Magazin > Horoskop in Numerologija
5797 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Kaj pravijo astrologi?

OVEN
Splošno: 

S partnerjem se danes ne bosta strinjala, imela bosta različne poglede na zadeve. Vsak ima svoje predstave o nekaterih temeljnih življenjskih vrednotah. Morala se bosta še posebej potruditi, da bosta lahko normalno komunicirala. Na koncu boste videli, da vajine vrednote niso tako daleč narazen, kot se bo zdelo na začetku. 

Ljubezen
Potegnite občutek po varnosti iz vaših idealov in se sprostite s prijatelji. Nujno potrebujete spremembo. Vaša želja, da bi spremenili vaš način življenja, bo postala še bolj močna. Hrepenite po nečem novem, drugačnem, unikatnem. Želite si novega romantičnega razmerja.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Doma ni vse tako lahkotno in harmonično. V ozračju obstaja napetost, ki se odraža v smešnih družinskih prepirih. Ločite aktivnosti med brati in sestrami in spodbudite vašega partnerja, da se bo odpravil na kosilo s prijatelji. Danes vsem pustite svobodo, ki jo potrebujejo. Jutri boste spet vsi srečni, ko boste kosili skupaj.

Ljubezen
Vaši prijatelji in bližnji ter partner bodo imeli danes še posebej pomembno mesto v vašem življenju. Spoznali boste, koliko cenite in potrebujete njihovo ljubezen ter podporo. Zaradi tega boste še posebej vzburjeni. Sprožili boste razmerje, v katerem boste poskrbeli za podporo in občudovanje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Za vas bo to zelo stresen dan. Vaše delovne obveznosti vas težijo, zaradi povečane odgovornosti, ki ste jo sprejeli. Dan se bo zdel neskončen, a še vedno ne bo dovolj ur, da bi vse pripravili za naprej. Pazite, da ne boste vaše tesnobe prenašali na druge. Če boste prijazni do njih, vam bodo pomagali.

Ljubezen
Zdi se prelahko, da bi preprosto ubrali pot skozi vse. Ugotovili boste, da v vsakem vašem razmerju počasi izgubljate moč. Več kot boste zahtevali, na več upora boste naleteli. Umaknite se za nekaj časa, to bo še najboljša strategija in težava bo najverjetneje sama zbledela. 

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2

RAK
Splošno: 

Vaša samozavest bo zelo nizka in dvomili boste v vaše sposobnosti. Ne bodite preveč depresivni. Vaše sposobnosti so enkratne. Poskusite pogledati na situacijo objektivno in izpostavite razlog, zakaj pri vaši karieri ne napredujete tako hitro, kot ste upali. Bili boste v skrbeh zaradi denarja, a vedite, da se bo vse rešilo.

Ljubezen
Danes boste nepričakovano naleteli na neko osebo. Lahko bo zelo privlačna ali ne toliko, a nikar je ne odslovite, čeprav boste mislili, da ni primerna oseba za vas. Iz določenega razloga vaju bo vesolje predstavilo prav danes. To ne bo samo priložnostno srečanje, obstaja tudi stvar, ki se ji reče usoda!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

V življenju ste zdolgočaseni in zafrustrirani. Zakopani ste v obveznosti in ne ostaja vam nič časa za stvari, ki jih radi počnete. Imate druge interese, ki vas zanimajo, a ste brez prostega časa. Zaradi tega ste velikokrat slabe volje. Premislite o prioritetah. Če boste kreativni pri razporeditvi časa, boste lahko našli nekaj prostega časa.

Ljubezen
Spomini in stara čustva bodo prišla na dan – stvari, ki ste jih pozabili, pa ste jih želeli uresničiti. Hrepeneli boste po obisku ali pa boste želeli poklicati nekoga iz vaše preteklosti. Vsako zaprtje teme iz preteklosti vam bo samo koristilo pri vseh preostalih razmerjih, sedaj in v prihodnosti.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno: 

Manj boste optimistični in energični kot običajno. Vaš um bo počasnejši, pravzaprav bo celotno telo. Nekaj se vas bo lotevalo ali pa ste že popolnoma in temeljito utrujeni. Dan bo ravno pravšnji za to, da si vzamete malo časa zase in se spočijete. Teme iz preteklosti se bodo vrnile. Najbolje bi bilo, da bi se soočili z njimi enkrat in za vedno.

