Magazin > Horoskop in Numerologija
8705 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Tokrat ne bo manjkalo samozavesti, optimizma in poguma, pripravljeni boste na zanimiva tveganja in soočenja.

Doseganje osebne neodvisnosti in širjenje idej stopa v ospredje. Tišina vam ne bo odgovarjala, prav tako vam ne bo všeč, če se nihče ne bo spomnil na vas. Želeli boste klepetati, ustvarjati ter se ob vsem skupaj malce pozabavati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno, ki dopoldne preide v strelca boste samosvoji, kar ljubljeni osebi ne bo všeč. Nimate dovolj energije, da bi se spuščali v dodatne zadeve ter težke pogovore o odnosu. 

BIK 
Tekom dne boste kljub vplivu lune v strelcu precej napeti, saj se bo vse skupaj dogajalo prehitro za vaš tempo. Ne morete se sprijazniti z omejitvami, ki vam jih prinaša ljubezensko življenje. 

DVOJČKA 
Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zelo pozitivno, kar vas bo razvedrilo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov in si zvečer oddahnili.

RAK 
Prihaja dobra priložnost, da združite zabavo z užitkom. Če se ne boste odzvali, boste nekoliko zapostavili ostale. Samski raki se malce bolj ozrite okoli sebe ter ne bodite tako sramežljivi.

LEV 
Preveč obljubljate, potem ste nervozni, ker marsičesa ne morete uresničiti. Najprej vsekakor poskrbite za zdravje. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka.

DEVICA 
Ugotovili boste, da vas ljudje v domačem krogu spoštujejo in upoštevajo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite dobre energije, bodite zvesti sebi.

TEHTNICA 
Notranji nemir je del vas, zato ga sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč. Zato se ne obremenjujte, saj vas spodbuja vpliv lune v strelcu.

ŠKORPIJON 
Preko e-maila ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam polepšale dan. Morda je to ravno tisto, česar se izredno veselite že nekaj časa. Spremljala vas bo dobra misel.

STRELEC 
Ste prijateljska oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste lahko tudi udejanjili. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti ter podati boljšo rešitev.

KOZOROG 
Če ste samski, se danes pripravite na prijetno druženje, ki bo precej spontano. Možne bodo celo ponudbe in če ravno prebolevate nekoga, ne skrbite potem se bo kmalu vse uredilo.

VODNAR 
Bodite pozorni in manj hitite, da ne pride do nesporazumov. Neprijetna zadeva bi lahko terjala spremembe vaših načrtov, ki se jih tako veselite. Ne izpustite priložnosti iz rok.

RIBI 
Samski boste plašni, upali boste, da drugi naredijo prvi korak, kar je napaka. Nikar ne ostajajte v ozadju, saj lahko zamudite lepo priložnost. Zvečer prihajajo skrita presenečenja, ki bodo sladka.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.