Magazin > Horoskop in Numerologija
8909 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. septembra 2020

astrologija, horoskop Profimedia
Koga čaka lepa nedelja?

OVEN
Splošno:

V vas se bo prebudila potreba po svobodi in neodvisnosti, ki vas bo gnala v tvegana in neobičajna dejanja. Nagnjeni boste k nepremišljenim spremembam, ne glede na kasnejše posledice. Zanašali se boste predvsem na srečo in intuicijo, čeprav vam bo razum govoril, da upočasnite. Osvobodili se boste razmišljanja o preteklosti in tako boste strahove pustili za seboj.

Ljubezen:
Pogumno in direktno se boste soočili s partnerjem, še posebej če ste nezadovoljni in želite določene spremembe v vajinem odnosu. Samski boste uživali v nepričakovanih ljubezenskih preobratih. Ne glede na čustva in zanos ne dajajte obljub, če jih ne boste mogli izpolniti in ne zapletajte se v težavne odnose.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Dogodki se bodo hitro razvijali. Dobili boste priložnost popraviti nekatere medosebne odnose. Spremenili boste držo in pristop do določenih oseb, ki so vas prej navduševale. Morda tudi zato, ker se bodo v vašem življenju pojavile nove osebe in stari stiki vam ne bodo več toliko pomembni. Pričakujete lahko živahno družabno življenje in nove priložnosti.

Ljubezen:
Nove priložnosti se bodo pojavile tudi v vašem ljubezenskem življenju. Postali boste nežni, čustveni in romantični. Neprestano boste govorili o ljubezni. Bdite previdni, da ne boste s tem dolgočasili prijateljev in znancev. Edina nevarnost bo, da bodo vaše besede ostale le pri načrtih in željah. Bodite pogumni in jih pretvorite v resničnost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Pritiski iz okolice za enkrat še ne bodo popustili, zato ostanite previdni in se izogibajte prepirom z osebami na položajih, ker s tem prav gotovo ne bi izboljšali svoje situacije. Najbolje boste naredili, če boste molčali in pretrpeli, kar bo potrebno pretrpeti. Tako boste dočakali svojih pet minut. 

Ljubezen:
V ljubezni bo še vedno prihajalo do nesporazumov, napačne uporabe in razlage besed, medtem ko se bo neverbalna komunikacija med vama občutno izboljšala. Čas je, da partnerju pokažete, kaj čutite do njega, ampak ne počnite tega z besedami, temveč z dejanji. Odpravita se na krajše potovanje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Omamljeni od ljubezni boste malce zapostavili vse drugo. Kakršne koli obveznosti vam bodo predstavljale napor in dodatno napetost. Dogodki se bodo upočasnili, veliko boste morali ponavljati, se vračati nazaj, začenjati znova, čakati in prestavljati dogovore. Bodite pozorni pri finančnih poslih, sklepanju partnerstva in pogodb, da ne boste izigrani.

Ljubezen
Samske bo privlačila oseba, ki vas bo navdušila predvsem v seksualnem smislu in malo manj v mentalnem. Klicu erotične avanture se ne bodo mogli upreti niti vezani, zato bo življenje postalo zelo zapleteno, a tudi zelo vzburljivo. Neharmonična ljubezenska situacija pa bo dodatno vplivala na vaše razpoloženje in vedenje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Začutili boste nov polet in optimizem. Posebno poudarjene bodo vaše pozitivne lastnosti, talenti in veščine, zato boste morebitne težave reševali sproti, z lahkoto in učinkovitostjo. Na pravi poti boste, če boste vložili še dodatni trud v izboljšanje odnosov. Lahko pričakujete tudi poslovno potovanje.

Ljubezen:
Spremembe se bodo najprej zgodile v vašem načinu razmišljanja, šele nato v vašem ljubezenskem življenju. Številne situacije in dogodki bodo dobili novo obliko, sami pa boste svet okoli sebe začeli gledati z drugimi očmi. Nesoglasja, okrog katerih ste še nedavno »lomili kopja«, se vam bodo zdela oddaljena in smešna.


Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Razcveteli se boste. Dan izkoristite za začetek nečesa novega, ne glede na to, ali bo šlo za nov projekt ali pa boste obrnili novo stran v življenju. Pojavile se bodo manjše težave pri družinskih in lastninskih vprašanjih. Vse boste lahko razrešili z dogovorom in ljubeznivostjo. Ne boste pristali na kompromise.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje se bo končno začelo premikati v želeno smer. Vsi, ki ste v novih zvezah, boste zadovoljni z razvojem stvari, saj vam ne bo primanjkovalo romantike, erotike in strasti. Enako bi lahko rekli tudi za vezane. Partnerski odnos se bo izboljšal in osvežil, medtem ko boste vi polni pozitivne energije in zanosa.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

V začetku dneva boste živahni in dobro razpoloženi, toda denarne in družinske težave vas bodo dokaj hitro postavile na trdna tla. Zaradi pritiska in povečanih obveznosti boste postali razdražljivi in prepirljivi. Vsaka kritika na vaš račun vas bo še dodatno užalila. Še enkrat dobro premislite o svojih poslovnih in družinskih odločitvah.

