Magazin > Horoskop in Numerologija
10007 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Čeprav boste želeli delovati sproščeno, vam misli tega ne bodo dovolile.

Vzemite si čas za poglobitev, ki pa morda ne bo tako zelo intenzivna. Zaupajte sebi in tistim instinktom, ki so realni ter optimistično naravnani. Močan občutek, da ste nekaj zamudili, vas bo še dodatno odmaknil od tega, da bi od nekoga dobili potrditev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dinamika vas vodi v zadovoljstvo. Z veseljem boste spoznavali zanimive obraze. Samski ovni se boste znašli v zanimivi igri z besedami z osebo, ki si očitno želi nekaj več.

BIK
Na vsakem koraku vas lahko reši objektivno sklepanje, zato se doma poženite v opravke, ki vas zato, ker niso dokončani, neprestano vznemirjajo. Prebudite tudi vztrajnost.

DVOJČKA
Z mlajšimi boste hitro našli skupni jezik, saj boste v njihovi družbi lahko delovali popolnoma sproščeno. Pazite le, da nečesa ne bi prehitro pozabili ali pomotoma založili.

RAK
Ne bojte se, da bi trud, ki ga vlagate v hišna opravila ostal slabo poplačan. Temeljito premislite, preden se boste z močno energijo lune v škorpijonu spustili v besedni protinapad.

LEV
Obrnite se na krog prijateljev, kjer že nestrpno čakajo na vašo družbo. Nekaj, za kar ste mislili, da je bilo bodisi preslišano ali pa prikrito, bo tokrat naletelo na radovedna ušesa.

DEVICA
Tokrat boste želeli ustreči, ne boste znali reči ne, tudi če imate obveznosti vrh glave. Nikogar ne boste sposobni zavrniti, saj ne najdete pravih besed, vendar se le tako zapletate v težave. 

TEHTNICA
Ljubezenske zvezde vas bodo povezale z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate. Modro bo, da se boste pogovorili in izpostavili svoje želje, o katerih sanjate že nekaj časa.

ŠKORPIJON
Popaziti boste morali na svoje zdravje. Izogibati se bo treba slabih navad in razvad. Pozitivno učinke bosta prinašata daljši počitek in prosti čas, preživet v prijetni družbi.

STRELEC
Čeprav boste v družinskem okolju deležni le blage kritike, boste z energijo lune v škorpijonu burno odreagirali. V ljubezenskih odnosih bo prav tako prisotna večja napetost.

KOZOROG
Vibracije lune v škorpijonu, ki stopajo v ospredje, bodo ugodne za ljubezenske sestanke, saj prebujaj strast. Skušajte se držati znanega načela o tem, da je preprosto najboljše.

VODNAR
Če ste samski, je pred vami ugoden čas za nova poznanstva, medtem ko se bo vezanim zahotelo globokih pogovorov. Občutek čustvene varnosti vas bo zelo pomiril.

RIBI
Pazite, da se ne boste brezglavo zapletali v prepire, ki bodo na odnos vrgli kup črnih senc. Bodite nekoliko bolj taktični in se ne odzovite na prvo žogo. Odločnost vam bo koristila v družinskem okolju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.