Magazin > Horoskop in Numerologija
7708 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 14. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Odlično vam bo šlo od rok uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega razmišljanja.

Krmarili boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na ugodne rešitve in pričakujete pohvalo. Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vse se bo odvijalo mimo vas, nekdo vam bo kljub luni v znamenju rib ves čas nagajal in kradel energijo. Prebudila se bo zelo intenzivna potreba po čustvenem zbližanju.

BIK
Pomembno je, da si vzamete čas zase ter se ne obremenjujete, tudi če bodo vsi v vaši bližini bolj negativno usmerjeni. V domačem okolju boste žal prisiljeni poiskati drugo rešitev. 

DVOJČKA
Razpoloženje bo zaradi lune v znamenju rib spremenljivo, v medsebojnih odnosih boste občutljivi in pesimistični, zato upoštevajte različne zahteve ter jih bolj smiselno uskladite.

RAK
Nekoga od bližnjih lahko zmotijo napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je povezano s konkretnimi dejstvi in premagali boste slabo voljo.

LEV
Postajate vedno bolj odločni, saj pomembne odločitve v zvezi z domom preprosto nočete prepustiti nikomur. V ljubezenskem odnosu se raje odločite za napredek, namesto da bi komplicirali.

DEVICA
Nikar se kljub ležerni energiji, ki jo prebuja luna v znamenju rib, predlogo ne ustavljajte na enakem mestu, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite kakšno bolj ugodno rešitev.

TEHTNICA
Preganjal vas bo občutek, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v zasebnih odnosih. Na pravi poti sicer ste, ostane pa vam le še nekaj manjših dejstev, ki jih bo treba poudariti.

ŠKORPIJON
Pohitite s pomembnimi zadevami, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Čeprav boste imeli podrejeno vlogo, vas to tokrat ne bo motilo.

STRELEC
Odgovorite na vsa sporočila, čeprav vas bodo z energijo lune v ribah ves čas preganjali razni dvomi, da nekomu ne morete več poponoma zaupati, saj do vas ni bil povsem iskren.

KOZOROG
Ker boste z luno v ribah zelo sentimentalni, se ne boste znali odločiti, še posebej v odnosih, ki so že nekaj časa na prelomnici. Pozorni bodite tudi na nekoga, ki vas že dlje časa ogovarja. 

VODNAR
Čustva bodo tiha in umirjena, vendar boste veliko naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. Prisluhnite prijateljem, saj bodo pripravljeni na sproščeno debato.

RIBI
Končno slutite, da vašo besedo v družinskem krogu upoštevajo. Razveselili se boste informacij, ki lahko postopoma spremenijo dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.