Ljubezen
Stabilnost, zrelost in sodelovanje bodo danes ključnega pomena. Z vašim romantičnim partnerjem bosta usklajena ko bo prišlo do neke pomembne teme. Videli boste, da tudi drugi delijo enake skrbi glede pomembnejših vidikov v življenju. Vse to vas bo še bolj povezalo v vašim partnerjem.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 1

TEHTNICA
Splošno: 

Denarne težave vam bodo vzele pogum. Najverjetneje povišica, ki ste jo pričakovali, ni prišla ali pa se vaš profesionalni projekt ni izšel, kot ste pričakovali. Sedaj je čas, da na prvo mesto postavite vašo iznajdljivost in ugotovite, kako boste zaslužili denar, ki ga potrebujete. Zaupajte temu, da imate potrebno znanje. Čaka vas dobra priložnost.

Ljubezen
Vaša čustva bodo občutljiva in vaša intuicija bo močna. Znašli se boste v objemu nostalgičnih čustev in sočutja. Spomini na pozabljena čustva in situacije bodo prišli na površje. Poskusite najti nove rešitve, ki vam bodo dovoljevale, da boste nadaljevali svoje življenje brez starih bremen.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno: 

Če vam je služba v zadnjem času bolj v breme kot v užitek, premislite o zamenjavi. Vaša osebnost je takšna, da potrebuje veliko prostora za rast in svobodo. Če vas kaj zavira, poiščite nov profesionalni izziv. Imate srečo, da imate veliko izkušenj, preverite svoje možnosti. Izbirajte pa previdno.

Ljubezen
Vaš um je aktiven in odraža vašo osebnost. V ospredju bodo vaši začrtani cilji. Misli in odločitve iz preteklosti bodo prišle na dan. Premlevali boste stare napake, saj se boste znašli pred odločitvijo, ki bo vplivala na vaš dom in družino. Če se boste potrudili, boste dočakali zelo strasten večer z vašim partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes boste še posebej usklajeni z okoljem in ljudmi okoli vas. Takšna občutljivost bo za vas novost in ne boste ravno prepričani, kaj početi z nešteto sporočili, ki bodo prihajala v vašo glavo, navidezno od nikoder. Čeprav bo to nekaj čisto izven vaših običajnih izkušenj, raje poskušajte to sprejeti, ne analizirajte preveč.

Ljubezen
Na čustvenem področju boste končno dosegli mir in stabilnost. To bo odražalo tudi vaše razpoloženje. Dober občutek vas bo spremljal cel dan. V ospredju bo stalno izpolnjevanje globokih čustvenih potreb. Želeli boste biti želeni, veliko pozornosti boste posvečali osebi, s katero imate dolgoročno razmerje. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Zaradi velike želje se boste pridružili neki skupini. Na začetku se boste počutili malo nerodno, a vaše naravne vodilne sposobnosti bodo prišle kmalu na dan. Skupina se bo spraševala, kako so lahko do sedaj shajali brez vas. Vaš talent bo kar blestel, kar bodo člani skupine občudovali.

Ljubezen
Današnji dan bo lahko bil kot vožnja z vlakom smrti, z norimi čustvenimi padci in vzponi. Pozitivna energija bo prihajala in odhajala. Ne bodite preveč težavni, saj bi tako lahko spregledali priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Lahko bi zgrešili romanco s prav posebno osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Danes ne bo vse držalo kot pribito. Informacije, ki jih boste prejeli, najverjetneje ne bodo točne. Nekdo bo širil govorico ali jo celo ustvaril, samo da bo imel nekaj za povedati. Ne vključujte se v take pogovore. Ker so vaše delovne obremenitve težke, se odrecite socializaciji, da se boste lahko spočili.

Ljubezen
Danes bo v ospredju konflikt med obveznostjo in užitkom. Hrepeneli boste po ljubezni in čustvenem zadovoljstvu, a boste razmišljali preveč trezno. To bo lahko začetek zelo napornega obdobja za vas. Razmerje, v katerem ste, se bo lahko začasno ali dokončno končalo. To bo čas, ko se boste morali odreči nečemu, kar zelo cenite.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Danes boste na robu. Vaša samozavest bo nevarno nizka in rabili boste povsem nov izziv. Dolgočasne naloge ne navdušujejo vaše domišljije ali kreativnosti. Naredite, kar boste lahko, da boste preživeli ta naporen dan. Bodite zelo prijazni do sebe in se malo razvajajte – z dobrim kosilom ali poslušanjem klasične glasbe.

Ljubezen
Vaša želja po svežem začetku, romantični ali čustveni zvezi, bo na danes na višku. Najbolj poudarjena bo vaša ljubezenska energija, v ospredje pa bosta silila tudi močna volja in pogum. Vso to energijo preusmerite v odločno ukrepanje. Izogibajte pa se nesrečam, pretirani jezi in razdražljivosti. Tako se boste počutili bolje.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.