Ljubezen:
Odnos z ljubljeno osebo bo zahteval veliko napora z vaše strani. Parter vas bo kritiziral, pričakoval bo več pozornosti in posluha. Čeprav tega ne boste odkrito priznali, se boste zavedali, da ima popolnoma prav. Odnos bo napet, a vseeno boste znali ceniti njegovo podporo. Ravno ta iskrenost med vama vam bo prinesla zadovoljstvo in srečo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Več pozornosti boste posvetili zdravju in zdravemu načinu prehranjevanja, še posebej če imate težave z alergijami. Odnosi bodo harmonični in z nekaterimi ljudmi se boste danes prav dobro zabavali ter razumeli. Ne bodite presenečeni, če vas bo kdo ob koncu dneva povabil na pijačo.

Ljubezen:
Nastopile bodo dolgo pričakovane spremembe v ljubezni in preplavila vas bodo čustva. Nepripravljeni boste dočakali novo ljubezen, zato boste malce zbegani in raztreseni. Sprostili se boste, ko se boste prepričali v jakost čustev svojega izbranca. Popolnoma se mu boste prepustili.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Okoliščine se bodo izboljšale, vseeno pa ne pričakujte takojšnje skladnosti in ravnotežja. Vpliv nekaterih prijateljev bo dovolj močan, da vam bo pomagal tudi pri uresničevanju nekaterih ciljev. V primeru, da se bo ponudila priložnost za napredovanje, ne oklevajte, ampak takoj reagirajte. Kasneje se bodo okoliščine spet spremenile in še dolgo bi čakali na drugo priložnost.

Ljubezen:
Spoznali boste osebo, ki vas bo popolnoma očarala ali pa se boste končno odločili prekiniti razmerje, ki vam ne odgovarja več in vas omejuje. Lahko pa se zgodi, da se vam bo oboje zgodilo hkrati. Kakorkoli že, odnosi ne bodo več enaki. Spremembe, ki so bodo zgodile, bodo pozitivnega predznaka, zato nikar ne oklevajte.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Če vam bo kdo ponudil novo, bolje plačano službo, boste odgovor vedeli v trenutku in ob tem boste še zelo prepričani vase. Šele kasneje boste začeli razmišljati o posledicah in možnih težavah. Z odločitvijo boste presenetili okolico in ljudi, ki vas dobro poznajo. Morda boste presenetili tudi sebe. Tveganje se bo na koncu pokazalo kot zelo dobra izbira.

Ljubezen:
Ljubljena oseba bo pokazala lastnosti, ki vas bodo zbegale. Nekaj trenutkov bo dovolj in popolnoma boste spremenili mnenje, saj boste spoznali, da ste z osebo, s katero boste lahko v prihodnje počeli vse, kar boste želeli. Ne glede na pomembnost odločitve, sprejeli jo boste v trenutku in na podlagi instinkta ter intuicije.

Ljubezen: 5
Služba:4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Uspešno boste zaključili dolgoročne projekte, ob tem pa se boste še dobro zabavali. Opaženi boste in za svoj videz se boste tudi zelo potrudili. Potovanja in stiki s tujci bodo zelo pripomogli k napredovanju v karieri. Na neko prelomnico se boste dobro pripravili in s tem se vam bodo odprla vrata v boljšo prihodnost. Pred vami je odličen dan.

Ljubezen:
Burno ljubezensko življenje vas bo počasi začelo utrujati, zaželeli si boste varne in resne zveze, ki bi bila vaše zatočišče pred neurejenim načinom življenja. Samski in osamljeni boste poskušali obnoviti staro zvezo oziroma priti v stik s staro ljubeznijo. Vezani se boste morali truditi okrog partnerja, še posebej ker bo v njem začelo naraščati nezaupanje.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes vam ne bo šlo po maslu, prej obratno. Pripravite se, da gre marsikaj lahko narobe. Ne glede na vse težave ne boste izgubili upanja v pozitiven razplet. Dobra odločitev vam bo dala nov zagon in omogočila, da boste prenesli vse težave. V sebi poiščite moč za nov začetek. Veliko boste zapravljali. Ne zadolžujte se brez potrebe.

Ljubezen:
Vezani se izogibajte situacijam, ki bi lahko porušile zaupanje med vama s partnerjem. Samski pa se boste znašli v središču nepričakovanega razvoja dogodkov z osebo, ki vas bo popolnoma zbegala in ne boste vedeli, kaj narediti. Razpoloženje bo nihalo iz minute v minuto, močna čustva pa vas bodo gnala v nepremišljena dejanja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.