Magazin > Horoskop in Numerologija
4266 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 15. maja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Občutljivost in globina vaše narave lahko povzročita intenzivne reakcije na čustvene dražljaje.

Nihali boste med skrajnostmi, kot da bi se vozili po toboganu čustvenih vrhov in padcev. Skušajte na področju ljubezni dovoliti močnim občutkom, da tečejo skozi vas, ne da bi vas prevzeli ali obremenili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Skušajte potrpeti in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar vztrajnimi ter pogumnimi koraki.

BIK
Nagajajo vam temačne misli, ki se jih zaradi vpliva lune v škorpijonu nikakor ne boste mogli znebiti. Umiri vas lahko iskren pogovor z nekom od domačih, ki ima veliko izkušenj.

DVOJČKA
Zopet preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo sporočilo, ki pa ne bo dišalo po iskrenosti. Situacija od vas zahteva vztrajne in premišljene korake, zato nikar brezglavo ne hitite.

RAK
Pogovarjajte se, ne zapirajte se vase. Pogum, ki ga prinaša luna v škorpijonu, se vam lahko obrestuje. Imeli boste zadnjo besedo, kar vas bo navdihnilo s prijetno energijo.

LEV
Opravite čim prej telefonski klic, ki vas bo razveselil. Z luno v škorpijonu boste na področju ljubezni polni strasti in predvsem nenavadnih predlogov, s katerimi boste vse skupaj popestrili.

DEVICA
Vzemite si več časa za vse, kar se vam zdi pomembno, kljub temu da bi radi pohiteli in postorili vse naenkrat. Z ugodno luno v znamenju škorpijona lahko pričakujete pestro dogajanje na področju čustev.

TEHTNICA
Spreminjate odločitve, zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite bolj prilagodljivi, predvsem pa bolj iskreni saj se nakazujejo manjši nesporazumi.

ŠKORPIJON
Nenehno se vrtite v krogu zapletenih situacij, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno v ljubezni, kjer vas nekaj močno drži nazaj

STRELEC
Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom, ki se bodo odvijali v vaši bližini. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti, prejeli boste simpatičen kompliment. 

KOZOROG
Zaenkrat ničesar ne morete načrtovati, posebno če vključuje še nekoga, ki je precej spremenljivega počutja. Kljub temu bodo misli realne in z luno v škorpijonu dobro motivirane.

VODNAR
Pred vami je dolgočasen in ležeren dan, v katerem boste razmišljali le o počitku. Nekateri vodnarji boste deležni prijetnega povabila, ki vas bo razveselilo. Sprejmite ga, ne bo vam žal.

RIBI
Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete, vam lahko zaradi energije lune v škorpijonu na področju odnosov škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja in ga sprejmite!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.