Magazin > Horoskop in Numerologija
4623 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 15. marca 2020

astrologija
Takšne energije nas bodo obdajale v nedeljo.

OVEN
Splošno:

V posel boste vključili tudi nekatere družinske člane ali pa boste spremenili delovno mesto na zelo presenetljiv ali nepričakovan način. Odprla se bo možnost uresničitve poslovnih načrtov s tujino. Morda vas čaka tudi poslovno potovanje, kot tudi reševanje določenih vprašanj glede sodelovanja s kolegi. A vse to šele jutri!

Ljubezen:
Samski boste spoznali novo osebo in sami boste spodbudili druženje. Vezani pa boste reševali določene težave iz preteklosti. Oba bosta zelo napeta in eksplozivna. Morda vam bo partnerjeva borbenost celo všeč in vas bo vzburjala, a bolj pogosto vam bo s svojimi izjavami dobesedno paral živce. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Določene osebe ne bodo imele razumevanja za vas in če bo to trajalo dalj časa, se soočite z njimi in povejte svoje mnenje. Nekateri vaši načrti bodo odvisni od odobritve bližnjih ljudi, zato boste morali pokazati veliko več potrpljenja in pristajati na kompromise. Zgodile se bodo tudi pomembne spremembe v življenju vašega prijatelja. 

Ljubezen:
Ne boste dobro sprejeli partnerjeve obremenjenosti s tujimi mnenji, kot tudi poskuse, da vse to prenese na vas. Igrali boste dvolično igro. Toda glede na pretekle dni se bo čutilo izboljšanje in napredek, še posebej pri tistih majhnih stvareh in malenkostih, ki dejansko ustvarjajo življenje in naše odnose. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

S staršema se boste pogovorili o družinski lastnini ali njunih prihrankih, in sicer s ciljem, da boste v finančno situacijo znotraj družine vnesli več stabilnosti in ekonomičnosti. Vaši najbližji ne bodo navdušeni nad določenimi predlogi in zamislimi, še več, počutili se bodo, kot da jim želite odvzeti občutek varnosti in gotovosti. 

Ljubezen:
Samski, prijali vam bodo neobvezni odnosi, začinjeni z občasnimi srečanji in strastjo. Vezani, parter bo z enim svojim dejanjem ohladil vso vašo strast. Toda dobili boste priložnost izvleči najboljše iz danih okoliščin. Koliko vas bo to resnično zadovoljilo, pa je vprašanje, na katero boste morali sami poiskati odgovor. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Posamezniki vašega znaka boste naredili določene radikalne spremembe pri svojem videzu. To bodo tudi drugi opazili in pohvalili. Razdražljivi boste in prepirljivi, ne pričakujte tuje pomoči. Ste v obdobju, ko bodo umirale določene stare zamisli in se bodo rojevali novi načrti in projekti. Podali se boste v pomembno raziskovanje, s katerim boste pridobili informacije. 

Ljubezen:
V svojem ljubezenskem življenju in v sebi boste našli notranji mir. Vzemite si več časa za vajin odnos in osebo, ki jo ljubite. Par uric preživite stran od obveznosti in urbanega načina življenja. Obema bosta prijala mir in tišina. Samski, nekdo bo mislil na vas. Morda ravno ta, na katerega boste mislite vi. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Dobili boste bolj popolno sliko. Več pozornosti posvetite pravnim in birokratskim zadevam, še posebej glede malce dolgočasnih, a pomembnih malenkosti. Nikar ne bodite na prepihu ali močnemu vetru. V nasprotnem primeru bi vas lahko neugodno presenetil glavobol, pa tudi bolečina v ušesih. 

Ljubezen:
Pojavile se bodo ovire v intimnem odnosu. Razmislite o tem, kako jih rešiti in ali ste pripravljeni na določene kompromise. Ob koncu dneva bo vajin odnos pridobil na svežini in raznolikosti. Prebudila se bo strast in spet bosta na pravih ljubezenskih tirih. Vzemite tisto najboljše od vsega. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Pri izobraževanju ne boste imeli večjih težav. Študentje boste v mirnem ritmu h koncu privedli še en izpit. Tisti, ki čakate na rezultate, lahko pričakujete dobre novice. Posrečilo se vam bo! Pazite na prehrano, a ne zapostavite telovadbe, ki bo zbudila vašo zaspano energijo. Bili boste bolj vitalni in energični. 

