Magazin > Horoskop in Numerologija
6561 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prihaja čas soočenj, čas v katerem lahko uredite medsebojne odnose in napredujete na osebnem področju.

Predajte se optimizmu ter k doseganju osebne neodvisnosti. Odprti, iskreni in pozitivno naravnani si boste znali pričarati zanimiv dan, v katerem zagotovo ne bo dolgčasa. Sami s sabo se ne boste povezovali, bolj vam bo na kožo pisano povezovanje z drugimi, s tistim, ki izžarevajo dobro voljo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pomembno bo, da se čim prej otresete tistih posameznikov, ki samo prežijo, kako bi se okoristili na tuj račun. V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas lahko spravi v slabo voljo.

BIK
Nič vam ne boš šlo, kakor ste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vse skupaj steklo spontano in zopet se boste v starih tirnicah, seveda zadovoljni in polni energije.

DVOJČKA
Nekaj si tako možno želite, da bi storili tudi stvari, ki si jih sicer nebi upali. Premisliti pa boste morali, ali je to res dobro za vas. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene.

RAK
Čutili boste, da je v vas moč in to vas bo vznemirjalo. Kljub ugodnim okoliščinam boste znali za sabo pravočasno zapreti vrata, kar je odlika ljudi, ki imajo občutek za pravi čas in prostor. 

LEV
Čeprav imate kopico idej, je večina med njimi bolj ali manj neuresničljivih. Še vedno iščete tisto, kar si že dolgo želite. Morda ste že našli, vendar preprosto niste videli, ker je realnost drugačna.

DEVICA
Pozitivna pričakovanja bodo privabila zanimive ljudi. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, pri čemer bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.

TEHTNICA
Danes vam bo zelo pomembno, da boste veliko časa s svojo družino. Če boste sklepali dogovor, si vzemite dovolj časa, kajti, če boste sprejeli vsiljene rešitve, se boste potem težko uprli omejitvam. 

ŠKORPIJON
V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Mogoče boste imeli na izbiro dve možnosti, vi pa se boste raje odločili za tretjo, po svojem občutku. 

STRELEC
Glede situacije, ki se odvija na področju čustev boste morali premisliti in se sprijazniti z resničnostjo. Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro. 

KOZOROG
Besede bodo prijaznejše in z njimi lahko popravite marsikatero nejasnost iz preteklosti.
Spremembe, ki bodo prišle, bodo najbolj pomembne za vaše notranje ravnovesje. 

VODNAR
Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi. Zavedajte se, da so prijatelji pomembni, zato z njimi ravnajte bolj spoštljivo in ljubeznivo. 

RIBI
Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti. Na ljubezenskem področju se stanje počasi umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Prihaja priložnost, ki vam bo pisana na kožo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.