Magazin > Horoskop in Numerologija
4665 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. oktobra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Občutljivost in užaljenost, ki se bosta prepletali lahko povzročita kakšno neljubo situacijo.

Zadržite se preden izbruhnete, saj vas lahko besedni dvoboji preveč obremenijo. V kolikor vam ne bo s strani drugih ugodeno, se lahko prelevite v nesramno osebo, ki vse skupaj samo kritizira. Drugačnost boste težko sprejemali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Spoznali boste, da se trenutno ne morete ubraniti komentarjem bližnjih, zato opazke upoštevajte in sledite navodilom, ki jih boste prejeli. Prav kmalu se bo izkazalo, da se je izplačalo.

BIK
Veliko bo vznemirljivih pogovorov, ki jih bo prebudil vpliv lune v raku. Izkoristite na čustvenem področju simpatično priložnost, da nekomu poveste ter pokažete koliko vam pomeni.

DVOJČKA
Nikar se ne skrivajte v svojih dvomih ter ugibanjih, ki jih poudarja luna v raku. Zaznali boste, da so nekateri posamezniki bolj dovzetni za globoke občutke, ker razumejo vašo zgodbo.

RAK
Brez pomislekov lahko nekaj kar vas muči zaupate nekomu izmed bližnjih. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove, zato skušajte sodelovati bolj spontano.

LEV 
Pričakujte zaradi preveč občutljive energije lune v raku ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne ustrašite. Naj bodo občutki vodilo, da naslednjič vse skrbno preverite.

DEVICA
Taktične rešitve, ki vas lahko s previdnostjo daleč pripeljejo bodo tokrat odlična izbira. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo v naslednjem tednu in družino, ki vas želi ob sebi.

TEHTNICA 
Hitra energija vam ne bo pisana na kožo, saj vas hitro zmede. Stavili boste na poglobljene misli, ideje ter iluzije, o katerih boste še dolgo premlevali. Čustva bodo iskrena.

ŠKORPIJON 
Obnašali se boste, kot da ste edini član družine, ki ima pravico vse kar mu ne odgovarja kritizirati. Prebudite raje dobro energijo, ter jo delite s tistimi, ki vas vedno znova nasmejijo.

STRELEC
Z nekom od sorodnikov boste poglobili odnose, v ljubezni pa je čas, da se soočite z resnico, ki vam govori, da je zgodbo, ki se vas je močno dotaknila potrebno čim prej razčistiti.

KOZOROG
Delovali boste bolj resno in se osredotočali na izboljšanje določenega družinskega odnosa, ki se že nekaj časa nahaja v pravem razsulu. Lažje vam bo če se pogovorite.

VODNAR 
Odločili se boste izogniti se ležernosti in uresničiti tudi najzahtevnejše naloge. Pričakujete neprijetnosti, vendar niti sami ne boste vedeli zakaj. Zamahnite z roko in se usmerite naprej.

RIBI
Z energijo lune v znamenju raka se prebuja želja po nežnem pristopu na področju ljubezni. Hrepenenja bodo tako zelo intenzivna, da jim bo v realnosti težko ugoditi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.