pogumni boste pripravljeni na soočenja ter na to, da poskrbite zase. Ljubezenske vibracije nosijo s sabo veliko mero strasti ter močno željo po telesnem stiku, nežnosti pa danes nikar ne pričakujte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Luna v znamenju leva prinaša na plano veselje, vitalnost in željo po zmagi. Najboljše se boste danes počutili, če se boste odločili, da svojo energijo sprostite s športnimi dejavnostmi.

BIK
Kuhinja bo danes vaš najljubši prostor. Znali boste pripraviti nekaj, kar bo navdušilo tudi ostale. Godili vam bodo predvsem komplimenti, kako vse skupaj resnično obvladate.

DVOJČKA
Na področju čustev se boste danes lažje kot običajno umaknili dvomom, ljubosumju in raznim pomislekom. Spontano se boste predajali in drveli k strastnim vzgibom, ki vas bodo dopolnjevali.

RAK
Preveč vprašanj ter preveč govorjenja vas lahko kljub temu, da se luna nahaja v levu, ki išče pozornost danes notranje vznemiri. Najbolj zadovoljni boste v objemu, po katerem že dolgo hrepenite.

LEV
Danes bo vaš najljubši dan, saj vam luna, ki vam je naklonjena, prinaša dobro voljo. Da pa tudi drugim ne bo težko, boste znali poskrbeti tudi za počutje vseh. Razigranost ne bo imela meja.

DEVICA
Razmišljati ste začeli o tem, kako bi čim prej ujeli kakšno strastno ljubezensko priložnost, sedaj se morate samo še odpreti ter si dovoliti, da ta priložnost spontano prileti v vaše življenje.

TEHTNICA
Misel povezana s preteklostjo bo danes koristna, saj boste končno začeli razumeti, zakaj se je nekaj zgodilo in zakaj se je določen odnos zaključil. Pri srcu vam bo končno lažje.

ŠKORPIJON
Mikalo vas bo, da se podate nekam, kjer še niste bili. Drugačnost in nova energija bo tisto, kar vas lahko danes spravi v dobro voljo. V večernih urah prihaja želja po lepih komplimentih.

STRELEC
Jutro boste preživeli v naglici, saj boste želeli doma čim več storiti. Popoldne se prebuja želja po tem, da bi se z nekom združili, kar si boste tudi omogočili. Odločnost bo danes na vrhuncu.

KOZOROG
Stabilni prijemi in iznajdljivost, ki jo prinaša luna v ognjenem znamenju, bodo danes domačem okolju steber dobrega počutja in zadovoljstva. Dovolite svojim mislim, da gredo v višave.

VODNAR
Zakaj si ne bi danes pričarali več prijetnih vibracij na področju ljubezni. Zadovoljstvo, po katerem hrepenite, je zelo blizu, manjka vam le še to, da se znebite raznih pomislekov, ki vas spremljajo.

RIBI
Zadovoljni in spontani se boste danes dobro počutili. Prihaja pogled, ki vas bo v trenutku prepričal, da mu sledite. Vezani se lahko zvečer znajdete v primežu romantike, ki vam bo godil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.