Magazin > Horoskop in Numerologija
3957 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 14. aprila 2019

astrologija, horoskop
Kakšne energije vas bodo obdajale v nedeljo?

OVEN
Splošno: 

Danes vam bo nekoliko lažje kot včeraj. Vse, česar prej niste odobravali, boste zdaj mirno tolerirali. Finančno stanje: omejite potrošniške potrebe, saj v zadnjem času  kar razmetavate z denarjem. Danes se utegne k vam po pomoč zateči nek prijatelj. Glejte, kako se boste odzvali. 

Ljubezen:
Vezani boste na plano ponovno prinesli svojo privlačno energijo in vaš partner se vam kar ne bo mogel upreti. Poskrbite, da se mu danes v celoti posvetite. Samske pa boste zelo zaposlene, saj si bodo vsi želeli vaše družbe. Sicer boste težko vse uskladile, vendar se boste vsekakor zabavale! 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Danes nekako ne boste našli pravih besed. Nekoga ne bi smeli zavrniti že pri ključnih vprašanjih o nekem sodelovanju, saj ste se na to srečanje pripravljali kar precej časa. Zdravje: pazite na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, ampak se nikar ne poslužujte skrajnih metod. 

Ljubezen:
Če se boste samski danes lotili športa, lahko dobite nekaj več, kot samo vadbo. Spoznali boste namreč nekoga, ki ima rad enake stvari kakor vi. Kasneje bi se to lahko razvilo v kaj več. Vezani pa s partnerjem naredite tisto, česar bi se morala lotiti že lep čas nazaj, a nista zbrala poguma. Zvezde so vama naklonjene.
  
Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste veliko časa porabili za izpopolnjevanje samega sebe. Brusite svoje znanje, ob tem pa se bodo spremenili tudi nekateri ustaljeni vzorci, ki jih nosite v sebi, ampak morda niti ne veste zanje. Veste le, da morate nekaj spremeniti, saj vas ovirajo pri napredku na več ravneh. 

Ljubezen:
Vezani boste morali ponovno vzpostaviti povezavo med vama s partnerjem. Zadnje čase sta se nekako oddaljila, zato poskrbite, da najdeta spet skupno temo za pogovor. Samski pazite, da ne boste poslali kakšnega sporočila, glede katerega se prej ne bi posvetovali s svojim prijateljem. Vaša razsodnost ne bo na mestu. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Danes boste bolj kot običajno odprti za nove izkušnje in priložnosti. Zavedate se, da morate v vsako delo vložiti še več energije. Morda se vam že danes odprejo neka vrata, kar bo odločilno vplivalo na prihajajoč potek dogodkov. Zelo verjetno stojite pred pomembno prelomnico v vašem življenju. 

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujete določene spremembe v odnosu. Usoda vama prinaša na pot nove izzive, zato se nanje pripravite. Ne bodo lahki, a če bosta s partnerjem sodelovala, jih bosta premagala. Samski boste morali pregnati svojo sramežljivost. Nekaj vas bo držalo nazaj, zato boste težko naredili korak naprej.
 
Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Danes boste čutili, da vas nekaj ovira. Nenehno se ponavlja nekaj, kar vam ni všeč, pa še sami ne veste, za kaj pravzaprav gre. V vas se je nakopičilo preveč nervoze, kar vam omejuje mirno in veselo življenje. Morda je čas, da naredite nekaj na tem in spremenite vaš način življenja in mišljenja.

Ljubezen:
Samski bi lahko naleteli na neko precej nesramno osebo. V kolikor boste dobili občutek, da vam nekdo ne vrača naklonjenosti, je bolje, da se takoj odmaknete. Ne silite v to. Vezani pa pazite, kaj poveste partnerju in na kakšen način. Nikakor ne smete izdati zaupanja prijatelja, ki vam bo povedal neko skrivnost.  

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

Pred vami je prijeten dan, v katerem vam ne bo manjkalo družbe, saj boste že na daleč izžarevali pozitivno energijo, ki se ji bo lahko le malokdo uprl. Zdaj držite vse niti v svojih rokah, tudi kar zadeva posle in denar. Še naprej tako vestno skrbite za svoje zdravje in počutje. 

Ljubezen:
Samski, če se boste počutili dobro v svoji koži, boste zagotovo tudi izgledali dobro. V kolikor se boste posvetili aktivnostim, boste oddajali posebno energijo. Ne bodite leni. Vezani pa boste bolj s težavo prišli do zaključka, česa si želite. Vaša čustva in želje bodo nihale. Poskusite gledati na zadeve z zabavnega stališča.  

