Magazin > Horoskop in Numerologija
3812 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. marca

astrologija
Kozorogi, čaka vas čustvena kriza.

OVEN

Splošno:
Morda bo med vami in partnerjem prišlo do resnejše napetosti. Poskušajte se izogniti sporom. Pripravljeni ste vložiti dodaten trud v službene obveznosti, zato se odkrito pogovorite s partnerjem. To težje obdobje vaju bo lahko le še bolj povezalo, če se bosta iskreno trudila premostiti težave.

Ljubezen:
Vaš partner vam bo pomagal premagati vašo slabo voljo zaradi zapletov na delovnem mestu. Izogibajte se sporu s starejšimi sorodniki, saj bi vam lahko zameril tudi partner. Zvečer si lahko privoščite romantičen večer, ki bo vodil v strastno noč. Za samske bo nov teden odlična priložnost, da začnete z novim razmerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Deležni boste veliko pozornosti. Danes se boste zabavali bolj kot običajno. Vendar pa se boste v družbi hitro začeli dolgočasiti. Lahko pričakujete nova in zanimiva poznanstva. Konec dneva pa bo primeren za nastanek novih poslovnih idej. Vzemite si čas in spoznajte svoje nove prijatelje. Ne prehitevajte stvari. Obeta se vam nov uspeh.

Ljubezen:
Danes si boste težko postavili prioritete. Razpeti boste med razmišljanjem o delu in vaših načrtih. Popoldne boste morda tudi nekoliko zasanjani, vendar pa partner ne bo razpoložen za vaše romantične izlive. Raje se lotite obveznosti, ki vas čakajo. Nekoliko neusklajena bosta, zato bo lahko prišlo do prepirov. Jutri bo bolje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Spor, ki vas je dolgo mučil, boste danes razrešili. Pogovorili se boste, vendar od te sprave ne pričakujte preveč, saj druga oseba še ne bo pripravljena na zbližanje. Zato se boste bolj posvetili družini in tam iskali tolažbo. Svoja čustva boste želeli deliti z drugimi, vendar bi bilo bolje, da bi s tem še malo počakali.

Ljubezen:
Zbudili se boste zelo optimistični. Če partner ne bo ob vas, ga boste zelo pogrešali, ker se boste zjutraj zagotovo želeli razvajati v dvoje. Zvečer boste utrujeni in morda ne boste želeli poslušati partnerjevih težav. Vseeno raje malce potrpite in mu prisluhnite, saj se vam bo splačalo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK
Splošno:

Pomembnejše odločitve raje preložite na kakšen drug dan. Vaše čustveno stanje ne bo pripomoglo k pravilnemu odločanju. Najslabše bo, če se boste odločali zaletavo, priporočljiv je dober premislek. Ugotovili boste, da so dejavniki, ki vplivajo na vaše odločitve številčni. Morate jih urediti. Bodite previdni v prometu.

Ljubezen:
Občutljivi boste, zato vas bo vsaka negativna informacija na ljubezenskem področju zelo prizadela. Imejte v mislih, da se bo vse hitro razrešilo. Zvečer boste pozitivno nastrojeni in si boste želeli bližino partnerja, vendar pa ta morda ne bo na voljo, kar vas bo lahko znova razžalostilo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:  
Imate mnogo razlogov, da na življenje gledate pozitivno. Odnosi z bližnjimi potekajo brez zapletov. Ne izkoriščajte njihove naklonjenosti, saj jo boste drugače izgubili. Prevzela vas bo oseba, ki ima izjemne intelektualne sposobnosti. Počutili se boste zelo samozavestno, vendar pa ostanite na realnih tleh.

Ljubezen:
Ne belite si glave, če vas prijatelji ne bodo razumeli, kajti partner bo dobro vedel, kaj si želite, prav tako vaša skrita simpatija. Pričakujte razburljiv dan, v katerem se boste lahko zbližali z novim partnerjem. Morda vam bo energija zvečer malce upadla, a prijeten zmenek bo lahko vse popravil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Imeli boste dobro mnenje o sebi. Dobro energijo boste prenašali na druge. Prijazni boste tudi do drugih in z veseljem boste poslušali tako bližnje kot prijatelje. Morda boste začeli dolgotrajnejše prijateljstvo. Prvi vtis, ki ga bodo dobili o vas, bo odločilen in tudi dobra podlaga za nadaljnjo sodelovanje.