Ljubezen:
Partner bo z malimi, a pomembnimi gestami poskušal pokazati svojo naklonjenost in čustva. Proti koncu dneva lahko pričakujete spremembo. Opazili boste, da partner bolj skrbi zase in skuša najprej zadovoljiti sebe in svoje apetite, nato šele vas. Če vas bo to razjezilo, razmislite, kaj ste vi ponudili njemu v preteklih dneh. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

V kolikor niste prepričani v svoje ocene in presojo, poiščite pomoč pri poslovnem ali finančnem strokovnjaku, ki bo s svojimi nasveti odpravil določene ovire pri uresničevanju vaših ciljev. Zgodili se bodo preobrati v vašem načinu poslovanja. Številni med vami boste razmišljali o odprtju svojega podjetja. Danes pa poskrbite za sprostitev!

Ljubezen:
Težko boste spremljali njegov tok misli, pa tudi odločitve, ki ne bodo usklajene z njegovimi namerami. Počakajte na razplet. Partner bo spodbudil zelo zanimive pogovore. Prepustite se jim in prišli boste do zanimivih spoznanj o njegovem značaju. Samski se boste lahko strastno in fatalno zaljubili. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Razmislite, kako bi lahko spremenili ali prilagodili svoje potrebe potrebam drugih ljudi, a da pri tem ne bi občutili bolečin v želodcu. Možne so tudi manjše težave pri sporazumevanju z ženskimi članicami družine. Tudi odnosi z otroki bodo vir novih izkušenj. Nove okoliščine bodo na stare stvari vrgle novo luč. Veliko tega boste doživljali zelo osebno. 

Ljubezen:
Navdahnila vas bo partnerjeva družabnost, kot tudi enostavnost pri sklepanju novih prijateljstev. Zelo vam bo všeč, videti je tudi izjemno fizično privlačnost. Pazite na nezaupanje in sumničavost, kajti tako bi se le oddaljila drug od drugega. Vi boste menili, da vam partner nekaj skriva. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Vaše komunikacijske sposobnosti so se zelo izboljšale, kar vam bo omogočilo povezanost z določenimi osebami, ki vam bodo s svojim znanjem, sposobnostjo ali izkušnjami pomagale pri poslovnem napredovanju. Načrtujte krajši oddih in zmanjšajte aktivnosti na družabnem področju. 

Ljubezen:
Stresni trenutki, ki so vas spremljali v preteklih dneh, bodo počasi izginili. Tisti, ki se niste znali ali niste mogli kosati s pritiski, ste se v določenem trenutku verjetno odločili prekiniti svojo zvezo. Čeprav še vedno niste prepričani v pravilnost svoje odločitve in kaj želite od partnerskega odnosa, vas to ne bo ustavilo. Krenili boste dalje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Planeti vam bodo pomagali priti do večje neodvisnosti, intenzivnejšega občutka svobode in več prostora zase. Čas je, da odvržete stare in slabe navade ter naredite prostor za notranjo in zunanjo preobrazbo. V središču pozornosti bodo posli, od katerih lahko pričakujete dobiček, povečanje ugleda in širitev poslovne mreže. 

Ljubezen:
Zvezde vam bodo dale več energije in potrpljenja. Začeli boste ceniti, kar imate. Z več domišljije in taktičnosti se boste borili sami zase. Morda danes še ne boste dovolj modri pri izbiri osebe, ki bi vas lahko osrečila. Zveza se bo začela burno in strastno, trajala bo nekaj dni in se neslavno končala. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Na finančnem področju lahko pričakujete nenadne spremembe. Vir prihodkov bo zelo nestabilen, zato se boste lotili iskanja nove službe, ki bi vam omogočila nadomestiti izgube. Več pozornosti posvetite dogovorom. Ignorirajte tuja mnenja in se zabavajte. Pripravljeni boste na nove odločitve. 

Ljubezen:
Veliko pozornosti boste namenili fizični privlačnosti in seksualnem ujemanju, po drugi strani pa se bo izkazalo, da to ni dovolj za srečo. Vprašali se boste, kje je intelektualna spodbuda s strani vašega izvoljenca. Pričakujete lahko zelo romantične trenutke, a z zelo zadržano osebo. Pomagajte mu, da se sprosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Zelo boste prepričljivi in močni. Do izraza bo prišla vaša sposobnost prodiranja v samo bistvo stvari. Z lahkoto boste dojeli vzrok dogajanja in njegovo povezavo s prihajajočimi posledicami. Intelektualno boste v premoči, še posebej v polemikah ali verbalnih dvobojih. Posebno pozornost posvetite dihalnim potem in prebavnim motnjam. 

Ljubezen:
V vašem srcu bo ponovno nemir. Morda boste hrepeneli po nečem, kar ne morete dobiti. Dan prinaša nepričakovane spremembe, največ na področju vsakdana. Določene navade in običaji se bodo spremenili. Pričakujete lahko pomembno podporo ljubljene osebe. Pokazala vam bo veliko več nežnosti in sočutja. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.