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Doma boste imeli glavno besedo. Čeprav tu niste vajeni imeti vodilnega položaja, boste tokrat ponosni, da ste lahko na samem čelu. Prisluhnite pa tudi ostalim. Finančno področje: denar boste vlagali v vse, kar menite, da vam polepša življenje. Zdravstveno stanje: kaže se močno in stabilno zdravje. 

Ljubezen:
Vezani, današnji dan vam ni naklonjen za skrivnosti. Zato boste morali biti zelo odkriti do svojega partnerja, saj bo le-ta takoj vedel, ko mu boste povedali laž. Pazite na svoje besede. Samski ne pričakujte kakšnih posebnosti na področju čustev. Niti sami ne boste vedeli, kaj si sploh želite, zato bo vaš dan bolj miren.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Ne glede na to, da vam sprva ne bo do tega, poizvedujte, kakšne so možnosti glede boljše zaposlitve, ki vam bo prinesla tako socialno kot finančno varnost. Počutje: lepo vreme bo ugodno vplivalo na vaše počutje, nagnjeni pa boste k samopomilovanju, ki se ga čim hitreje otresite, saj vam ne more prinesti nič dobrega. 

Ljubezen:
Samski boste oddajali neko posebno energijo, ki bo privlačila ljudi okoli vas. Vendar pazite, da ne boste prehitevali dogodkov. Če vam bo nekdo všeč, pustite, da se potrudi za vas. Vezani boste izgubili bitko s partnerjem. A nikar ne pozabite, da to še ne pomeni izgubljene vojne. Malce boste morali popustiti.
  
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Kolo sreče se vrti z neobvladljivo hitrostjo in tokrat imate vse pogoje za napredovanje. Premislite, kaj boste storili jutri. Finančno stanje: vse niti držite v svojih rokah. Nihče jih ne bo vlekel namesto vas. Do domačih bodite bolj potrpežljivi, saj veste, da vam želijo le pomagati. Morda so že preživljali situacijo, v kateri ste se znašli.

Ljubezen:
Vezani ne pustite, da vas partner prisili v karkoli. Vi imate svojo glavo, zato z njo razmišljajte in sprejmite odločitve. Vaš partner se mora navaditi, da ne bo sprejemal odločitev namesto vas. Samski si na list papirja napišite želje in cilje za prihodnost. Če jih boste imeli pred seboj, jih boste lažje uresničili. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

V domačem okolju bo nekdo na vaši strani, vendar tega ne boste takoj opazili. Zavračate pomoč, saj želite dokazati, da imate prav. Ne bodite tako trmasti, ampak poslušajte tudi mnenja drugih. Tokrat ne drvite v pravo smer. Zdravstveno stanje: kaže se nekoliko šibkejše duševno zdravje.

Ljubezen:
Sebe boste samski morali postaviti na prvo mesto, ko pride do področja ljubezni. Poskrbite, da boste uresničili svoje želje in zadovoljili svoje potrebe. Dan vam je naklonjen za to. Vezani boste v partnerju iskali avanturo in dogajanje v vajinem odnosu. Res je, da sta se malce polenila v preteklih tednih. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Na današnji dan boste slišali še več o projektu, ki vas v tem trenutku najbolj zanima in je za vas vroča tema. Z veliko vnemo se boste vrgli v priprave, ne glede na to, da je dela prost dan. Finančno stanje: navkljub višjemu mesečnemu dohodku, ne zapravljajte preveč. Zdravje: omislite si več športnih aktivnosti. 

Ljubezen:
Vezani vlagate veliko truda v vajin odnos, vendar pa vaš partner niti ne opazi, kako zelo se trudite. Zato mu boste morali nekako pokazati, da bo začel ceniti vaš trud. Samski boste sicer nekoga spoznali, vendar pazite, kaj mu poveste. Ni nujno, da se popolnoma odprete že prvič, ko se pogovarjata. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Povezovali se boste z ljudmi, katerih vpliv seže zelo daleč. Morda vas nekdo celo utegne obtožiti koristoljubja, vendar vi že veste, kaj počnete. Finančno stanje: popazite na denar in nepremičninske posle, da ne bo šlo kaj narobe. Zdravje: neka oseba vas bo nenehno spravljala ob živce. 

Ljubezen:
Samski se danes posvetite sebi in svojemu počitku. Ko si boste odpočili, boste na celo situacijo pogledali z drugega zornega kota in lažje boste napredovali. Vezani pa boste tekmovali s partnerjem, kdo bo dosegel več. Kaj ne bi bilo bolj smiselno, da skupaj naredita nekaj dobrega za vaju, ne pa tekmujeta drug proti drugemu? 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.