Magazin > Horoskop in Numerologija
10173 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. maja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Ribi. čaka vas lep dan.

OVEN
Splošno: 

Paziti morate, saj se bodo pojavile težave z nespečnostjo. Planeti vam ne bodo naklonjeni, vaše telo pa bo moralo biti te dni v novem, polnem zagonu. Prav je, da si privoščite popoldanski počitek, saj si boste tako nabrali nove moči za jutrišnji delovni dan. Danes boste lenarili in poležavali, saj boste neprespani.

Ljubezen: 
Danes boste težko izrazili svoja čustva. Zdelo se vam bo, da potrebujete več časa zase. Tega ne boste znali pojasniti na normalen način, zato se bodo med vama s partnerjem lahko pojavile težave. Svojemu partnerju na lep način pojasnite, da si želite samo počitka. Tudi samski boste čutili, da vam primanjkuje energije za druženje. 

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2


BIK
Splošno: 

Danes se ne boste niti zavedali, da vam primanjkuje energije. Delovno boste zagnani in motivirani, zdelo se vam bo, da bi lahko premikali gore. Že ko se boste zbudili, boste začutili delovno vnemo, zato se ne čudite, če se boste danes zalotili med pospravljanjem hiše ali stanovanja. Proti večeru boste srečni, saj se boste končno umirili. V družinskem krogu vas čaka lepo presenečenje.  

Ljubezen
Samski boste danes precej samozavestni in povsem pripravljeni na nove izzive, ki pa jih danes žal ne bo. Vezani boste danes zvečer pokazali, kako zagreti ste za svojega partnerja. Malce razmislite, saj se zdi, da mu včasih izkazujete celo preveč pozornosti. Nadaljujte le, če boste dobili želeni odziv.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


DVOJČKA
Splošno: 

Srečni boste, saj boste občutili energijo in srečo že dopoldan. Popoldan vas čaka veliko pogovorov in komunikacije z najbližjimi. Večer boste preživeli mirno in ugotovili boste, kako vas lahko že čisto majhne stvari osrečijo. 

Ljubezen
Zdelo se vam bo, da potrebujete partnerjevo bližino bolj kot kadarkoli prej. Poskrbite, da bosta skupaj, saj bo današnji dan kot nalašč za to. Samski boste danes čutili, kako zelo vam manjka nekdo, na katerega bi se lahko popolnoma zanesli. Planeti bodo na vaši strani in že jutri lahko pričakujete možnost novih poznanstev. Izkoristite trenutek! 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2


RAK
Splošno: 

Zdi se, da vam finančne težave ne omogočajo notranjega miru, ki ga potrebujete. S trenutno situacijo niste zadovoljni. Skušajte se osredotočiti na družino in prijatelje, ki hrepenijo po vaši pozornosti. Zdravje: že dopoldan se bodo lahko pojavile težave z želodcem in glavobol. Skušajte nadzorovati svoje prehrambne navade, saj bo počutje v nasprotnem primeru še slabše.

Ljubezen
Tisti, ki ste vezani, ne pozabite na najbližjo osebo, saj ta hrepeni po vaši pozornosti. Včasih se vam zdi, da partner od vas zahteva preveč, toda v resnici gre zgolj za to, da vi ne izkazujete dovolj ljubezni. Ne mislite le nase in na to, kar ustreza vam. Samski boste danes zelo zaprti. Nihče ne bo mogel stopiti v vaš intimen prostor. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 1


LEV
Splošno: 

Zdelo se vam bo, da morate nadoknaditi marsikaj tako doma kot na družabnem oziroma prijateljskem področju. A vaši možgani nikakor ne bodo hoteli delati s polno paro, še najmanj, ko se bo pojavil kakšen praktičen problem. Z besedami boste manj spretni kot ponavadi, vendar bodo na vašo srečo okoliščine dokaj ugodne, tako da navsezadnje vendarle ni pričakovati hujših zapletov.

Ljubezen
Predstavnice nežnejšega spola boste danes hrepenele po dotiku in objemu. Tudi moški si boste danes zaželeli dodatnega crkljanja in ljubljena. Dan bo naklonjen temu, zato ga izkoristite. Samski boste danes zatopljeni v svoje misli. Vsekakor boste premišljevali o tem, kako aktivno preživeti dan, saj boste le tako lahko odmislili dejstvo, da ste samski in osamljeni. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 3


DEVICA
Splošno: 

Vsekakor danes ne boste le lenarili, saj si boste vzeli čas za nove dogodivščine. Popoldan se lahko odpravite na sprehod, prav tako pa boste zelo zasedeni, saj vse kaže, da vas bo marsikdo poprosil za uslugo, nasvet ali vaše mnenje. Prepustite se vzdušju. Danes boste navdušeni nad idejo, da lahko preživite še en večer v družbi najbližjih.

Ljubezen
Na ljubezenskem področju se boste danes osredotočali bolj na družino. Zagotovo bližnji pričakujejo vašo pozornost, zato je čas, da jim jo izkažete. Sprva vam bo nelagodno, saj se bo zdelo, da je okoli vas kar preveč oseb, zato se boste počutili neprijetno. Toda kmalu se boste ponovno privadili in občutek sreče bo nepopisen. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Danes si vse do večera ne boste mogli kaj prida oddahniti. Premišljevali boste o delu in financah, ki jih boste spet postavili na prioritetno mesto. A pri vsem tem nikar ne pozabite na družino in prijatelje, ki vas že nestrpno pričakujejo. Prav je, da z njimi delite radost in se veselite skupnih trenutkov. Posvetite jim nekaj svojega časa.