Ljubezen:
Ste na prelomnici, zato razmišljate, kam bi usmerili svojo energijo na ljubezenskem področju. Bodite vztrajni in ne dopustite, da bi vas ob morebitnih neuspehih prevzela ravnodušnost. Vaš trud bo poplačan, morda že proti koncu dneva. Vsekakor si ne belite preveč glave s tem in upoštevajte tudi partnerjevo mnenje.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno:
Vaše sposobnosti prepričevanja bodo danes nekoliko slabše. To se bo poznalo predvsem v vašem zasebnem življenju. Dobro bi vam delo, če bi si vzeli več časa zase. Izbirati boste morali med nadaljevanjem vašega prizadevanja, ki ne bo obrodilo želenih sadov, in med premorom. Naberite si novih moči in začnite znova. Več boste dosegli jutri.

Ljubezen:
Danes bo vaše ljubezensko življenje postavljeno pred kar nekaj preizkušenj. Vezani lahko pričakujete bojevito razpoloženje partnerja, ki vas bo presenetil s svojo zajedljivostjo. Ostanite mirni in se ne zapletite v spor. Samski boste morda deležni zavrnitve ali pa vsaj namiga v to smer. Danes se raje zamotite s prijatelji.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Vaša intuicija vas bo vodila v situacije, kjer se boste zabavali. Resnično boste uživali na zabavah in v družbi večjega števila ljudi. Želeli boste biti v središču pozornosti, a bodite pozorni, da ne boste koga užalili. Zelo sproščeni boste, vendar pa pazite, da se pri kakšni odločitvi ne boste prenaglili.

Ljubezen:
Morda boste nekoliko razočarani, ker se vaši ljubezenski načrti ne odvijajo v želeno smer. V drugem delu dneva se boste sprostili, prepustili se boste dogajanju in ob tem boste tudi uživali. Spoznali boste, da se nekatere stvari, čeprav ne gredo po načrtih, lahko tudi pozitivno iztečejo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Zasanjani boste, sredi dneva vas bodo prevzemale prijazne misli. Dan bo tekel brez večjih zapletov. Morda se boste ukvarjali s težko rešljivim problemom. Za pomoč boste morali prositi svoje prijatelje, morda prav tiste, ki jih težko prosite za pomoč. Ne vzemite tega preresno, saj bo minilo brez pomembnih posledic.

Ljubezen:
Sprejeti boste morali pomembno odločitev glede vašega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo z nasvetom pomagala starejša oseba. Vaš občutek za razumskost morda danes ne bo preveč posrečen, zato dopustite, da vam bo družina v tolažbo. Izogibajte se sporom in sprejmite pomoč starejše gospe.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:
Povejte, kar resnično mislite. Ni prav, da omenjate le tisto, kar vas moti in ob tem pričakujete, da bodo drugi iz tega razumeli vaše potrebe. Morda vam bo ta praksa stekla nekoliko težje, vendar pa se le potrudite. Tudi druga stran zgodbe ima morda nekaj pozitivnega, zato ne bodite zaprti in pretehtajte vse možnosti.

Ljubezen:
Zjutraj boste morda občutili manjšo čustveno krizo. Ob topli besedi vam bo bolje. Ne mešajte čustev s finančnimi zadevami ter se izogibajte špekulacijam. Popoldne boste že veliko bolj razigrani, vendar pa boste zvečer že preveč utrujeni, da bi si popestrili večer v dvoje. Danes počivajte in se jutri bolj potrudite.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Postali boste bolj neodvisni in odgovorni. Vi najbolje veste, kaj želite doseči in na kakšen način. Prav danes boste morda začeli s kakšno novo navado, kar vam bo prineslo boljšo kondicijo. Nekdo vas bo bežno zapeljeval in vi boste s tem zadovoljni, saj si trenutno ne želite nove resnejše zveze.

Ljubezen:
Ste v stanju zmedenosti, zato ne poskušajte prisiliti partnerja v pomemben pogovor ali celo v spor. Bodite strpni in dopustite, da se vam partner sam približa. Ostanite pri vsakodnevnih opravkih in hitro se boste zamotili. Vsi tisti, ki ste samski, pa se začetkom resnejših zvez raje izogibajte.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Bili boste zelo nezadovoljni. Ne skrbite, če ne boste deležni dovolj pozornosti. V drugem delu dneva se boste morda zapletli v razpravo z bližnjimi družinskimi člani. Temu bo sledil resen razgovor s partnerjem. Ne obveščajte vaših bližnjih o tem, dokler se stvari ne bodo razčistile do konca.

Ljubezen:  
Svojega partnerja boste poskušali navdušiti z darili, ki mu jih boste želeli kupiti. Ne pretiravajte, drugače se bo vaša pozornost spremenila v kič. Najbolj bi bilo, da se tega sploh ne bi lotili. Partnerju raje pripravite prijetno masažo. Saj tudi sami ne verjamete v razmerja, ki temeljijo na financah.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.