Magazin > Horoskop in Numerologija
8178 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Če boste prilagodljivi in odprti, boste zagotovo povečali možnost presenečenj in vznemirljivih izkušenj.

Tvegati ali se upreti avtoriteti sedaj ni ravno najbolj priporočljivo. Polni boste raznih posebnih želja ter zamisli, ki jih boste želeli pretvoriti v realno obliko. V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi ter samozavest, ki se bo stopnjevala v pozitivni smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Previdnost bo potrebna predvsem na ljubezenskem področju, kjer boste neodločni. Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal. 

BIK
Ob družinskih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen in seveda pohvaljen. Nihče nima nič proti vam, čeprav vsako besedo ali pogled razumete po svoje. 

DVOJČKA
Poskrbite, da bo vsaj v družini konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene zadeve. Luna v škorpijonu napoveduje prijetne ter strastne trenutke na področju ljubezni.

RAK
Pred vami je dan z luno v škorpijonu, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodil vas bo občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu bolj intenzivnega obdobja.

LEV
Trenutno ste se na pragu novosti, ki prodirajo in so povezane z ljubezenskim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa giba v vaši bližini, pa ji nekako niste sposobni pristopiti.

DEVICA
V zvezi s kočljivimi družinskimi zadevami se bo dvignilo precej prahu. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor že dlje časa ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije. 

TEHTNICA
Nekomu še ne zaupate, saj se je pred kratkim prebudil občutek, da je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morali zavrniti, ne obremenjujte se, saj gre za začasne ovire.

ŠKORPIJON
Z luno v vašem znamenju boste v mislih razmišljali o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte pogum, kljub temu pa ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.

STRELEC
Spodbudne energije boste z veseljem izkoristili na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes le razmišljali.

KOZOROG
Lotili ste se zadeve, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekomu, ki vam bo pomagal razrešiti tisto, kar vam ni čisto jasno.

VODNAR
Prijeten čas velikih podvigov, ki vam bo dovolil tudi nekaj ležernosti. Prihajajo globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas žal ne bodo premaknili v smer, ki si jo želi nasprotna stran.

RIBI
Pričakujte srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v zoprni družinski situaciji. Marsikdo vam bo hvaležen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.