Ljubezen
V ljubezni boste danes zelo dobre volje. Čutili boste občutek pomirjenosti, saj boste končno preživeli čas ob svoji družini in osebah, ki vam pomenijo največ. Tudi samski se boste sprijaznili z dejstvom, da stvari pridejo same od sebe. Vsekakor boste premišljevali o svoji preteklosti. Premlevali jo boste znova in znova vse do potankosti. Ne pretiravajte. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:
 
Popoldne poskušajte pozabiti na delo. Prepustite se prostim uricam in se predajte uživanju v dvoje. Zagotovo lahko pričakujete mnogo prijetnih trenutkov v družbi najbližjih. Pazite na to, da se ne boste spet preveč najedli, saj bi se lahko drugače v večernih urah pojavile težave z želodcem. Izogibajte se težki hrani ter zaužijte veliko sadja in vitaminov. Telo vam bo hvaležno.

Ljubezen
Samski boste danes kar malce zasanjani. Zdelo se vam bo, da vaša pričakovanja niso realna in da ne boste nikoli dosegli tega, kar si zares želite. Premislite dobro o svojih čustvenih pričakovanjih in se vprašajte, kdo bi vam lahko pravzaprav ustrezal. Vezani boste morali v naslednjih dneh poskrbeti za pravilno porazdelitev časa. Partner bo zahteval vašo pozornost. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3


STRELEC
Splošno: 
Danes boste malce slabe volje. Zdelo se vam bo, da se ne želite premakniti s svoje postelje in da bi najraje ostali doma. Izkoristite razpoložljive možnosti in si dan organizirajte po svoje. Družite se z najbližjimi. Ne pozabite na svoje starše. Sprostite se ob dobrem filmu in videli boste, da se ob bolj pozitivnem vzdušju skrbi kaj hitro raztopijo.

Ljubezen
V ljubezni boste vezani danes oddaljeni od svojega partnerja. Potrebovali boste čas zase in za lastno sprostitev, zato se vam bo zdelo, da ob sebi ne potrebujete partnerja. Skušajte mu dopovedati, da potrebujete malce časa zase, saj boste tako lažje zadihali. Samski boste danes poležavali in zasanjano razmišljali o osebi, ki vam krati spanec. Naredite prvi korak. Ne bo vam žal.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Danes ne boste osredotočeni na delo, storilnost bo na zelo nizkem nivoju. Razmišljali boste o družinski idili v vašem domu. Pogovori vam bodo pisani na kožo, saj boste občutili, da z domačimi že dolgo časa niste bili tako zelo povezani. Odpočijte si in si naberite novih moči za jutrišnji dan.

Ljubezen
Samski boste lahko danes prejeli zelo zanimivo sporočilo. Nekdo hrepeni po vaši pozornosti. Ko ga vidite naslednjič, mu namenite več kot le pogled. Vezani lahko pričakujete pester dan. Občutili boste, kako se lahko predajate svojim občutkom brez zadržkov in brez sramu. Partnerju boste zaupali vse, kar vam leži na duši. Počutili se boste neverjetno, prav tako pa se bo vez med vama le okrepila. 

Ljubezen: 6
Služba: 1
Zdravje: 3


VODNAR
Splošno:

Tisti, ki se soočate s težavami, se pomirite. Vsekakor morate pogledati na težave iz različnih zornih kotov. Danes boste imeli dovolj časa za razmislek, prav tako pa za nasvet lahko prosite nekoga od bližnjih. Danes si ustvarite tak dan, da bo minil čim lepše. Večer bo zagotovo mirnejši, čutili boste občutek pomirjenosti in pripravljenost na jutrišnji dan.

Ljubezen
Vezane boste danes zelo hrepenele po svojem partnerju. Predvsem moški se boste brez partnerke počutili neizpolnjeno. Vsekakor jo boste danes prijetno presenetili s tem, da boste skuhali vi ali pa ji boste pripravili romantično razvajanje. Tudi samski se danes predajte ljubezni in pozornosti. V svoji koži se boste počutili odlično! Obdržite to energijo tudi za jutri.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4


RIBI
Splošno: 

Danes boste še vedno pod pritiskom, saj nekdo čaka na vašo odločitev. Bali se boste tudi jutrišnjega dne, zato vas bosta lahko mučili živčnost in nespečnost. Vzemite si čas. Videli boste, da bo končna odločitev pravilna odločitev za vas. A vsaka stvar ob svojem času. Danes se posvetite predvsem medosebnim odnosom, ki vam bodo tudi najbolj hvaležno uspevali.

Ljubezen
Današnji dan bo zagotovo eden boljših. Na čustvenem področju boste pokazali svoja najgloblja čustva in najgloblje občutke, ki jih gojite do partnerja. Tudi samski boste danes zelo čustveni. Svojo pozornost in naklonjenost boste izkazovali vsem prijateljem in bližnjim. Dan bo primeren za to, zato bodo najbližji navdušeni nad vašo pozornostjo. 

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 4

 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.