Magazin > Horoskop in Numerologija
3912 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. aprila 2023

astrologija, napoved Profimedia
Pripetljaji, ki se bodo vrstili, vas lahko, če vam ne bo ugodeno, vodijo v konflikte ali osamo.

Morali se boste prilagoditi, pomembno bo tudi to, da postanete v odnosih bolj odgovorni. Samo cilj za bolj zdravo življenje bo premalo, čas je, da resno razmislite o spremembah in načinu prehranjevanja. Ljubezen bo obarvana z veliko začetnico, zato se ji predajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekdo ne bo razumel, da se želite samo zabavati. Čeprav bodo šale dobronamerne, z njimi nikar ne pretiravajte. Zanimivi trenutki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku.

BIK
Lahko se podate v delo v domačem okolju, rezultat bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na ta korak. Negativen način razmišljanja se počasi umika iz obzorja.

DVOJČKA
Zagon, ki ga boste zaznali, bo pričaral zadovoljstvo na zasebnem področju. Luna v znamenju rib bo razblinila strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah.

RAK
Ne podcenjujte tistih, ki se trudijo na drugačen način, saj vas lahko presenetijo. Tisti, ki le sanjarite o nekom, boste o vsem skupaj razmislili in sprejeli pomembno odločitev.

LEV
Luna v znamenju rib prebuja olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Odpustite vse, kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno.

DEVICA
Notranja moč bo zaradi lune v ribah manjša, zato poskusite biti čim bolj samozavestni in sigurni v vse korake, ki jih boste naredili. Usmerite se v več odločnosti in ne delajte stvari, ki vas onesrečujejo.

TEHTNICA
Močno vas lahko zaradi energije lune v ribah obremenijo določeni vzorci, povezani z osebami, ki se ne bodo spremenile. Ne bo šlo lahko, saj nikakor ne boste mogli nečesa razumeti.

ŠKORPIJON
Prihaja ugoden čas za spremembe, ki bodo zahtevale, da boste v družinskem okolju jasno določili pravila in dolžnosti, seveda v namenom, da bi dosegli harmonijo v odnosih. 

STRELEC
Čustveno boste zaradi vpliva lune v ribah v nekoliko zmedeni poziciji. Kakorkoli in kdorkoli vas zadržuje pri koraku naprej, ustavite se in si izberite tisto pot, ki menite da je najbolj ustrezna.

KOZOROG
Breme in pesimistično vzdušje bi morali čim prej črtati. Vsaka težava se vam zaradi zdi večja, kot v resnici je. Sprejmite raje prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. 

VODNAR
Odzovite se, vendar  od odnosa, ki je že dlje časa v zatonu, nikar ne pričakujte preveč. Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko sprostili. 

RIBI
Poglobili se boste v pomembno situacijo in končno začeli zaupati. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj doseči. Nikar pa ne bodite hladni in zaprti vase, tudi če se nekaj zakomplicira.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.